Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני משתמש בנוזל זה כבר שנתיים - לדעתי הנוזל איכותי וטוב.

אני ממליץ.

איציק

סוף סוף תגובה לעניין..

תודה!

אני חושב שאני אלך על זה גם, במילא התחלתי להחליף כל שנתיים..

אם אני לא יהיה מרוצה נעבור למה שהחברה ממליצה וזהו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נוזל הקירור בתמונה של פותח השרשור (אריזה שחורה) זה נוזל אדום (5 שנים) ובתמונה למטה זה נוזל צהוב (שנתיים).

נוזל קירור מעולה, גם הוא וגם זה.

71993745.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני לא הבנתי את פשר ההקפצה , חשבתי "יוזר חדש" , ואז אני רואה את הפז"מ וכמות ההודעות :shock:

איך נפלו גיבורים. גם הותיקים לא שמים לב?

בכל מקרה , אתמול כשקניתי נוזל , הציעו לי את מה שהראיתם , או את זה:

(קל להבין בתמונה מה לקחתי.)

valeo.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

VALEO VALVOLINE PRESTON וכל השטויות האלה חברות מוכרות אני לא מאמין שהם מייצרים נוזל קירור גרוע.. מה שגרוע זה מה שמוכרים בסופר וכל החברות הלא מוכרות.. לדעתי אפשר להישתמש בהם ללא חשש כל עוד מקפידים על הסוג (אם ירוק אז ירוק אם וורוד אז וורוד) אני אישית אבל מעדיף להישתמש במקורי למרות שהוא עולה 80 ש"ח ל5 ליטר ותמיד מתווכח כש רוצים להוסיף לי מים או משהו אחר בטיפולים. פעם התעקשו אמרו שחסר (לא היה חסר הרבה) אמרתי להם הוא ישרוד עד הבית ואם לא אז שימות חחח.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בלהקפיץ שרשור שעוסק בנושא של נוזל קירור ZEREX?

חייב לפתוח שרשור חדש? :?:

הנוזל קירור הכי טוב שקיים הוא של חברת CATERPILLAR, כל השאר זה משחקי ילדים (יותר טוב ממים, אבל).

פורסם
מה??? הם מייצרים נוזל קירור? אתה יכול לפרט יותר? איפה ניתן לרכוש כמה עולה ואיך

נוזל קירור הנ''ל משווק לציוד כבד בלבד ומגיע ב-200 ליטר. זה לפחות מה שמביאים לארץ, בעקרון יש גם אריזות כאלה:

D2310.jpg

פורסם

אם תראה פעם מערכת קירור של CAT D10 לאחר מספר שעות עבודה בלתי מוגבל, אז תבין :idea:

דרך אגב, שימוש בנוזל קירור אדום (5 שנים) הוא ממש לא בריא למנוע. עדיף להחליף נוזל קירור לעתים הרבה יותר קרובות.

פורסם
אם תראה פעם מערכת קירור של CAT D10 לאחר מספר שעות עבודה בלתי מוגבל, אז תבין :idea:

דרך אגב, שימוש בנוזל קירור אדום (5 שנים) הוא ממש לא בריא למנוע. עדיף להחליף נוזל קירור לעתים הרבה יותר קרובות.

אל תשווה כלל ציוד צ.מ.ה לרכב פרטי . וממתי יש מנוע עם מספר שעות בלתי מוגבל?

הנוזל קירור בעל אורך חיים גבוה מתאים, תקין ומחזיק בדיוק כפי שהועידו אותו להחזיק ואין שום בעיה להשתמש בו לרכבים להם הוא מיועד.

• תוכן חדש...