Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות בראלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עד אשקלון וחזרה עם הראלי..

כמו שאתם יודעים, היום חםםםםםםםםםםםםם.

אז לפני הנסיעה בדיקה קטנה של שמן, מים ירוקים. הכל היה בסדר אז נסעתי.

שמתי לב בזמן הדרך שחום המנוע עומד יותר מחצי. כמעט עמד בשולש רבעים (הקו שלפני איפה שמתחיל האדום). אני לא יודע אם זה רגיל או לא...אבל אף פעם אי אפשר להיות זהיר מדיי...

אז, לבעלי הראלי למיניהם, זה בסדר? (אני מתכוון על הקו השחור, אחד מעל האמצע, דיי קרוב לקו האדום).

Back to the original - NC again.

פורסם
היום נסעתי עד אשקלון וחזרה עם הראלי..

כמו שאתם יודעים, היום חםםםםםםםםםםםםם.

אז לפני הנסיעה בדיקה קטנה של שמן, מים ירוקים. הכל היה בסדר אז נסעתי.

שמתי לב בזמן הדרך שחום המנוע עומד יותר מחצי. כמעט עמד בשולש רבעים (הקו שלפני איפה שמתחיל האדום). אני לא יודע אם זה רגיל או לא...אבל אף פעם אי אפשר להיות זהיר מדיי...

אז, לבעלי הראלי למיניהם, זה בסדר? (אני מתכוון על הקו השחור, אחד מעל האמצע, דיי קרוב לקו האדום).

זה בסדר אל תתרגש :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

זה בסדר.

שלא יעבור את הרבע השלישי, קרי הקו האחרון.

הסר דאגה מלבך. :wink:

נ.ב.

אנו לא מתחייבים לבוא ולגרור אותך מכל מקום שבו תתקע ואין הפורום

אחראי על נזקים לראש המנוע בכל צורה, מין וגזע. :lol:

MCS 2008

פורסם

זה בסדר גמור ,

גם לי הייתה אותה שאלה בדיוק אחרי שקניתי את הרכב ,

אצלי זה מגיע למצב הזה ביום חמסין בפקק שהמזגן עובד , זה בסדר גמור עד שהמנורה נדלקת , ברגע שהמנורה נדלקת ( רבע מילימטר אחרי הקו ) אתה חייב איכשהו להוריד חום , אני פשוט מכבה את המזגן ותוך 2 דקות הוא מתקרר .

אני מדגיש , אצלי הוא מגיע למצב הזה רק בחום קיצוני במצב קיצוני , במצב נסיעה רגיל הוא לא עובר את החצי .

• תוכן חדש...