Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, לא צריך להחליף אותה כל טיפול אבל בגלל העלות הנמוכה ובגלל שגם ככה מכוונים אותה,פשוט מחליפים אותה, מה שבטוח בטוח.

הפלטינה אם היא לא תקינה או לא מכוונת כמו שצריך יכולה לשגע לך את הרכב...אין לך מושג, יש לפלטינה ולכיוון שלה משמעות עצומה על התנהגות הרכב\סחיבה וכו...

פורסם

ULY שלום!

נראה שאתה מבין טוב בדיקדוק,ואני בפלטינות.

מגעי הפלטינה עשויים מהמתכת האצילה פלטינה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
ULY שלום!

נראה שאתה מבין טוב בדיקדוק,ואני בפלטינות.

מגעי הפלטינה עשויים מהמתכת האצילה פלטינה.

בעקבות מה שכתבת חיפשתי ברשת על פלטינה ומכוניות.

מצאתי המון על מצתים מצופי פלטינה, פלטינה בממירים קטליטיים, פלטינה בחיישני חמצן וציפוי פלטינה של מגעים במגנטו של אופנועים ומכסחות דשא, אבל שום דבר על פלטינה בפלטינות.

בהחלט יתכן שפיספסתי משהו אבל אשמח אם תחכים אותנו יותר, רצוי בעזרת קישורים.

בינתיים לא השתכנעתי שלא מדובר באגדה.

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי הקשר לפלטינות של מכוניות.

אבל מצאתי הקשר למילה פלטינה,ולא כמו שכתבת,"פלטינה=פלטה קטנה."

... (ב) הביטוי "פלטינה" משמעו פלטינה, אירידיום, אוסמיום, פלדיום, רודיום. ... רודיום או רוטניום. .

יש לציין שאתה יודע לעקוץ בעדינות.:roll:

פורסם
הערה דיקדוקית: פלטינה = פלטה קטנה - כלומר לוחית, לא על שם המתכת האצילה...

שלום.

אני לא חזק בלדגדג אבל חזק בלתת בראש.

לך תיקח שיעורים אצל אבשלום קור הוא מומחה בעיניני לשון!!!

בלי לדגדג הפלטינה היא מפלטינה הכול-שקשוקה כי אם לא היא תישרף בדיוק בחמש דקות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
כן אבל האים יכול להגרם נזק מאי החלפת פלטינה ????

ומה הסימנים לזה

שלום.

נזק לא יגרם לרכב אבל!!!!

כאשר תיתקע ביום שישי בשעה 3 לפנות בוקר יגרם לך נזק לנפש ללב ולכיס.

ולא תוכל להאשים איש!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה הפליטנה עשויה מפלדה קשה לא מפלטינה ולא מבטיך

תחיליף אותה קולה עולה 20 שיקל אבל צריך לכוון אותה עם אקדח הצתה מול הוראות יצרן :wink:

פורסם

זאהר,תן הסבר איך לכוון פלטינות עם אקדח הצתה,כדי שפותח השרשור יכוון.

פורסם
זאהר,תן הסבר איך לכוון פלטינות עם אקדח הצתה,כדי שפותח השרשור יכוון.

באקדח הצתה יש אופציה של "דוויל (במעלות)" שזה הזמן שהפלטינה בו פתוחה, ובאמצעות הנתון הזה אפשר לכוון מרווח פלטינה מול הוראות יצרן .

לא מומלץ שהוא יכוון כי בשביל זה צריך בעל מקצוע למרות שזה נראה פשוט אבל זה מאוד חשוב כל מעלה יכולה לשנות ..

פורסם
שלום.

אני לא חזק בלדגדג אבל חזק בלתת בראש.

בני היקר!

תזהר לא לתת חזק מדי עם הראש בקיר אחרת הדוקטור יצטרך לשים לך פלטינות אמיתיות מפלטינה בגולגולת.

לא נראה לי הגיוני שחיפשתי הרבה ולא מצאתי ולכן נראה לי שגם לך סיפרו את האגדה.

יכול להיות שאני טועה, כמו שכתבתי למעלה מצאתי בחיפושים על כמה חלקים במכונית שיש בהם פלטינה.

תראה לי שהמגעים במפלג עשויים מפלטינה ואודה בטעותי. (את ההסבר של הפלטות לא המצאתי. שמעתי אותו לפני הרבה זמן אבל אני לא זוכר ממי)

פורסם

פלטינות - פלטינה ברכב (מגעים בעיברית) לא עשויה מהמתכת פלטינה, אלה ממתכת הנקראת טונגסטן.דווייל - כפי שזאהר כתב, זאת זווית השהיה של הפלטינות שזה אומר הזמן שבו הפלטינות סגורות שבזמן זה סליל ההצתה בונה את כח הניצוץ.

ברגע שהפלטינות נפתחות נהרס השדה המגנטי שנבנה בסליל ההצתה ויש קפיצת ניצוץ במתח הגבוה.

כאשר מכוונים את הפלטינות פתוחות מידיי כוון ההצתה הוא מוקדם יותר בהתאם למה שהיה מכוון קודם והרכב מצלצל, וכאשר מכוונים את הפלטינות סגורות מידי ההצתה מתאחרת והרכב לא סוחב.

לכן כאשר מחליפים פלטינות יש צורך לכוון את המרווח של הפלטינות(דווייל) בשלב ראשון ואז את קידום ההצתה.

יעקב

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

• תוכן חדש...