Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני זקוק להמלצה לחבר שרוצה לקנות "מערכת לרכב קומפלט"

כגון מה שכלול בה יהיה סאב, מגבר 4 יציאות, ר''ד, קומפוננט.

ועכשיו הוא רוצה להגביר על ידי מגבר אחד את הקומפוננט ואת האחוריים ואת הסאב על מגבר אחד כי לא מוכן לשים עוד מגבר (סתם עקשן) ולדעתי אני יודע שאי אפשר להגביר את כול אלו על ידי מגבר אחד(בעל 4יציאות כמובן, לא 5 )והתקציב שלו הוא בסביבות ה3000 ש''ח אני מבקש מכם שתמליצו לו על ריכיבים טובים

אני מאמין שלא הכי הכי איכותיים אבל סטנדרטיים האו לא צריך משהו מפציץ באוטו אבל הוא התלהב מהקומפוננט שלי ורוצה גם אחד...ורוצה להגביר את כולם אז אנא מצאו לו פיתרון וזול(כי הוא תימני, ככה זה אל תשאלו למה)

אשמח לשמוע את המלצותיכם..

פורסם
ועכשיו הוא רוצה להגביר על ידי מגבר אחד את הקומפוננט ואת האחוריים ואת הסאב על מגבר אחד כי לא מוכן לשים עוד מגבר (סתם עקשן) ולדעתי אני יודע שאי אפשר להגביר את כול אלו על ידי מגבר אחד(בעל 4יציאות כמובן, לא 5 )
אי אפשר לחבר את הסאב והרמקולים האחוריים על אותם ערוצים במגבר. יש לחבר את הרמקולים האחוריים על ההגברה הפנימית של ה - HU, ואת הסאב והקומפוננטים הקדמיים תחבר למגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מהו הקומפוננט שלך שממנו הוא כל כך התלהב ? והאם הוא שמע קומפוננטים אחרים ? כלומר יש לו סאונד שאותו הוא מעדיף או שעד היום הוא לא שמע כלום ועכשיו הוא רוצה ?

מה סגנון המוסיקה שלו ? כל אלו יקבעו את התוצאה הסופית.

אבל בכל זאת בשביל שיהיה לך מה לחשוב

ר"ד יש קלריון בסביבות ה800 ש"ח

קומפוננט קדמי פולס או מגנט 500 ש"ח

מגבר סאונדסטרים 4 יציאות ב1200 ש"ח

סאב פניקס גולד קסנון בסביבות ה750 ש"ח

הגענו למערכת פצצה אומנם קצת יותר מ3000 אבל מערכת SQ טובה מאוד , כמובן תקח בחשבון שזה ללא התקנה

בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

לי יש קומפוננט של דראג סטאר וחבר שלי שמע אותו בעוצמתו שלו והסאונד נשמע לו טוב והמוזיקה שהוא שומע היא בדרך כלל שחורה או מיזרחית "קלילה" כזה.

בכול מקרה תודה על היעוץ אנ מקווה שהוא יבין שאי אפשר לחבר את כול הרמקולים על מגבר אחד

אני מבין את זה ואני מנסה להאיר את תשומת ליבו על כך אבל הוא לא מבין הכי הכי אפשר להגיד שבכלל לא

רק רוצה סאונד טוב כי הוא קנה אוטו חדש לא מזמן(סוזוקי בלאנו)

ונראה מה קורה עם זה היום(יום שישי) שנלך לקנות את הרכיבים....

• תוכן חדש...