Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי מחזיק רנו קליאו 2001 מנוע 1600 גימר RXT

רציתי לשלאול בשמו מספר שאלות:

1. מה גודל מיכל הדלק במכונית זאת (מכיוון שבספר רשום 50 ליטר אך זה לא הגיוני)?

2. מהי צריכת הדלק הממוצעת של מכונית זו?

3. מה לגבי אמינות הרכב? יש לא בעיות ספציפיות?

תודה מראש

אחלה פורום.

פורסם

כן, מישהו יכול לענות.

מד הדלק בקליאו מזייף משמעותית. הוא יורד מהר מאוד לחצי ורבע מיכל ונשאר שם למשך איזה 15 ליטר. אתה יכול לצפות שעל חצי מיכל לפי המד תבזבז בעצם 15-18 ליטר אמיתיים, וכשהוא מגיע לרבע זה באמת יהיה 25, אבל גודלו של המיכל הוא אכן 50 ליטר, כך שאל לך לדאוג כשאתה רואה רבע מיכל על המד. אם יש לך מחשב דרך אתה יכול לבדוק בדיוק כמה ליטר בוזבז וכמה עוד יש עד לסוף המיכל.

צריכת דלק ממוצעת - מ-1:14 בשיוט ביןעירוני רגוע ועד 1:8 בפקקים בעיר ועם רגל כבדה. הממוצע - נניח 1:12 לידני ו-1:10 לאוטומט.

אמינות - מלבד בעיות בתיבה האוטומטית, אני לא יודע על בעיות משמעותיות לקליאו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה לא? שלי דווקא כן. שנתון זהה, מנוע 2000, גיר ידני. בין עירוני 1:12 וברגוע גם 1:14. עירוני 1:11 ורק כשתקועים המון בפקקים או נוסעים חזק יחסית, יורדים מ-1:10. כמובן שאם גם נוסעים הרבה בתוך העיר וגם לוחצים פול גז כל היום, אפשר להגיע גם ל-1:8...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהה... אז בנסיעה סבירה בעיר היא תגיע גם ל10:1 \ 11:1

בלי קיק דאון וכאלה...

שאלה אחרונה:

בעיה או חסרון זה שקשה לדעת לאיזה הילוך אתה מעביר באוטומט(אני מתכוון ל- D N P 1 2(

הדרך היחידה לדעת באמת היא להסתכל בלוח שעונים

יש דרך אחרת?

פורסם

לא רציתי לפתוח בשביל זה נושא חדש אבל...

האוטו "קצת" רועש לאוטו בנזין אולי זה בגל הבעיות גיר המדוברות של קליו?

(בבקשה לא לצחוק עליי כי אני לא מבין)

פורסם

אני חושב שאמרו שהבעיות בגיר האוטומטי בקליאו בגלל צינור נשם נמוך שניכנסים דרכו מים, אז במיוחד עכשיו כשיש שלוליות מאוד עמוקות זה יכול להידפק, צריך לשנות את המיקום אני חושב של הנשם או משהו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני חושב שאמרו שהבעיות בגיר האוטומטי בקליאו בגלל צינור נשם נמוך שניכנסים דרכו מים, אז במיוחד עכשיו כשיש שלוליות מאוד עמוקות זה יכול להידפק, צריך לשנות את המיקום אני חושב של הנשם או משהו.
זה לא ממש עונה לי על השאלה...

הרעש של המנוע זה תוצאה של הבעית גיר של הקליאו?

• תוכן חדש...