Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם יש יציקת אלומיניום בגלל זה שאלתי.. ובקשר לנוזל של CATERPILLAR כל הקטע בנוזל קירור זה שהוא שומר אמור לפחות על האלומינים ולא גומרם לקורוזיה בו אז אם הוא לא מיועד למנועי אלומיניום אני לא מאמין שהוא יותר טוב מאחרים..

EREZFED- מה שאתה אומר זה נכון בגלל זה לדעתי עדיף להישתמש בנוזל איכותי מוכן שלא צריך להוסיף בו כלום ואז אין בו חומרים שמפרישים אבנית וכל מני דברים מזיקים..אז החלפות יותר תכופות לא אמורות לגרום לבעיה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם החלפת נוזל קירור תכופה (גם איכותי), לא תורמת בעקיפין ללכלוך במערכת הקירור ולסתימות?

נגעת בנקודה, מינימום התערבות מינימום תקלות, זה כל מכונאי זוטר (או רופא) יגיד לך. ניקוז אויר, שימוש בנוזלים לא תואמים בדיוק לאלה שרוקנו, מהילות של מים וכו' רק יגרמו לנזק עתידי למערכת הקירור.

רוב היצרנים ממילא עברו כבר מזמן לאורך חיים גבוה של נוזל קירור, אם אין בעיות במערכת הקירור עד למועד ההחלפה אין שום צורך להקדים את ההחלפה או להחליף לנוזל מסוג אחר שלא בעל אורך חיים גבוה.

השתמשו בנוזל סטדנרטי רק ברכבים ישנים יותר שגם גך מערכת הקירור מוזנחת וזקוקה לשטיפה ומילוי מחדש. אך אם תחליטו במעמד זה להשתמש בנוזל LLC אין בזה שום פסול.

פורסם
אתה קולט שזה שירשור מלפני שנה וחצי בערך?

אגב אחרי שנה וחצי של שימוש הנוזל הזה לא רע בכלל

אבל בהחלפה הבאה אני חוזר למקורי :)

כשתחזור למקורי הצבע של הנוזל הוורוד בצירוף עם התחליפי ששמת, תקבל צבע קצת מזעזע....

אגב, לפני שבוע הוחלף תרמוסטט בגולף שלי, הוא יצא חדש לגמרי ויזואלית(למרות שהוא עשה את שלו והתחיל להיפתח קצת מוקדם מהרצוי), ברכב נעשה שימוש בנוזל G12 לאורך כל חיי הרכב.

כבר יצא לי לראות תרמוסטטים שיצאו מרכבים בהם נעשה שימוש בנוזלי קירור מכל הבא ליד, והתרמוסטטים נראו כמו בית שימוש (וזה מחמאה בשבילם).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכן המליצו כבר להשתמש בנוזל מוכן מראש כך שאין צורך בתוספת מים ולא צריך לשבור את הראש איזה מים להוסיף.

אגב מרוב הסחפות אנשים כאן עדיין לא אמרו מה דעתם על הנוזל המדובר הספציפי?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...