Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פולו קלאסיק דיזל שנת 98...

מילאתי היום פול טנק, והמתדלק אמר לי שאפשר למלות עוד אם אני צריך, אז אמרתי לו שימלא.

יש מעיין כפתור שהוא לחץ עליו בפתח של כניסת הדלק שנותן לו להכניס יותר דלק, מעבר לפול, ממש עד שיצא אחוצה.

השאלה שלי היא כמה ליטר אפשר להכניס במקום הזה שנשאר..?

תודה רבה מראש,

מוטי.

פורסם

אל תעשה את זה יותר, זה דופק את המצוף דלק.

אם אתה רוצה לדעת, יש דרך פשוטה מאוד, עד המשאבת דלק מפסיקה להזרים, תרשום מה כמות הליטרים שנכנסה,

ותן למשאבה להמשיך עד שהדלק יזל מהפתח, תרשום.

תחסר בין 2 הנתונים, והנה כמות הליטרים שאפשר להכניס בנוסף.

אביחי

פורסם

אביחי, תלחץ שניה סטופ על הסרט.

זה VAG דיזל, בכל הרכבים האלו, מצוי צ'ופצ'יק שחור כזה בצד שמאל של הפיית תדלוק.

למה זה ? בדיזל, נכנס הרבה אוויר, אז עשו ניקוז.

זה לא דופק שום מצוף, ושום כלום.

כמה נכנס בזה ?

פעם הכנסתי ככה עוד 8 ליטר, בפאסאט של חבר טוב.

לא יודע כמה נכנס אצלך, והאמת שזה גם די תלוי בכמות האוויר שנכנס לטנק בתדלוק (אם תתדלק במהירות הכי איטית של המשאבה, יכנס פחות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אלא אם כן אתה לפני נסיעה ארוכה במיוחד עם רכב עם מיכל קטן או תיאבון גדול (נניח STI נוסעת לאילת...) - לא כדאי לעשות את זה.

ולו מהשיקול של נזילת דלק על הרכב הורסת את הצבע.

אני ממלא עד שהאוטומט מפסיק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשמישהו שאל כאן בעבר שאלה דומה נאמר לו שהמשאבה מזייפת בלחיצות קצרות.

האומנם?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לעומת זאת, רוב נהגי המוניות דורשים להוציא אוויר. קרה לי מקרה שהאוטו' קפץ ב 60 ש"ח והמשכתי למלא עד 200++.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

זה כנראה בגלל שהנשם שלו סתום.

או שמא זאת היתה מונית 205? :twisted:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שמדובר על אוטומט שקופץ בסכום הגיוני...

אם יש לך מחשב דרך ואתה מאפס אותו כל תדלוק, או לחלופין אתה מאפס ק"מ ויודע בערך את הצריכה - אתה תדע אם האוטומט קפץ בזמן או הרבה לפני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העניין עכשיו שנסעתי כבר 250 ק"מ מהתדלוק הזה והמצוף עדיין על פול!

יכול להיות דבר כזה??

אמרו לי שאפשר להכניס מעל הפול לפחות עוד 10 ליטר...

יש מצב שהמצוף נתקע לי?

אם כן.. מה אפשר לעשות?

תודה שוב, :)

מוטי.

פורסם

ברכבי VAG ישנו שסתום בפתח מילוי הדלק.

את השסתום תמצא אם תכניס אצבע לפתח המילוי ותמשש בצד (אני לא זוכר עכשיו אם זה צד שמאל או ימין, גם ככה כבר יובלות שלא יצא לי לתדלק את הבורה).

ברגע שאתה ממלא דלק ולוחץ בו-זמנית על השסתום (אתה צריך כאילו לדחוף אותו כלפי פנימה), תשמע רעש של אויר יוצא. השסתום מאפשר לשחרר עודפי אויר מהמיכל וכך תוכל למלא את המיכל שלך עד הסוף.

כמה זה מוסיף? אין כאן כלל אצבע (לפחות לא משהו שאני מכיר). זה הכל שאלה של כמה אויר "כלוא" לך במיכל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה לא פוגע במצוף.

איתמר.

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד...:roll:

כשממלאים דלק (בעיקר ברכבי דיזל שם הסולר מקציף) יש בחלק מהרכבים את האפשרות לשחרר אוויר מהמיכל וע"י כך "להחליף" את האוויר בדלק...

אין בעיית מצוף ואין שום בעייה אחרת!

ברכבי בנזין אפשר למלא כך כ- 2-4 ליטר

ברכבי סולר עד 10 ליטר.

נהגי מוניות דורשים מהמתדלקים להשתמש בלחצן והם כנראה מבינים מה הם עושים.

אני למשל מתדלק את רכבי הפרטי עד שהידית קופצת כי כך אני מאפס את המונה אבל אפשר גם אחרת ואין עם זה שום בעייה.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...