Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי החתימה שלך יש לך סיאיט. לרכבי קונצרן פולקסוואגן מומלץ (נדמה לי שחייבים) להשתמש

בנוזל קירור ייעודי שנקרא G12.

Veni Vidi Vici

פורסם

G12PLUS

היחיד..בלי ערבובים עם נוזלי קירור אחרים,דובר רבות..רבות..

לגבי המהילה שלו,חלק המליצו לערבב עם מים רגילים(מצוין על האריזה)וחלק המליצו לערבב עם מים מזוקקים,יש כאן אפילו בחור ששם רק את המים הללו,ללא ערבוב.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מילאתי אחד מאותה סדרה,ZEREX אבל אריזה קצת שונה בבאלנו.

אין לי מושג איך הוא,אבל ראיתי שאותו הם ממלאים במוסך מורשה.

פורסם
לא מכיר, אני יכול להמליץ לך על נוזל קירור מוכן לשימוש של פרסטון או משהו איכותי וטוב אף יותר = פזלון 6 .

אתה מתחיל פה מלחמה...

מה כל כך טוב בנוזל של פז?

לגבי וולווליין, סה"כ חברה טובה ומכובדת בתחום השמנים, סביר להניח שגם נוזל הקירור יהיה מוצלח, בטח שלא סתם מים צבועים...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פזלון 6 , למרות שאני לא מאמין במוצרים מתוצרת הארץ, לגבי נוזל פזלון 6 אני יכול לומר שזה נוזל מעולה , ואומרים שהוא יותר טוב מפרסטון .

פורסם
מה אתם אומרים על הנוזל הבא של חברת Valvoline?

Zerex Ready-to-Use Antifreeze/ Coolant

אני משתמש בנוזל זה כבר שנתיים - לדעתי הנוזל איכותי וטוב.

אני ממליץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתם רבים מי יותר טוב?

מה זה משנה?

אם אחד מספיק טוב כדי לא לעשות נזק ולהשאיר את המנוע נקי למה צריך אחד שיעשה את זה יותר טוב?

• תוכן חדש...