Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני.

אני עומד על זה. ומבחנתי אפשר לשאול את שלומי!

האם מתחת לכותרת של פורום רכבי אספנות היה תמיד רשום מיום הוסדו שהינו הפורם הרישמי של מועדון ה5.

לדעתי 5 שנים זה יותר מדיי, ולגבי ההתרעננות שאתה מתעקש להגיד שיש אז בטח שהוועד מתרענן אם מגדילים אותו בשביל שהחלק הנוסף יצור רושם של התרעננות, האמת היא שכל הוועד צריך להתחלף , לעומת זאת אני מסכים שנשיא המועדון והוא בלבד צריך להיות מוותיקי העמותה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית..אין נשיא למועדון (יש נשיא כבוד, שמו משה קצב..מוכר מאיפשהו?)

שנית, בכל אירגון צריך תמהיל. לכן די מקובל משך כהונה של שתי קדנציות של 4 שנים.

להחליף את כל הועד? הצחקת אותי. גם את אלה שהם שנתיים? ואל תיתמם. דיברתם על "הועד" שנדבק לכיסא. לא על בני הספל שמשום מה הופך להיות דוגמא פשוט כי הוא עומד לפניך בויכוח. אז הוכיחו לך שהועד בממוצע הוא צעיר בתפקידו, נדמה לי ששלוש שנים בממוצע. קבל את זה בגבורה, טעית, הועד מתחדש והגיע הזמן לשים קץ להתפתלויות.

ושוב, מילה אחרונה שלי ושלומי או עומר או גיא או אלוהים בכבודו ובעצמו יכולים להוכיח לך שהפורום והפעם בפונט אחר:

נוסד על ידי מועדון החמש והוא הפורום הרשמי של המועדון מיומו הראשון. כך כתוב מיומו הראשון של הפורום באותיות ברורות ובשפה העברית התקנית בפורטל של הפורומים.

אז אתה מוזמן בזאת להפסיק להתפתל ולבדוק להבא את העובדות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני פה

לעניין המחיר: 360 ש"ח=שווה קניה שבועית למשפחה, שכר דירה לשבוע לסטודנט תפרן, מחיר עבודה סימינריונית לח"כ בעל שאיפות, וכו, לא ניתן להיכנס לארנק של כל אחד....

הרעיון שלי הוא כרטיס חבר שמשתלם קצת יותר, ומרכך את התשלום אליו בכך שהוא מחזיר בתמורה חלק מההצעות, כך שעוקץ המחיר קהה, איך הופכים את הכרטיס לאטרקטיבי זו כבר החלטה ויוזמה של המועדון....

לעניין זמן שיהיית המנהלים בוועד...לדעתי בגלל ריבוי העניינים בהם אמור הוועד לטפל, והצורך בהוספת

משימות נוספות, תתצטרך להיות וועדה גדולה יותר, המורכבת מצוות מקצועי, משפטן, כלכלן, יחצן, ההוא שמשיג דברים....וכו....ויו"ר בוועדה ישבו וותיקים עם חדשים אנשי מקצוע, עם אנשי נשמה, אנשי חלום עם אנשי נסיון....ויתקבלו החלטות על בסיס מקצועי (מקצועני) תוך שימור מורשת והעבר...ותיכנון ויוזמה לעתיד....בדיקה של פעם בשנה בעת חידוש כרטיס החבר ע"י שאלון מובנה...של הילכי הרוח, רעיונות, רצונות ודברים שכל חבר ירצה לראות במועדון שלו..... כך תישמע דעתו של כל מי שיחדש חברותו, גם עם בפועל לא תהיה אפשרות לעשות זו תהיה אינדיקציה על הרוחות הנושבות.

וועדה כזו שתשלב בין כל הכוחות הפועלים תוכל להגיע להישגים משמעותיים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש אפשרות שתינתן לי גישה למספרי הטלפון של חברי המועדון?

נגיד ואני רוצה לעשות סקר למען המועודון, להתקשר על חשבוני לאותם החברים ולשאול אותם שאלות חשובות.

