Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נוח יותר בנהיגה? bluetooth of diburitizator

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש בשוק עוד צעצוע חדש לגברים. BLUETOOTH נראה כמו גאג'ט נחמד ושימושי, מה לדעתכם יותר בטוח ונוח בנהיגה, או שאין הבדל- דיבורית או הצעצוע הקטנצ'יק?

גם רציתי חוות דעת על מוצרים ספציפיים של חברות למי שיש נסיון, ואיך אני יודע אם זה יכול להתחבר לי לטלפון? (SK SLIDER). איזו מהאזניות היא מאכותיות יותר שפגשתם?

פורסם

דיבורית אוזניה בלוטות' זה דבר נחמד.

אבל לדעתי לא בטוח בנהיגה, ממש כמו דיברוית אישית.

מה גם שיש נטיה לשחק עם זה וללחוץ על זה ו...הופס אתה בעץ...

אם קונים כזו אז משהו איכותי שיחזיק לאורך זמן.

המלצתי: JABRA היא אוזניה לדעתי הכי אמינה ונוחה.

יש לי אותה שנתיים...מרוצה מאוד.

יש דיבורית לרכב בלוטות',

ניראה לי תענוג יקר...

לא ניסיתי.

אני בעד טלפון קבוע לרכב,

הכי נוח, לדעתי גם הכי בטוח.

בלי משחקים ובלי סיכונים.

תמיד עובד שלא כמו כל סוגי הדיבוריות.

והמחיר ממש לא יקר.

פורסם

לדעתי אם אתה לא רוצה לקדוח חורים כדי להתקין דיבורית קבוע ובגלל שכל יומיים בארץ מחליפים ניידים. כדאי לקנות אוזניית BT.

האוזניות המומלצת הן של JABRA:

http://www.jabra.com/JabraCMS

וזאת האוזנייה שאני הולך לקנות בקרוב BT500 של JABRA

http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=273

כמובן שלא בארץ כי המחירים של הארץ...

אם ברצונך לרכוש אוזנייה הדברים שלי חושבים לפחות היא שתהייה עם מטען עדיף דרך USB, טווח שידור 15 - 20 מ'.

למרות שפותח בעולם פרוטוקול BT חדש אשר יתמוך בשידור עד 200 מ'.

פורסם

יש דיבוריוריות BT לרכב. הכל מוסתר ויש רק כפתור קטן קבלה וניתוק שיחה. אפילו לא צריך להוציא את המכשיר מהתיק/ כיס, הדיבורית מזהה אותו לבד.

• תוכן חדש...