Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגשם אחרון רכב שלי הוצף גם במנוע וגם בתוך הרכב

לגבי טיפול במנוע אספר בהמשך , אבל כרגע אני צריך עזרה בניקוי פנים הרכב

כל הריצפה רטובה ומלאה במים , וקצת הבוץ

איך לייבש את הריצפה ?

איך לטפל בריח ?

איזה חומרים להשתמש ?

dsc000147vp.jpg

dsc000136jp.jpg

dsc000152ki.th.jpg

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף אז הם אמורים לשלם לך את כל הנזקים, לאחר בדיקת והערכת שמאי, כולל הניקוי הפנימי, ייבוש וכו'.

אם ברצונך במקצוען העושה זאת בתשלום אז כתוב ותענה (הביטוח ישלם).

אם ברצונך לבצע בעצמך, אז הרם את כל שטיחי הרכב וייבש ע"י מייבש שיער ואח"כ ע"י מפזר חום המכוון כלפי הרצפה ושאותו אתה מזיז מדי פעם. הזהר שלא יהיה מגע של חשמל המפזר חום עם מיים.

לאחר הייבוש אם תוכל להעמיד הרכב בשמש עם חלונות פתוחים אז גם תפיג את ריחות העובש והרטיבות.

רסס תרסיס ריח בתוך המכונית.

אני כך ייבשתי רכב שקרה לו אותו הדבר בשטפון לפני כ 5 שנים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם יש לך ביטוח מקיף אז הם אמורים לשלם לך את כל הנזקים, לאחר בדיקת והערכת שמאי, כולל הניקוי הפנימי, ייבוש וכו'.

אם ברצונך במקצוען העושה זאת בתשלום אז כתוב ותענה (הביטוח ישלם).

אם ברצונך לבצע בעצמך, אז הרם את כל שטיחי הרכב וייבש ע"י מייבש שיער ואח"כ ע"י מפזר חום המכוון כלפי הרצפה ושאותו אתה מזיז מדי פעם. הזהר שלא יהיה מגע של חשמל המפזר חום עם מיים.

לאחר הייבוש אם תוכל להעמיד הרכב בשמש עם חלונות פתוחים אז גם תפיג את ריחות העובש והרטיבות.

רסס תרסיס ריח בתוך המכונית.

אני כך ייבשתי רכב שקרה לו אותו הדבר בשטפון לפני כ 5 שנים.

בברכה - רפי לין :-)

אני עושה הכל לבד , כרגע חזרתי מהרכב , ספגתי עם ספוג רוב המים , זה היה מצחיק במיוחד כאשר 2 דלתות מאחורה ננעלו ע''י נעליה מרכזית ולא ניתן לפתוח אותן .

אין אפשרות למפזר חום כרגע , ולא למייבש שיער .

איזה תרסיס מומלץ ?

פורסם

בחורף שעבר ברכב של אישתי קרה בדיוק אותו הדבר ומה שלא עשיתי (מספיגה עם כל המטליות בעולם עד ייבוש עם מייבש שיער) לא עזר כלום, הרצפה התייבשה לבד לאחר כשבועיים ומהריח סבלנו כחודש וחצי ופתאום יום אחד הוא נעלם... בנוסף סבלנו מאדים בכל החלונות של הרכב...

לכן עצתי לך היא להמתין בסבלנות.

פורסם

אני מאמין שברצפת הרכב תמצא פתחי ניקוז. לפתוח אותם (ולא לנסוע עם הרכב בנחלים שיש כרגע ברחובות) יכול להיות יעיל.

לגבי ייבוש - אני מאוד מקווה שבשבילך שהשמש תפציע בשעות הקרובות. רכב הופך לסאונה בשמש (ואצלך אפילו סאונה עם אדים :wink:).

תרים את השטיחים או אפילו תוציא אותם ואת המושבים (ותריץ על הדרך ניקיון יסודי לפסח).

לגבי המנוע - לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, רק שים לב שאין מצבורי מים או בוץ ליד מגעים חשמליים ושמערכת ההצתה יבשה לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני מאמין שברצפת הרכב תמצא פתחי ניקוז. לפתוח אותם (ולא לנסוע עם הרכב בנחלים שיש כרגע ברחובות) יכול להיות יעיל.

לגבי ייבוש - אני מאוד מקווה שבשבילך שהשמש תפציע בשעות הקרובות. רכב הופך לסאונה בשמש (ואצלך אפילו סאונה עם אדים :wink:).

תרים את השטיחים או אפילו תוציא אותם ואת המושבים (ותריץ על הדרך ניקיון יסודי לפסח).

לגבי המנוע - לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, רק שים לב שאין מצבורי מים או בוץ ליד מגעים חשמליים ושמערכת ההצתה יבשה לחלוטין.

איתמר.

פתחי ניקוד כבר פתחתי

מנוע בסדר - תוקן

פעם היה תרסיס בשם

FABRIZE

מעלים ריח בכל דבר

בעבר הוא נמכר בכל הרשתות אבל עכשיו אין אותו

מישהו יודע איכן ניתן לקנות ?

פורסם

עבודה בעיניים. הוא לא מעלים ריח מכל דבר... ממש לא.

חוצמיזה אם תייבש את הרכב טוב - לא אמור להיות ריח של עובש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רצוי לעשות את זה ביום חם:

במידה ויש לך אפשרות אני מציע לך להוציא את השטיח של הריצפה מהרכב , זה קצת עבודה - אתה צריך לפרק את כל המושבים ולהוציא את השטיח .

לאחר מכן לשפוך על השטיח אבקת כביסה ולשפשף אותו , בסוף צריך לשטוף את הכל ולחכות שהשטיח יתייבש .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78170

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם
אין אפשרות למפזר חום כרגע , ולא למייבש שיער .

איזה תרסיס מומלץ ?

אני מבין שאין לך מקור חשמל קרוב לרכב?

בכל מקרה גם לי היה דבר דומה שחדרו מים לרכב והשטיחים היו ספוגים מים. שאבתי את המים עם שואב ובקושי נשאר משהו.. השאר התייבש באוויר והריח של הטחב חלף תוך כמה ימים בשמש.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...