Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שעל פי מדד העצבים שאני מתחיל לחטוף כאן, עוד אהפוך לג'ינג'י, עם מעט השיער שנותר לי.

אבי כדאי שתיזהר, שמעתי שזה מדבק :-)

אבל צחוק בצד. השאלה היא כמובן, מה הגישה האמיתית של מועדון החמש לעניין. האם מדובר בגישה של מועדון חברים אשר כל חבר יבחר בקפידה, או שמדובר במועדון חברים ללא הגבלות ומיוחצן. כאן המקום להגיד שהדעה היא של כל אדם בנפרד, לפי הבנתי, לא משקפת את גישת שאר החברים, או את גישת המועדון עצמו.

ומעבר לכך, ההודעה שלך ושל דרור טעונה רגשית וניתן להבינה עד מאוד. בתור חברים הפועלים בהתנדבות קשה לשמוע את הדברים והדרישות שנאמרות כאן, כי האוירה היא של "מה אני מקבל" נוגדת את רוח ההתנדבות שפועמת בכם. כנראה שרוב האנשים ששואלים זאת, לא רואים את המועדון כמועדון חברים התנדבותי, אלא המועדון הרשמי של רכבי האספנות, בעל 1000 החברים. הכל עניין של גישה.

אבי.פ.

tn.2601.25.1[1].jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידוע שעשיתם . ונתתי קרדיט .

לומר שזו חובתי המוסרית כביכול לשלם 350 ש"ח כל שנה לחברות במועדון . מצטער . לא .

אני שילמתי לחדר כושר באוני' לשנה סכום של 1330 ש"ח כעובד אוני' ובתמורה קיבלתי אפשרות להתאמן בחדרכושר , להיכנס ל 3 בריכות ואף לסאונה ולג'קוזי .

האוני' לא ביקשה ממני לשלם לה בגלל שהיא בנתה את הבריכה וכו' אלא שאני אשלם כדי שאני אשתמש בה .

נדמה לי שהמנוי הוא 240 שח,לענייננו, לא רק שלא טענתי שזו חובתך המוסרית, אפילו לא הצאתי לך להצטרף, כחבר , אתה לא בונה את המועדון אתה רק נהנה משרותיו,וזה די דומה לעניין עם הבריכה,לא?

ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

היי אבי

ברור שאיננו מייצגים את דעתו הרישמית של המועדון.

חבל לי גם על כך שהמועדון (שבינתיים זה הפורום הרשמי שלו) לא מיוצג בדיונים על ידי דובר מועדון רשמי וענייני, שיוכל להגיב בשם המועדון.

אבל, נראה לי שכל "המריבות/התקשקשויות/העלבות וכד' " ייעלמו עם הקמת האתר החדש.

ברור שאת עניין "ועדת הקבלה" בדיתי ממוחי ההוזה, אולם באמת . . .

וליאשה,

כאשר גם למועדון ה-5 תשלם את הסכום ששילמת עבור האפשרות להשתמש בבריכה ובג'קוזי - מממש תהיה מרוצה מהפעילות של המועדון . . .

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
כאשר גם למועדון ה-5 תשלם את הסכום ששילמת עבור האפשרות להשתמש בבריכה ובג'קוזי - מממש תהיה מרוצה מהפעילות של המועדון . . .

350 ש"ח או 260 ש"ח זה סכום שלא נעים , אבל בימינו הוא לא קטן .

בני דיבר על פיחושיט ישנה שגם תהיה מוכרת כ"אספנות" וכו'...

תסלח לי אבל בסכום הזה אם הייתי בעל הפיחושיט הייתי מעדיף להשקיע אותו בדלק או בלשמור אותו למקרה חירום במקום לתת אותו למועדון ה 5 בתמורה לזה שאני יכול להגיד שאני חבר במועדון ה 5 .

אני מצטער , כאשר אני מחזיק פיחושיט חבוטה ומעוניין לשפץ אותה , הייתי מצפה לתמורה כאשר אני נותן 350 ש"ח או 266 ש"ח שחשובים לי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה...הבנו והפנמנו את התורה שלך..ואגב, מה זה "לתת אותו למועדון החמש?" אני כחבר ועד מועדון החמש לא מעוניין לקבל שום רכב...

לא רוצה, לא צריך ואתה לא חייב לאמר כל הזמן למה לא להיות חבר במועדון.. הבנו בפעם הראשונה...

במועדון יש רק חברים שרוצים להיות בו....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יש שני דברים שאוהד צודק בהם במליון אחוז!

1.שים לב שגם אני ואוהד בעלי קו מחשבה דומה על השאלה מדוע להרשם למועדון ה5.

ושוב עולה הנקודה של האטרקטיביות של המועדון .

2. לגבי קארס פורום, פעם הפורום הזה היה עוסק ברכבי אספנות עד שנהפך להיות הפורום הרישמי של מועדון ה5 למרות שרוב משתמשיו לא היו שייכים למועדון, חלקנו אפילנו סבלנו על כך תקופה ואפילו חלקנו יצאנו נשכרים מהאינטגרציה (אני למשל הכרתי כמה חברים טובים חדשים).

