Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום המשפחה שלי קנתה שלשום הונדה סיויק 2002 ובו יש אזעקה שמרימה שמשות וסוגרת סאן רוף, הבעיה היא בחלונות האחוריים,הם מתרוממים אבל לא עד הסוף ואני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה

מי שיודע אני אודה לו מאוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תבדוק עם מתקין מערכות . יכול להיות שהבעיה נובעת ממנוע של החלון או מהמח שמשדר פולס עם דריכת העזעקה למערכת הנעילה ההשעיה שלו קצרה מידי.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

הסיבה השניה באמת הגיונית לגבי הראשונה אני שולל אותה כי המנועים עובדים מצוין וחלק (חלונות חשמל כאלה טובים אף פעם לא ראיתי)

אולי באמת המנוע לא מספיק לסגור בגלל שהאזעקה מפסיקה מוקדם מידי. אני מעדיף לעשות בעצמי ולא ללכת למתקינים.

תודה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין ספק שמדובר בבעיה במרים החלונות.

ישנם מרימים שמחוברים לטיימרים חיצוניים ואז ניתן לכוונם (את הטיימר, לא את המרים).

ישנם מרימים שאינם מחוברים לטיימרים חיצוניים.

בכל מקרה וללא קשר להערה הקודמת, בדרך כלל ברוב רובם של מרימי החלונות ישנם מנגנוני בדיקת עומס, וכשהם "מרגישים" שהחלון הגיע למעלה ,הם מנתקים לו את הזרם.

לעיתים, המנגנון הזה (בדרך כלל מסוג "בי מטל") מתעייף, והחלון עוד לא מגיע למעלה והוא "חושב" שהוא הגיע ומנתק לו את הזרם, כך שהחלון לא נסגר עד הסוף.

במקרה זה יש להחליף מרים, או שיפוץ יח' מרים שהיא לא כדאית מבחינה כלכלית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה שמוזר זה שכשאנ סוגר שוב את האזעקה מהמקום שבו החלונות הפסיקו זה עולה עד הסוף...... וגם קרה שלא נסגר הקמי.

אפשר לעשות משהו מבלי לשלם כסף שיחפשו לי?

יש לי ידיים טובות אני רק צריך כיוון

תודה

פורסם

נראה לי שמה שדני הציע, יכול להיות הבעיה... ואם זה אכן כך, אז תהיה לך בעיה גם להעלות את החלונות באופן ידני (כלומר מתוך האוטו, בזמן הנסיעה למשל).

תנסה להוריד את כל החלונות עד למטה, ואז להעלות אותם שוב עד שהם עוצרים (בעזרת הכפתורים שבתוך האוטו)... במידה וגם פה החלון לא ייסגר עד הסוף, אז כנראה שבאמת ה"בי-מטאל" התעייף ו"חש" שהגיע עד לסגירה, ואז יש צורך להחליפו...

בברכה!

יונתן.

פורסם

מהרכב הם נסגרים טוב מאוד חלק כאילו אין שם בכלל התנגדות.

איך החיישן עומס בנוי?

על כל דלת בנפרד או על כולם ביחד?

כי אם זה בנפרד מוזר ש3 כאלה ילכו לעולמם זה לא רכב כל כך ישן

פורסם

טוב... לפי דעתי אפשר לפסול את האופציה של העומס... ולהתקדם הלאה לנושא הטיימרים, צריך לבדוק באמת אם הטיימר נותן מספיק זמן לזרם לעבור, כדי לסגור עד הסוף את החלונות... (למרות שגם זה נשמע מוזר, כי אתה אומר שחלק מהחלונות כן נסגרים עד הסוף).

בחלק הזה אני כבר פחות שולט, אז כאן אני אשאיר את המלאכה למנוסים ממני.

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה נראה לי שזה יותר מכיוון הטיימרים, איפה הכיוון של הקצבת הזמן? ואיפה בכלל נמצא הטיימר?

תודה מראש

פורסם

לא בטוח שיש טיימר כזה, זו אפשרות של פחות מ50 אחוזים.

אני מציע שתיגש למתקין שביצע את ההתקנה ברכב, או למומחה בתחום, ויש כאלה.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע איפה התקינו את האזעקה אבל אני יודע שהיא מקורית כי ראיתי את אותה האזעקה בכל הונדה סיויק משנתון דומה מהדגם המפואר ES

• תוכן חדש...