Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר Rockford Punch 200ix ויש לי קבל וקופסת פיוזים עם 3 פיוזים....

רציתי לדעת איך אני מחבר את כל זה יחד בהתחלה רק עם המגבר כבר הבנתי אבל אז הכל התחיל להסתבך.... אם מישו יוכל להסביר לי או אפילו לצייר לי תרשים של החוטים והחיבורים יהיה מצוייןןן

תודה מראשש

ודרך אגב מה אתם אומרים על המגבר הזה ??? שווה משו ??

פורסם

אם יש לך מגבר אחד אתה לא צריך 3 פיוזים, אתה צריך רק אחד.(והוא צריך להיות תואם לפיוז של המגבר)

הכבל פלוס יצא מהמצבר, יעבור דרך הפיוז ויגיע לקבל.

מהקבל אתה מוציא כבל + לחיבורי ה+ של המגבר.

מהמגבר את מוציא מינוס לנקודה קרובה כמה שיותר , בחיבור טוב לשילדה (לחיבורי חגורת בטיחות או כל נקודה ללא צבע ושיש מגע טוב לשילדה).

ומהקבל אתה מוציא כבל מינוס עצמאי לחיבור דומה למגבר(אין בעיה לחבר את המינוסים לנקודה אחת, אבל לדאוג לכבלים עצמאיים לכל רכיב).

לפני חיבור הקבל, אתה נדרש להטעין אותו (נעשה ע"י נגד, או נורת ביקורת שמסופקת עם הקבל).

under construction..

פורסם

אתה מחבר את כבל הפלוס מהמצבר ואת כבל הפלוס של המגבר ביחד (בעזרת נעלי כבל) לבורג הפלוס של הקבל. את הבורג השני של הקבל המינוס אתה מחבר בעזרת כבל ונעל כבל לגוף הרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה מחבר את הקבל למינוס אבל עדיין לא מחבר אליו את הפלוס

בין הרגל שלי המינוס בקבל לבין הרגל של הפלוס אתה מבריג את הנגד או הנורה שסיפקו לך עם הקבל לצורך ההטענה שלו ואז אתה מחבר את הפלוס לקבל וממתין לפי ההוראות של הקבל את זמן הטעינה שהיצרן ציין בהוראות.

לאחר מכן אתה מוציא את הנגד/נורה והקבל טעון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...