Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פיאסטה פלייר מנוע 1.4 שנת 95

האשכול שפתחתי אתמול בנוגע לבעיות ברכב...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104647

בכלליות הבעיה הייתה צריכת דלק גבוהה שמקור הבעיה בהזרקה ובחיישן חמצן..

לכן הלכתי אליו היום,ולאחר החלפת חיישן חמצן וניקוי פיח מההזרקה...שילמתי לו 800 שקל...

הלכתי לדרכי הבייתה ואז מתחילות הבעיות...

1. כשהרכב עומד,הטורים מראים על קצת יותר מ1סל"ד...ואז אחרי דקה הטורים צונחים ל0.5 כל האוטו רועד עומד כבר להתפרק ואז המחוג של הטורים משתולל בין 0.5-1 סל"ד.

2.המחוג של הצריכת דלק צונח במהירות למרות שהיום בצהריים רק מילאתי פול טנק עד הטיפה האחרונה..

3.הרכב מעשן בצורה מוגזמת

מחר(שישי) אני הולך אליו על הבוקר שייסדר את הבעיות...יש לציין שלא הוא עצמו ביצע את העבודה,אלא העובד הכי צעיר שלו...

במה יכול להיות שהוא פישל בעבודה? האם ההזנחה יכולה להרוס עוד יותר את המצב הקיים? (לא שאני מתכוון להזניח אבל סתם רוצה לדעת עד כמה הוא הרס את האוטו)

תודה רבה לעונים...

פורסם

כתבתי לך בשרשור הקודם שהבעיה שלך אינה בפלגים.

אין קשר בין חיישן חמצן, לצריכת דלק מוגזמת. זוהי ההוכחה הכי טובה לויכוח הקולני שהיה לי עם דניאל

בנושא.לא נראה לי שעשו לך עבודה לא בסדר .זה לא מסובך להרכיב חיישן חמצן חדש.

נראה שהמחשב לא עלה על התקלה.והתקלה שהיתה(צריכת דלק מוגזמת) לא טופלה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
1. כשהרכב עומד,הטורים מראים על קצת יותר מ1סל"ד...ואז אחרי דקה הטורים צונחים ל0.5 כל האוטו רועד עומד כבר להתפרק ואז המחוג של הטורים משתולל בין 0.5-1 סל"ד.

2.המחוג של הצריכת דלק צונח במהירות למרות שהיום בצהריים רק מילאתי פול טנק עד הטיפה האחרונה..

3.הרכב מעשן בצורה מוגזמת

זה בדיוק מה שקורה אצלי באוטו ולי דווקא המליצו להגיע למשה זר ע"מ לטפל בזה...:shock:

אחרי הטיפול תגיד מה נסגר... אני תכננתי להגיע אליו ביום ראשון

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ולמה אתה פותח שרשור חדש בנושא?

ההוא מאתמול פג תוקף?

מלבד זאת - אני מבקש להשתמש בפונט הרגיל בצבע שחור ולא להדגיש את כל ההודעה בצבעים עד שכל השרשור נראה כמו איזה תוכי.

אה, וכדאי שתערוך לעצמך את החתימה לפי הכללים שמופיעים בדביק באוף טופיק.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...