Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

+הודעת פרישה מהפורום+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן 19V נחב:

איפה אתה באמת כבר לא רואים אותך ..

יאשה והפישפשים כתב:

אני מגיע .

אבל בערב כשמחשיך...

תגיע עם חיוך ולא עם עיניים עצומות כדי שניראה שבאת.:lol:

מקווה שנעלבת ולא תבא לפה יותר ומצפה ליראות את ההודעת פרישה שלך מהפורום

אם אתה רוצה אני יעזור לך לנסח אותה (למרות שאני דיסלקט וייצא לך כמה שגיאוט)

או שתעתיק את ההודעה מלמעלה ותחליף שמות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגיא , אורן , וכל הפורשים , הפרושים והצדוקים.

עם כל הכבוד - אנחנו לא מחזיקים אף אחד בפורום. היציאה הינה הדלת השנייה משמאל.

מטרתו של הפורום הינה לעזור לאנשים בנושאים טכניים, לתת מידע בענייני רכב וכל מה שקשור במוטוריקה, וגם מסגרת בה תוכלו להתחבר ולצחוק אחד עם השני.

עם זאת - במקרים בהם אינכם מסכימים עם דעתם של המנהלים במקרים כאלה או אחרים, אתם רשאים ומוזמנים לפנות אליהם בה"פ וכו'.

אם לא הגעת עימם לעמק השווה (כן , אני לחלוטין מודע לזה שאני ואחרים לא תמיד מתנהגים בצורה שהייתם רוצים. TOUGH LUCK) - אתם מוזמנים להישאר כאן למרות שלא קיבלתם את מבוקשכם , או פשוט לקום ולמצוא מקום אחר.

הודעות הפרישה המדומה שלכם פשוט מגוחכות לגמרי, ולמען האמת - לא בדיוק מדירות שינה מעינינו.

אנא מכם. הבא בתור שמבקש לעזוב, מתבקש לעשות זאת ללא תופים ומחולות - כי הודעות נוספות בסגנון יימחקו.

בהצלחה באשר תלכו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...