Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להורים מאזדה 6...יש לי מצב למערכת הבאה..אין לי תקציב רב..וזה מתאים..האם אני יהנה?

1. מגבר רוקפורד 200.4 - 4x25 rms ב-4 אוהם

2. קומפוננט רוקפורד FNP-2514 ב-4 אוהם 50 rms

3. רמקולים קוקסיאלים 6.5/5.25 בדלתות האחוריות שאני לא סגור עלייהם..אולי infinity Ref או Focal Access אם יש לכם משהו להציע אז בכיף

עכשיו שמעתי שהמגברים הישנים של רוקפורד הם מה שנקרא Underated אז לפני מה שראיתי יוציאו איזה 30-35 rms במקרה הטוב ואני לא בונה על מערכת שתפעל בעוצמות גבוהות..אלה איכותית...אז אם למישהו יש חוות דעת על המגבר/ואו רמקולים אז בבקשה:wink:

תודה מראש!...ערן

פורסם

כמעט כל מגבר אחר יתן תוצאה טובה יותר

לגביי שאר הדברים , אני מאמין שהם ירצו אותך

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ערן,

אולי תגיד מהו התקציב שיש לך לקניית המערכת?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא יודע בקשר לתקציב...את הקומפוננט ומגבר אני רוצה לקנות יד שנייה...והרמקולים האחוריים אני קונה אצל המתקין שיוריד לי את המחיר של ההתקנה...

אם אני יביא את הרוקפורד 4.6x/400a4/400.4 אני יהיה יותר מרוצה? מכיוון שהם מוציאים יותר rms

איזה מהם שווה לקנות מבחינת איכות וחוזק...כמובן שלפי הרמקולים אני צריך רק 50 rms...

ערן

• תוכן חדש...