Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנגשות בכיכר, הסבר לתופעה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע ראיתי ליד הבית תאונה מוזרה במקצת:

אוטו עלה על כיכר (פרס נובל בראשל"צ למי שמכיר) והוריד את הגדר שהקיפה את הכיכר הזאת, חשוב לי לציין שיש מהקצה של הכיכר ועד הגדר מרווח של בערך מטר וחצי של מדרכה ממש נמוכה.

עברה לי המחשבה בראש: איך אוטו מגיע למצב שהוא עולה על הכיכר ומתנגש בכזה דבר?!

זאת כבר לא פעם ראשונה שאני רואה משהו בסיגנון, ואף פעם לא הבנתי את זה..

יש למישהו הסבר לדבר? איך נהג מגיע למצב שהוא לא שם לב לכיכר?!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אולי הוא בעצם שם לב טוב מאוד ורצה לעשות דריפט?? מה אתה אומר?

או שהוא מושפע מהפרסומת של מיצובישי לאנסר שהבעל לוקח אותה בלילה... גם אפשרות!

Polo 2012

פורסם

ב-2 מילים:אחיזת כביש.אחיזת כביש גרועה ברכב יכולה לנבוע ממספר סיבות ביחד או לחוד:

1.צמיגים לא תקינים.

2.כניסה מהירה מידי לסיבוב.

3.תת הגוי.

4.כביש חלק (שמן)...ירד גשם הלילה.

5.נהג לא מיומן.

6.בטוח שיש עוד.......

פורסם
ב-2 מילים:אחיזת כביש.אחיזת כביש גרועה ברכב יכולה.....

ובשלוש: רד בול + אבסולוט.:wink:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

עודף "צעצועים ואביזרים" ברכב...

הרבה נהגים מעדיפים להיתעסק בכל דבר אחר חוץ מהנהיגה עצמה...

הרבה נהגים לא מביטים מעבר ל3 מטרים הראשונים שנישקפים מעבר למיכסה מנוע...

הרבה נהגים מיתיחסיפ לנהיגה כאילו זה משהו שולי והשהות ברכב היא הדבר החשוב...

וזה מה שקורה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כיכר זה מכשול מיותר בכביש, שלא רואים אותו אחרי כמה שוטים ובירה. אצלינו אחרי מסיבה מוצלחת במיוחד רואים "שאריות " על הכיכרות בעיר

פורסם

טוב, הסתכלתי על הכותרת חשבתי שמדובר עלי. אבל אז נכנסתי והבנתי שלא בדיוק.

אז הנה תיאור של מה שקרה לי אתמול:

נסעתי באיזור של כפר-שלם בתל-אביב לאחר שהורדתי את חברה שלי הגעתי לאיזשהי כיכר היה גשם מבול, האטתי לפני הכיכר הייתי על מהירות של 25-30 בערך, באתי לעשות את הכיכר היה לי תת-היגוי כתוצאה מצמיגים שחוקים עד עפר, החלקתי והתנגשתי במדרכה בצד הכיכר. במהלך המקרה ניסתי לפמפם עם הברקס אבל זה היה בשבריר של 2-3 שניות ולא הצלחתי לעצור אומנם נכנסתי במדרכה בצורה חלשה ביותר, אבל בכל זאת התעקם לי הג'אנט לבפנים כ-2 סנטימטר, מזל שלא ירד לי אוויר בגלגל בגלל זה. בקיצור היום אני הולך להחליף 4 צמיגים חדשים. אל תיסעו עם צמיגים לא תקינים. אני חשבתי שנגמר החורף אבל הגשם הפתיע אותנו.

יום טוב לכולם.

פורסם

הכיכר הזו עצומה, והעקומה שלה היא מתונה מאוד.

או שמישהו איבד ריכוז, או שהוא נכנס מהר מדי לכיכר (וזה מהר מאוד), בלם בלימת חירום וטס פנימה בהיגוי יתר.

בכל אופן, בלי לראות את זוית הכניסה ואת הסימנים על הכביש, קשה לקבוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במקרה שלך טוב היית עושה אם היית בועט בדוושת הבלם עד הסוף ומקווה לטוב (בהנחה שאין לך ABS).

היית עושה יותר טוב אם היית בולם בעדינות על מנת להעביר משקל קדימה ולהחזיר קצת היגוי.

היית עושה אפילו יותר טוב אילו החלפת צמיגים, ללא קשר לכיכר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
או שמישהו איבד ריכוז, או שהוא נכנס מהר מדי לכיכר (וזה מהר מאוד), בלם בלימת חירום וטס פנימה בהיגוי יתר.

בתת היגוי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טעות, טועים, טעינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמע .. אתמול אני והחברה היינו בדרך לאשדוד ,עם RAV 4..

70מטר מכיכר , הגלגלים ננעלו, הנהג התחיל לפמפם בלמים אבל האוטו המשיך להחליק,בנתיים נכנסה לכיכר סובארו , ולמזלנו הנהג הצליח שלא להכנס בסובארו אלא לפגוע במדרכה של הכיכר..

בכל מקרה הג'אנט הלך קאפוט,וכנראה שגם הצירייה..לכל הנהגים,סעו כמה שיותר לאט בגשם, במיוחד בימים הקרובים , השמן עלה, והכביש חלק..

למרות שנסענו במהירות יחסית נמוכה בהתאם לכביש.. על 40-50..

שבוע טוב

פורסם

למה הוא פמפם? תגיד לנהג הזה שיפסיק לפמפם בלמים כל פעם שננעלים לו הגלגלים!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...