Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחזיק ברכב מסוג פיאט פונטו 1997 75SX ובמהלך נסיעה השני לא נכנס לי כלומר באתי להכניס ושמעתי כזה גררר וזה זרק אותי (את הידית) לניוטרל, ככה פעמיים שלוש שזה משהו לא כל כך שכיח ברכב שלי כלומר לא נתקלתי בהרבה פעמים שזה קרה אלה שהקלאץ לא היה לחוץ עד הסוף אבל הפעם הקלאץ היה לחוץ עד הסוף, לאחר התופעה, נוצר מצב שאני מכניס לשני מראשון או שלישי אני שומע גררר וההילוך נכנס, כלומר מתקשה להכנס לשני, האם מישהו מכיר את הבעיה? מה עלות התיקון להערכתכם ומה הסיבה שזה קורה?

תודה.

פורסם

לגשת למוסך ולבדוק את גובה ההפרדה של המצמד, במידה והבעיה ממשיכה אין מנוס מלקבוע שסנכרון הילוך שני נהרס.

כדי לתקן זאת יש צורך בשיפוץ גיר או החלפתו באחר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כרגע חבל על המוסך

תפתח מכסה מנוע

כשאתה עומד מול המנוע אתה תראה מצד ימין את הגיר

וממנו יוצאת זרוע באורך של כ15 ס"מ ואלה מחובר כבל

תן לבורג על הכבר שתיים שלוש סיבובים

ותעדכן אותנו מחר בבוקר

לרוב זה פשוט חוסר כיוון של הקלאץ יש למכונאים חאפרים את המחלה הזו

הם מחליפים את הקלאץ ולא צריך לכוון

תבדוק ותודיע לנו

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

עזוב לא רוצה לגעת אני לא מבין אני יכול עוד להרוס משהו, בכל מקרה היום קמתי ונסעתי והבעיה הסתדרה, לדעתכם יש לגשת בכל זאת למוסך?

פורסם

שלום.

כאשר מצמד לא תקין ומפריד לא טוב התופעה תהיה רק השילוב להילוך ראשון או רברס!!!!

אם יש חריקה בשילוב לשני הבעיה לא במצמד סוף פסוק!!!

התקלה היא בתוך הגיר דבר ראשון יש לבדוק שמן גיר ואים חסר להוסיף ללראות למה חסר (נזילה).

סביר להניח שהגיר הלך וצריך לשפץ. לתשומת ליבך איין להשיג גיר של פונטו כי יש ביקוש אדיר ובדרך כלל משפצים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היי,

בני -אמרת " כאשר מצמד לא תקין ומפריד לא טוב התופעה תהיה רק השילוב להילוך ראשון או רברס!!!!".

אודה לך מאוד אם תוכל להסביר למה.

תודה רבה.

פורסם
היי,

בני -אמרת " כאשר מצמד לא תקין ומפריד לא טוב התופעה תהיה רק השילוב להילוך ראשון או רברס!!!!".

אודה לך מאוד אם תוכל להסביר למה.

תודה רבה.

שלום.

שאלה טובה מצדיקה תשובה מלאה :-D .

כאשר הרכב עומד ומנוע פועל בהילוך סרק (ניאוטרל) כול הגיר פועל (מיסתובב).

אבל כאשר לוחצים על המצמד ומשלבים הילוך ראשון או רברס חצי מהגיר מפסיק להיסתובב ואז נוצר מצב כזה, גלגל התנופה וטס הלחץ מיסתובבים אם המנוע ודיסקת החיכוך וההילוך הישיר אם חצי גיר לא מסתובבים. רק כאשר מתחלים להרפות מדושת המצמד יש היתחברות וכול העסק מתחיל להיסתובב.

כאשר הרכב בתנועה כול המיכלול מיסתובב יחד באותה המהירות ,כלומר גלגל התנופה המצמד וההילוך

ישיר. כאשר מחליפים הילוך מראשון לשני או משני לשלשי מה שקורה אמנם לוחצים על המצמד אבל !!!

העסק ממשיך כולו להיסתובב הכונה למצמד וההילוך הישיר וכאן ניכנסים הסינכרונים לפעולה ומאפשרים החלפת מהלך חלקה.

בברכה בני ל.

אגב זה על קצה המזלג .

פורסם
תודה רבה.

כמה אמור לעלות בערך שיפוץ גיר למקרה כזה?

שלום.

לשפץ גיר עולה +- כחה וכחה.

צריך לבדוק ולברר מחירים.

אם תרצה עזרה תפנה בפרטי.

בברכה בני ל.

פורסם

לא כ"כ קשור ,ברכב אוטו' ההילוכים עוברים בפראות,מדובר בלנסר 93,ממה זה נובע?

כמו כן בני ,הסבר מפורט על הקלץ' אהבתי והחכמתי :mm_yeah:

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...