Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבוע נהגת חדשה פגעה לי ברכב בחנייה, למזלי עצרתי אותה בזמן.

הרכב נפגע בצדו מהפגוש האחורי שלה והנזק היה כ3000 ש"ח ללא שמאי וירידת ערך.

השאלה היא כזאת, היום לאחר שהרכב במצב תקין לחלוטין פניתי לשמאי והוא הסביר לי כי אין טעם לתבוע על ירידת ערך, שהיא במקרה שלי כ150 ש"ח, מכיוון שהעיניין יסבך את התהליך של החזר הכסף מצד חברת הביטוח של הפוגעת. הוא הוסיף ואמר כי חברת הביטוח שלה תרצה את ההיסטוריה של הרכב שלי ותתחיל להערים עלי קשיים.

אותו הדבר נאמר גם ע"י הסוכנת הביטוח שלי!

 

לפי דעתי גם 150 ש"ח זה כסף ומכיוון שלמזלי אין לי שום נסיון בתאונות אני רוצה לקבל חוו"ד מכם בנושא של ירידת ערך. האם הם רק מחפשים דרך קלה להתחמק או שהם צודקים?

 

רצוי לציין כי יש לי ראיות מוצקות של הנהגת המודה בתאונה זו!

 

הרכב המדובר הוא וולבו S40.

 

 

בנוסף ברצוני להגיד תודה לצוות מוסך "ארז" אשר עשו עבודה מאד איכותיות ומקצועית!

×
×
  • תוכן חדש...