אני חושב שזה יותר מנחוץ, כמו כן שיחה טלפונית היא הרבה יותר טובה משליחת שאלון בדואר שלפי מה שהבנתי מעטים הם אלה שישיבו.

haters will hate

פורסם

בני נכון שיש בוועד כאלו שהם יותר זמן ממך אבל גם 5 שנים ברציפות זה יותר מדי...

היי קובי.

נראה לי שאני חייב לחלוק על דעתך.

השאלה אם 5 שנים הן יותר מידי או פחות מידי - איננה כלל ברזל.

מאד תלוי מי הבנאדם, מה יכולותיו, מה הזמן שעומד לרשותו וכו'. (ובהחלט, גם הנושא של כמה כח יש לו לריב עם האשה והילדים על זה "שבגלל הגרוטאות והמועדון לא רואים אותך בבית...").

מניסיון של תפקיד ציבורי התנדבותי בו אני נמצא לאורך כמה שנים, אני יכול לספר לך כי לוקח די הרבה זמן עד שאדם נכנס לפרטי התפקיד, רק לאחר מכן הוא יכול "להעיז" לחשוב על שינוי של דברים שהיו מסורת וקודש קודשים אצל קודמיו, ואז עדיין יש לו צורך לשכנע את האחרים וכן הלאה. . .

כלאמר, אין לדעתי אפשרות ריאלית שאדם יעשה מהפכות (ולמעשה כל דרישותינו כאן בפורום מוגדרות כך) אם לא נמצא בתפקיד לפחות כמה שנים "ותופש תחת" סליחה על הביטוי.

לכן, ממש לא לעניין לדרוש תחלופה מהירה "כי כך צריך", למעט מקרים בהם הנבחר איננו מתאים לתפקידו, אזי רצוי להחליפו כמה שיותר מהר.

זו דיעה אישית שלי, וכמובן איננה בשם אחרים.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ומי בדיוק קבע ש4 שנים זה אידיאלי? ובכל מקרה אתם לא הכנסת ואתה לא חבר בה, על אף שאתה מראה סימנים של אחד כזה אתה ממש מתעקש להשאר שם ומביא כל הזמן תירוצים להצדיק זאת, הרי לא תגיד שאתה ושותפיך לוועד עושים את הדברים יותר טוב מכולם? אולי יש כאלו שיעשו את העבודה טוב יותר? כאשר אמרתי נשיא המועדון התכוונתי ליו"ר סליחה.

אני דווקא חושב למשל ששנתיים זה מספיק ודיי לעשייה ולבחינה, בדיוק כמו שנדמה לי אבי נוף הציע ומעניין שפתאום אבי אתה משנה דעה מה קרה?

שיניתם גישה לגבי הביטאון וזה שדרג אותו באופן משמעותי אז למה הבעיה לשנות גישה גם לגבי דברים אחרים?

נ.ב

גם אם חבר וועד לא ממשיך בתיפקודו, הוא עדיין יכול להמשיך פעילות התנדבותית אחרי, מה רק התואר יגרום לו להמשיך בפעילות?

ואני מרשה לעצמי לסיכום לצטט את סבי:

"כאשר אתה ממלא שליחות, זכור את מי שהפקיד את רצונו בידך. אתה משרת את הכלל מכוח רצון והתנדבות. היה נאמן לזה."

פורסם

קובי(סו)

כתבת:

ומי בדיוק קבע ש4 שנים זה אידיאלי? ובכל מקרה אתם לא הכנסת ואתה לא חבר בה, על אף שאתה מראה סימנים של אחד כזה אתה ממש מתעקש להשאר שם ומביא כל הזמן תירוצים להצדיק זאת, הרי לא תגיד שאתה ושותפיך לוועד עושים את הדברים יותר טוב מכולם? אולי יש כאלו שיעשו את העבודה טוב יותר? כאשר אמרתי נשיא המועדון התכוונתי ליו"ר סליחה.

