Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עמדתי עם הרכב מונע למשך מספר דקות, ולפתע המנוע התחיל להתחמם... הצפצוף של האוטו התחיל לפעול והמד חום טיפס ממש במהירות עד לנקודת השיא שלו...

כיביתי מהר את המנוע, וחיכיתי שיתקרר...

המנוע הוא 1.4 ידני אם זה משנה.

תודה מראש

פורסם

בסדר יורד מבחינת סבירות :

א.חסר מים

ב.משאבת מים תקולה

ג.טרמוסטט תפוס

ד.מאווררים לא נכנסים לפעולה (יוניט תקול\מאוורר שרוף\קצר חשמלי איפה שהוא)

ה.יוניט חום מנוע תקול ומראה קריאה שגויה (סיכוי נמוך מאוד)

פורסם

טוב מספר בדיקות למחומם המתחיל :

תני לי לשלול לך את מה ששללת לי - לעולם אל תשללי דבר מאליו...תמיד תבדקי היו דברים מעולם

א.משאבת מים : בדיקת סרקולציה....למיכל העיבוי שלך מתחברים שתי צינורות אחד גדול דרכו עוברים המים למנוע, השני קטן דרכו חוזרים המים העודפים למיכל העיבוי, מבט לצינור הקטן לראות שהוא זורק מים יביא אותנו לידיעה שקיימת סרקולציה... או יש סרקולציה המשאבה עובדת

תרמוסטט : בהתנעת מנוע קר התרמוסתת סגור, אם תגעי ביד בצינור העליון והתחתון של הרדיאטור תרגישי שאחד מתחמם לאט לאט ואחד נשאר קר בהגיע המנוע לטמפרטורת עבודה תוך שניות הקר אמור להפוך לחם אם הוא לא הופך לחם אין סירקולציה ושוב - או תרמוסטט או משאבת מים

מאווררים בהגיע המנוע לטמפרטורת עבודה יש להעיף מבט ולראותם נדלקים, אופציה אחרת הינה סתימה ברדיאטור....בקיצור יש הרבה אפשרויות ולצערי קשה להנחות במאה אחוז לאתר אותן בהתכתבות - היות ונושא חום הוא רגיש ועלול להוביל לנזקים בילתי הפיכים הייתי מציע שדמות מקצועית כלשהי תחווה דעתה הויזואלית

פורסם

גם אם חיברו הפוך ,בעמידה כן יהיה קירור,בנסיעה לא.

בדוק את שכתב עתיד,ובנוסף שם יד על הרדיאטור. למעלה ולמטה אם יש הפרשי חום גדולים

הרדי' סתום.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בקיצור , אם את לא בטוחה ב100% , אל תיסעי עם האוטו ככה חוץ מלמוסך או שבקרוב ילך מנוע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכל תגובה של עתיד ראשית לא שוללים!

ושנית עובדת החלפת המאוורים, עדין לא אומרת שהבעייה היא לא המאוורים, חוסר ניסיונך,

והבטחון העצמי שהפגנת היה בעוכרייך , התחממות רכב אמורה ראשית להיות מגובה במאוורר חשמלי שיוריד את הטמפרטורה תחילה, מאוור חדש , כשהוא לא עובד משול למאוורר ישן ותקול, העובדה שפיוז גרם לניטרול פעולת המאוור, מעלה חשד שהמאוורר הקודם הוחלף שלא לצורך, יתכן ובעיית פיוז שרוף

גרמה לו לא לעבוד, האם לאחר החלפת המאוורים, בדקת האם הם עובדים?

במקרה חירום של אי הדלקת מאוורים, והתחממות מהירה של הרכב בשל כך, נסי להפעיל מזגן, במידה והמאוור החשמלי של המזגן יתחיל לעבוד, הוא יוריד לך את הטמפרטורה, עד שתגיעי למוסך הקרוב או לביתך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לפי המוסכניק, למאוורר יש שלושה מצבים, והפיוז של המצב השלישי היה שרוף.
השאלה היא למה הוא נשרף , מה ימנע ממנו להשרף שוב, ומדוע החלפת את המאוורים הקודמים, האם לא בגלל התחממות דומה?!

ולדעתי לא קיים פיוז למהירות, אלא ממסר(רילי) ויתקנו אותי המומחים לחשמל רפי לין ודני זומרשטיין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המאוורר הקודם הוחלף בגלל תאונה שהייתה בקדימה של האוטו, נכנסו לי באוטו מקדימה, כל הפלסטיקים בתוך המכסה מנוע נשברו, ונכנסו לתוך המאורר. אישית הפעלתי ביטוח כי הנזק היה 8000 שקל, אז זה לא ממש מענין אותי אם היו צריכים להחליף את המאוורר הקודם או לא.

ויש לי את הפיוז, ראיתי שהוא שרוף.

פורסם

תבדוק:

אם השעון של החום מנוע אומר באמת את האמת יש מצב שהוא נדפק

אם חסרים מים

אם יש נזילה

אם המשאבת מים עובדת

או שיש לך אויר בתוך המערכת קירור של האוטו..אתה יכול לבדוק אם יש לך אויר שזה שהחום מנוע עולה מהר מאוד ויורד מהר מאוד..

אם באמת יש אויר זה שטוית לך למוסכניק ב10 שקל הוא יעשה לך את זה או בחינם חח

• תוכן חדש...