Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

+הודעת פרישה מהפורום+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים

לאחר כשנתיים וחצי בהם אני נמצא בפורום, ולאחר יותר מ- 1000 הודעות, אני נאלץ לפרוש מהפורום הזה עקב ההודעות המעליבות והמשפילות של Blue Jay. יש גבול כמה אפשר להעליב ולהשפיל בן אדם.

שיא השיאים מבחינתי היה שאחד המנהלים בפורום ערך הודעה שלי באותו שרשור (ולא רצה למחוק אותה למרות בקשתי) וכתב עליי דברים לא פחות משפילים:

" #### ראה הוזהרת, בפעם הבאה אנחנו מחזירים אותך למערה, ואתה מקבל נבוט על חשבון הפורום #### "

לומר על חבר פורום וותיק שיחזירו אותו למערה ועוד הוא יקבל נבוט זה מבחינתי מתחת לכל ביקורת. כמו שכבר כתבתי לו בהודעה פרטית, גם לעריכת הודעות יש גבולות.

תודה מיוחדת לרפי לין ולצביקה אשר עזרו לי הרבה פעמים שבהם פרסמתי שאלות בפורום הטכני, תודה לעידו אשר ראה את בקשת העזרה שפרסמתי בפורום והתקין לי ללא תמורה את הרדיו דיסק במפגש ותודה לכל מי שעזר לי אי פעם בבעיותיי עם הרכב לאורך כל השנים.

גיא.

פורסם

איחלתי לחבר בהצלחה בהמשך דרכו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מהה?

אתה לא רציני.

בגלל שטויות כאלה לעזוב את הפורום?

אתה יודע הרי שקיימת אווירת "ירידות" אם תקרא לזה כך בפורום.

כמובן שהכל בצחוק.

כדאי שתשקול את העניין שוב - אלא אם אתה לא רציני בדבריך.

**עריכה**

עכשיו באמת התעדכנתי בהודעות האחרונות.

זה באמת לא יפה.

אולי התנצלות פומבית של האשמים?

פורסם

אני במקרה הייתי עד להודעות הללו ולדעתי עשו לך עוול.

אגב, BLUE JAY עד עכשיו שמרתי את זה לעצמי אבל נראה לי נכון עכשיו לומר שאת פשוט "טיפוס" מטריד וכדאי שתורידי קצת את הפוזה...

פורסם

אין דבר יותר ילדותי מאשר לירשום הודעת פרישה מפורום

ושלא נדבר כמה זה אינפנטילי לשים פלוס+ם כדי לקבל תשומת לב

בדרל כלל עושים זאת (שמים פלוס+ם) כשיודעים שזה מעניין ת'תחת...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מזכיר לי כשצחקו על ג'אסטי, ורק 3 צלינדר...

אבל ראבאק, זה רק אוטו, נו אז מה ? שיצחקו, מי שלא טוב לו עם מה שיש, יש לו בעיה...

בשביל זה להקים מהומה ? מיותר...

ולגבי יוליה:

זה קצת בעיה להוריד את האף, היא בגיל של 75% מחברי הפורום, וכמעט יחידה כאן, אז זה לגיטימי שזה ככה, תלמדו להבליג, או שתפרסמו הודעות פרישה כמו בפורום קטקטים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג בהודעת הפרישה הזו. היית יכול באותה המידה פשוט להפסיק לכתוב והיה לזה אותו האפקט. כמישהו מהצד אני יכול להגיד ששני הצדדים לא היו בסדר, ונכנסו למקומות שלא היו צריכים להגיע אליהם. גם אתה וגם יוליה. זה לא ממש משנה מי התחיל. מה שמשנה זה שזה פשוט מיותר. אין לי שום בעיה למחוק את כל ההודעות שלכם בשרשור הזה, וישוב הסדר על כנו. אבל לפרוש בגלל שטות כזו? נו באמת...

ל-nitch אולי יש לשון ציורית וקצת יותר מדי ציניות, אבל אני חושב שהתגובה שלו במקום - באמת שאין מקום להודעות שוביניסטיות בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגיא שלום רב!

תגובתי זו נכתבת בפומבי ולא בפרטי, ולו רק מסיבה אחת, להבדיל מרוב חברי הפורום, אותך זכיתי להכיר אישית, ולכן אני יכול להעיד ממקור ראשון על אישיותך:

ואני גאה לומר שאתה בחור מקסים, בוגר לגילך, רציני ומשכיל, יודע להתנסח בצורה רהוטה, לומד מהר, מיישם את מה שלומד מהפורום, ומלמד אחרים.

מכיוון שאתה בוודאי בחור רגיש , יתכן ונפגעת מיחס המנהלים, ומיחס שני חברי פורום, וויל ובלו גיי, שבטוחני לא היתה להם כוונה לפגוע בך אישית, או במה שאתה קשור לו וזה הפיאט!

מכיוון שאני מכיר גם את רכבך, ואפילו נהגתי עליו, אני יכול להעיד, שאכן הרכב אכן שמור היטב, יחסית לגילו, אם כי הוא סובל ממחלת ילדות של כל רכב ,ומבלאי טבעי הסביר בהחלט לגילו.

לגבי נסיבות רצונך למחות על יחס מעליב מהנהלת הפורום, ו/ או מכמה מחברי הפורום, ועקב כך

לפרוש מהפורום, אתה פוגע בעצמך, ולא באלה שאתה" חושב" שפגעו בך.

מספר ההודעות והתגובות שלך עבר כבר את ה1000, וזה מעיד כפי שאתה רואה,מעיד שאתה"נהג שודים", ולכן זה נותן לך את הזכות להתעלם גם מצינזור או מחיקות , שנעשים גם לי, למרות שאני נחשב "פורמהוליק", וגם לי מוחקים ציטוטים שנחשבים בעיני המנהלים כמיותרים, או מאיימים במחיקה, בגלל עודף סימני קריאה **********עריכה - נמחקו סימני קריאה ושאלה מיותרים*****

אך אני מבליג ולא פורש.

לכן לסיום כצעד הפגנתי, אל תפרוש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באמת שלפרוש מפורום וירטואלי זה מעשה טיפשי.

מה לעשות, כ"א מתחבא מאחורי מסך ומקלדת ומעז לכתוב מה-בא-לו.

מה עוד שאנחנו ישראלים שאוהבים להגיב ולרדת בכל הזדמנות אפשרית...

הרעיון של הפורום הוא שלכל אחד (ואחת) ניתנת הזדמנות להביע את דעתו. ממש לא צריך להעלב ולהיפגע אם אנשים "יורדים" עליך, זה רק מראה על רמת הבגרות שלהם.

חבל שתפרוש, אך ההחלטה כולה שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה אולי תתחיל לגדוש.. לבחור יש פיאט אונו ;)

איפה אתה באמת כבר לא רואים אותך .. לא שומעים אותך פורק... נהיית בנאדם חשוב ..כבר לא זוכר אותנו הקטנים

פורסם
אני מגיע .

אבל בערב כשמחשיך...

:lol:

לפחות אתה מחייך שיראו אותך בחושך

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...