היות ואתה שוב יורד לרמה אישית ולא מתלבש על האחרים, והיות ואתה לא מודה בטעותך, אני מפסיק בזאת להתדיין איתך. ברגע שתתיחס לדברים באופן עקרוני, נחזור לדבר.

ואני דורש ממך לא לנתח אותי פסיכולוגית. גם בגלל הרזומה המפואר שלך באי דיוקים. נתת רושם שאנחנו 10 שנים בועד, טעית, התלבשת עלי, אתה לא חבר מועדון, אז יש גבול לעצות הידידותיות שלך.

רוצה להשפיע תצטרף. לא רוצה? יש לך בעיה. ועוד לא דיברנו על איכות העבודה של הנדבק לכסא ועל כך שהוא נבחר לתפקידו.

בקיצור

Give me a Break (או שנדבר קצת על FS ועל הבחירות שם...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

א: זה קובי- (אייסו) ISO ...

ב:כפי שבעבר ציינתי בכל נושא של שאלה תהייה או בקשה לגבי Fuel Slut אתה מוזמן להכנס לפורום של המועדון תוכל לשאול ולקבל אינפורמציה על כל שאלותיך. או לפנות ישרות לדובר המועדון.

פורסם

ומי בדיוק קבע ש4 שנים זה אידיאלי? ובכל מקרה אתם לא הכנסת ואתה לא חבר בה, על אף שאתה מראה סימנים של אחד כזה אתה ממש מתעקש להשאר שם ומביא כל הזמן תירוצים להצדיק זאת.

קובי, למה להוביל לדיון עם האשמות אישיות, בוא נדון במהות הנושא, ולא בגוף האנשים, שפועלים יותר מאשר אנו מדברים.

הרי לא תגיד שאתה ושותפיך לוועד עושים את הדברים יותר טוב מכולם? אולי יש כאלו שיעשו את העבודה טוב יותר?

קובי, יכול להיות שיש הרבה כאלה שיכולים לעשות את העבודה טוב יותר. הבעיה היא שהם כנראה לא מעוניינים, ולכן לא מציגים מועמדות.

לכן, בוחרים את המיטב מאלו שהציגו מועמדות.

אני דווקא חושב למשל ששנתיים זה מספיק ודיי לעשייה ולבחינה, בדיוק כמו שנדמה לי אבי נוף הציע ומעניין שפתאום אבי אתה משנה דעה מה קרה?

הרי ברור שלא שיניתי את דעתי. ייתכן שאני אשם בכך שלא הסברתי במדוייק את כוונתי,

ולכן לא הובנו על ידך.

אם כן, להלן שוב ציטוט מדוייק של הדברים שכתבתי בשרשור תיפקוד המועדון עמ' 10, ואשר אתה מתייחס אליהם:

למען האמת, אני שוקל כבר כמה זמן אם להעלות את הנושא באסיפה הכללית.

לא בגלל מה שאתה חושב וכותב, אלא בגלל שלדעתי, אם ייבחר אדם לתקופה ארוכה יותר מאשר שנה - הוא יספיק לבצע פעילות מסויימת. אולם אם הקדנציה היא רק שנה, הוא מרגיש לפעמים שחבל להתאמץ, בין כה וכה מישהו אחר יקצור את הפירות . . .

לכן, הצעתי היא שאורך קדנציה בין בחירות לבחירות תהיה שנתיים לפחות.

ההסבר: אני לא כתבתי שיש להגביל את אורך הקדנציה לשנתיים, אלא כתבתי שיש לבחור מראש לשנתיים לפחות, ולא לשנה אחת. הסיבה מפורטת בדברים שכתבתי.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
א: זה קובי- (אייסו) ISO ...

ב:כפי שבעבר ציינתי בכל נושא של שאלה תהייה או בקשה לגבי Fuel Slut אתה מוזמן להכנס לפורום של המועדון תוכל לשאול ולקבל אינפורמציה על כל שאלותיך. או לפנות ישרות לדובר המועדון.

לדעתי צ.ל קובי אייס.......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...