Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בבעלותי פיג'ו 306 XR שנת מודל '96 עם מנוע בנזין בנפח 1.4 ליטר. הזרקת דלק.

האוטו שמור מאוד. טיפולים בזמן, כולל פלאש שמן והחלפת כל הנוזלים והפילטרים למיניהם בטיפול האחרון. 75000 ק"מ על השעון.

בנסיעות בתוך העיר (בדרך כלל 10 קילומטר ביום, כולל 3-4 נסיעות - 3 קילומטר לעבודה כולל כמה וכמה רמזורים, עוד כמה קילומטרים הלוך חזור בצהריים למסעדה, ואז חזרה הביתה. לפעמים נסיעות של 6 קילומטר למכללה.. בקיצור - הרבה התנעות וכיבויים) אני מקבל 10 קילומטר לליטר של אוקטן 95.

משיחותיי עם בעל רכב מקביל, הבנתי שהוא במקרה הגרוע היה מקבל 12 ק"מ לליטר, ובנסיעות מחוץ לעיר היה אפילו מגיע ל-15 ק"מ לליטר...

אז קודם כל: מניסיונכם, האם 10 ק"מ לליטר זה באמת כל כך גרוע? אם כן - מה יכולה להיות הבעיה?

אולי קלאץ' מחליק (יש לי קלאץ' מוזר)? או בעיות במערכת הזרקת הדלק? שסתומים דפוקים?

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

לפי אופי הנסיעה שאתה מתאר - הגיוני ביותר.

המנוע צורך המון דלק בהתנעות, כשהוא קר ובנסיעות עירוניות (פקקים וכו').

אצלך - זוהי שגרת העבודה שלו. כך שאין לך מה לחשוש. הצריכה הגיונית.

פורסם

שכן שלי הוא הבעלים המאושרים של 306 1.6 ליטר אוטומטית שנת מודל 2001 (השנה האחרונה שעוד שיווקו את ההאטצ'באק באוטו, אם אני לא טועה). הוא עובד באותה עבודה כמוני ועושה בערך את אותן הנסיעות. הוא עושה 1 ל-12.

לא מוזר?

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

בשביל מה שתיארת 10 ק/ל נראה סביר. הייתי מצפה אפילו לפחות, בתנאים כ"כ עירוניים.

קח תמיד איתך מידה בריאה של ספק כשאנשים מספרים לך על צריכת הדלק של המכונית שלהם,

הנטייה האנושית היא כמעט תמיד לכיוון ההגזמה ("אחשליייי יש לי עונו טורבו 58 ק"מ לליטר משו משו").

לא הייתי מדיר שינה מעיניי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בלי לזלזל באף אחד מחבריך, המון אנשים בכלל לא יודעים איך לבדוק דלק ואומרים "מה שנראה להם".

כל מי שאומר לך צריכת דלק - קח בערבון מוגבל.

אני לא מאמין ש 306 1.6 אוטומטית עושה 1\12 בתנאים כמו שתיארת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בודק ע"י מילוי מיכל הדלק עד הסוף, איפוס מד הקילומטראז', נסיעה כרגיל עד למילוי מיכל הדלק עד הסוף - ואז חלוקת הכמות שמילאתי בכמות הקילומטרים שרשומים במד הקילומטראז'.

אני די סומך על הבחור בעל ה-306 האוטומטית. אני אשאל אותו איך הוא בדק את היחס, כדי להיות בטוח שאנחנו בכלל משווים ערכים שאפשר להשוות - אבל אני מאמין שכן.

אם אתם אומרים שזו צריכה הגיונית, אני מוכן לקבל את זה :) השאלה היא אם יש דרך נוספת לבדוק את זה.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

היו לי 4 רכבי 306

ק"מ של כולם, מעל 300,000

1.4 ידנית עושה בקלות 1:14, אבל בנסיעות כמו שתארת 1:10 זה סביר ביותר

עצה ידידותית, קח את הרכב פעם בשבוע שבועיים לנסיעת "ניקוי" מהירה וארוכה באוטוסטרדה.

היו לי גם שלוש מכוניות 1.6 אוט' - צריכה ממוצעת של 1:12 קבוע !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
היו לי 4 רכבי 306

ק"מ של כולם, מעל 300,000

1.4 ידנית עושה בקלות 1:14, אבל בנסיעות כמו שתארת 1:10 זה סביר ביותר

עצה ידידותית, קח את הרכב פעם בשבוע שבועיים לנסיעת "ניקוי" מהירה וארוכה באוטוסטרדה.

היו לי גם שלוש מכוניות 1.6 אוט' - צריכה ממוצעת של 1:12 קבוע !!!

ליאור

תודה רבה ליאור! הרגעת אותי.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

• תוכן חדש...