Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי את הבניה של התיבה שלי לpioneer 1000

וראיתי שאנשים שמים צמר הרים למה הוא משמש והאם כדי לשם גם??

הוא ניראה כמו צמר גפן לבן כזה נכון?

תודה

פורסם

בהרי האלפים הגבוהים שמדרום מזרח לשבדיה רועות להן בנחת כבשים נורבגיות יפות. הן מסתובבות חופשי במרחבי הדשא הענקיים ורועות באחו הגדול בעולם. עקב תנאי אקלים קיצוניים פתחו לעצמן אותן כבשים צמר המעניק להן הגנה מהקור העז והרוחות המנשבות. לצמר הזה קוראים צמר הרים.

אתה התכוונת בוודאי לצמר סלעים. אתה לא רוצה שאיזו כבשה תקפא למוות בגלל שאתה רוצה את הצמר שלה בסאב, נכון?

(לקוח מנשיונל ג'אוגרפיק, פרק 186: כבשים נורבגיות, תנו לי בסאב)

איתמר. :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השימוש נועד בכדי לדמות תיבה גדולה יותר.

איך זה עובד? בקצרה, צמר הסלעים עוזר לאוויר בתיבה לבזמן הגדלת והורדת הלחץ שמיוצרת מהתנועות של הסאב.

ע"פ הנוסחה:

PV=nRT כאשר P-לחץ V-נפח n-מספר המולים R-קבוע (שברח לי שמו) שעומד על 8.משהו, לא חשוב כרגע :) T-טמפרטורה.

אם V, n וR קבועים, זה אומר שרק הלחץ והטמפרטורה משתנים. הצמר עוזר לאוויר לספוג את האנרגיה ובכך הסאב מרגיש כאילו הוא בתיבה גדולה יותר.

אם אתה רוצה יותר מידע, תחפש, היה על זה מספר דיונים מאד ארוכים בפורום ובטח ובטח שבגוגל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כמו שנאמר pv=nrt . לגבי R -

R זה קבוע הגזים הוא שווה בערך 8.31 [j/k*mol] .

מעבר לזה כמו שנאמר דובר פה הרבה בפורום לא מזמן על הנושא , תעשה חיפוש ותמצא המון מידע (או ליתר דיוק המון מיתוסים ) בעניין ריפוד התיבות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בהרי האלפים הגבוהים שמדרום מזרח לשבדיה רועות להן בנחת כבשים נורבגיות יפות. הן מסתובבות חופשי במרחבי הדשא הענקיים ורועות באחו הגדול בעולם. עקב תנאי אקלים קיצוניים פתחו לעצמן אותן כבשים צמר המעניק להן הגנה מהקור העז והרוחות המנשבות. לצמר הזה קוראים צמר הרים.

אתה התכוונת בוודאי לצמר סלעים. אתה לא רוצה שאיזו כבשה תקפא למוות בגלל שאתה רוצה את הצמר שלה בסאב, נכון?

(לקוח מנשיונל ג'אוגרפיק, פרק 186: כבשים נורבגיות, תנו לי בסאב)

איתמר. :shock:

חחח , גדול , באמת לא חרם על כבשה מסכנה שתשאיר ערומה בשביל הסאב שלך ?!? :-)

פורסם

אני ינצל את הדיון הזה בשביל שאלה שקשורה

האם כדאי לשים בתיבת לחץ(מכיוון שהיא הכי קטנה שניתן לפי הוראות יצרן) אטומה לשים צמר סלעים?

או שאם אני ישים זה עלול להרוס לי את הסאבים?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

:-) אתה מסכים שה צמר לא יכול להרוס סאב

אז מה שה נשאר זה לבדוק אם זה עוזר או לא

זה אמור לתת תחושה שהתיבה יותר גדולה

:|:snipersmi

פורסם

כפי שטוענים פה, התיבות האטומות שהיצרנים נותנים הם לרוב התיבה הכי קטנה שבה הסאב יתפקד טוב.

פשוט בגלל שלרוב האנשים יותר קטן=יותר טוב מבחינת תא המטען.

ע"י שימוש בצמר ניתן לדמות תיבה גדולה יותר- זה לא יהפוך תיבה של 30 ליטר לתיבה של 100 ליטר. אני מאמין ששהפעה היא לא יותר מכמה ליטרים בודדים.

יהרוס? אלא אם זה מפריע למלך הממברה או שמפריע במנוע או משהו כזה- בטוח שלא.

ישמע יותר טוב? רוב הסיכויים שכן.

תרגיש בהבדל? לא בטוח בכלל :) תלוי בך, במערכת שלך, ובמה שאתה שומע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...