Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת רכב על בוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלה. האם אני יכול להרים את האונו שלי בצד ימין או שמאל(מקדימה) על בוק,לדאוג

שהגלגל באוויר ,להניע,להכניס לראשון ולבדוק את הציריה?(בגלל המבנה של הדפרנציאל) או שמה אני צריך להרים גם את הצד השני?

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

נדמה לי שככה בדקו לי ב 205 כשגלגל אחד באוויר ואחד על הרצפה כשהרכב נשען עליו.

בהגה כמעט מלא הגלגל התחיל לקרטע ולהשמיע קולות של דפיקות ברזל, כלומר הסתובב במין "שמיניות"

והמכונאי הדביל אמר לי שהלכה הציריה , בסוף החליפו אותה וזה לא היה מזה כי הדפיקות נמשכו באותו החוזק בדיוק.

דרך אגב, יש למישהו הסבר לזה? אולי בודקים ככה גם מיסב?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה לכם.

אבל עכשיו שאני חושב, אז איך אני יוכל לבדוק את הציריה אם ההגה לא זז.

נראה לי שבכל זאת צריך להרים משני הצדדים(או שניתן על בוק אחד להזיז את ההגה??????)

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

ניתן גם ניתן להזיז את ההגה. הצד שעל הקרקע יזוז כרגיל, והצד שבאוויר יזוז בקלות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק תזהר שאתה עושה את זה - כשאתה בתוך האוטו משלב לראשון ומשחק עם ההגה - תזהר שהאוטו לא יפול. תדאג שהכל יהיה יציב ושלא יהיו חברים במקום מסוכן.

פורסם
רק תזהר שאתה עושה את זה - כשאתה בתוך האוטו משלב לראשון ומשחק עם ההגה - תזהר שהאוטו לא יפול. תדאג שהכל יהיה יציב ושלא יהיו חברים במקום מסוכן.

רק את אוייבך העמד מול הרכב .:roll:

ירון מאיר

• תוכן חדש...