Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפתע פתאום נורת אזהרה בלוח השעונים המזכירה לנהג לחגור חגורת בטיחות לא כבית.

בדרך כלל לאחר כ-5 שניות מהתנעת הרכב הנורה היתה כבית.

יש לכם רעיונות לבעיה.

** בדקתי פיוזים וגם איפסתי את המחשב לשם בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש בעיה במנעול של החגורה יש שמה מיקרו סויץ בטח התעקמה הפחית שלו :-) תנשה להוציא את החגורה ולהכניס אותה כמה פעמים כדי לשים קצת ספרי חלודה

פורסם

לפי דעתי אין קשר מכיוון שהנורה רק מזכירה לחגור חגורת בטיחות ל-5 שניות וכבית גם עם הנהג לא חגר חגורת בטיחות.

פורסם

התכוונתי בספריי חלודה לשימון המנגון ולא המיקרו סויץ עצמו,

מרק אם המיקרו סויץ שבור או מנותק, המחשב לא יזהה את ההתנגדות של המפסק, ויתן הוראה על כשל במערכת :)

פורסם
שלום לכולם,

לפתע פתאום נורת אזהרה בלוח השעונים המזכירה לנהג לחגור חגורת בטיחות לא כבית.

בדרך כלל לאחר כ-5 שניות מהתנעת הרכב הנורה היתה כבית.

יש לכם רעיונות לבעיה.

** בדקתי פיוזים וגם איפסתי את המחשב לשם בדיקה.

לא מכיר מנורות שמזכירות לנהג לחגור חגורת בטיחות מבלי שהן "מרגישות" האם הוא חגור או לא, אבל יכול להיות.

אם זה באמת ככה והמנורה היא סתם משהו בסיסי ולא עוזר או מפריע וגם לא גורם כל שהוא לבדיקה של מערכת קדם מותחנים או משהו כזה, אז התעלם מזה. כמו שאתה מתאר את זה יכולה להיות בעיה בלוח מחוונים, מה שידרוש החלפתו כיחידה אחת (לא זול :?)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היי,

טעות שלי !!

בלילה חשבתי שזו נורת אזהרה של חגורת הבטיחות לצערי זו נורה של כרית אוויר.

תודה,

פתחתי שאלה חדשה בנושא

• תוכן חדש...