שורה תחתונה אני חושב אישית שנכון שהוא נותן אינטרקציה עם קהל שלא מעולם האספנות.

אבל גוף גדול כמו מועדון ה5 אינו יכול להרשות לעצמו להגביל את עצמו בפורום קטן לשיחות פתוחות "הרי שיחות חולין ממש נדירות פה כי הן נשלחות לאוף טופיק והולכות לאיבוד" ונושאי רכב אספנות, ועוד פורום סגור לענייני חברי מועדון בלבד.

אני חושב שמועדון בסדר גודל כזה צריך מערכת פורמים שלמה לרשותו ככה יוכל לנתב את המידע ולחלקו לפי קאטגוריות בצורה יותר יעילה גם למשתמש וגם למנהל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יאשה שלום.

דמי החבר שכתבתי עליהם קודם, לא שייכים לחיפושיט ישנה או ליגואר חדש.

מדובר על תמורה שתקבל מהמועדון - ולא על איזה רכב יש לך.

אתה כתבת על הוצאה שנתית מסויימת ותמורה בצידה:

אני שילמתי לחדר כושר באוני' לשנה סכום של 1330 ש"ח כעובד אוני' ובתמורה קיבלתי אפשרות להתאמן בחדרכושר , להיכנס ל 3 בריכות ואף לסאונה ולג'קוזי .

ולכן, כתבתי לך שאם תשלם את אותו הסכום 1330 ש"ח למועדון ה-5, תקבל גם בו תמורה הולמת. אפילו אם לא תהיה לך מכונית אספנות.

לא שייך כאמור לרכב שברשותך, שייך לגודל התשלום - באופן ישיר לגודל התמורה.

בוקר טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
יש שני דברים שאוהד צודק בהם במליון אחוז!

1.שים לב שגם אני ואוהד בעלי קו מחשבה דומה על השאלה מדוע להרשם למועדון ה5.

ושוב עולה הנקודה של האטרקטיביות של המועדון .

2. לגבי קארס פורום, פעם הפורום הזה היה עוסק ברכבי אספנות עד שנהפך להיות הפורום הרישמי של מועדון ה5 למרות שרוב משתמשיו לא היו שייכים למועדון, חלקנו אפילנו סבלנו על כך תקופה ואפילו חלקנו יצאנו נשכרים מהאינטגרציה (אני למשל הכרתי כמה חברים טובים חדשים).

שורה תחתונה אני חושב אישית שנכון שהוא נותן אינטרקציה עם קהל שלא מעולם האספנות.

אבל גוף גדול כמו מועדון ה5 אינו יכול להרשות לעצמו להגביל את עצמו בפורום קטן לשיחות פתוחות "הרי שיחות חולין ממש נדירות פה כי הן נשלחות לאוף טופיק והולכות לאיבוד" ונושאי רכב אספנות, ועוד פורום סגור לענייני חברי מועדון בלבד.

אני חושב שמועדון בסדר גודל כזה צריך מערכת פורמים שלמה לרשותו ככה יוכל לנתב את המידע ולחלקו לפי קאטגוריות בצורה יותר יעילה גם למשתמש וגם למנהל.

קובי, ראשית כל שיעור בהסטוריה:

פורום רכבי אספנות הוקם ביוזמה משותפת של CF ומועדון החמש. הכיתובית "פורום רשמי של מועדון החמש" מופיעה מהעמוד הראשון וקל לבדוק את זה.

שנית, נקעה נפשי מהשלכת "עובדות" לאויר בלי לבדוק אותן: אני מנהל את הפורום מהיום הראשון ומספר השרשורים שנשלחו ל"אוף טופיק" הוא, אם אני זוכר נכון, בסביבות 2 (כן, שניים). גם את זה אתה יכול לבדוק בקלות...

אבל אל תתן לעובדות האלה לבלבל לכם את המוח...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

שלום לכולם.

לא בטוח שזה שייך לכאן, נראה לי שכן.

באתר של מועדון mercedes ponton הציע אחד החברים למכירה במחיר זול, מגנטים עם כיתוב מסויים הנוגע לנושא המועדון, לכל מי שרוצה לקנות. על פי כמות הדרישה - ייוצר המוצר.

והנה הבוקר, הופיעה בפורום של המועדון (mercedes ponton) ההודעה הבאה:

I pledge 10% of profit of all sales of ANY Magnetic badge to the Ponton Website. It's time we started giving back a little.

SC Tom

הבחור השתגע. הוא מציע מרצונו לתרום למועדון !

ממש כמו שנהוג אצלנו...

מעניין מדוע הוא עושה זאת. בת'כלס, הוא מקבל פחות תמורה חומרית (תצוגות, טיולים, חיבלולים, ליטופי אגו וכד') מאשר אצלנו.

נקודה להשוואה ולמחשבה.

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

נכון בני שאתה מנהל הפורום מיומו הראשון.

אבל הפורום הזה רץ תקופה ממושכת אני חושב מעל שנה אם לא יותר לפני שהיה הפורום הרישמי של מועדון ה5.

בקשר לשירשורי אוף טופיק לדוגמא כמו השירשורים של בני זוהר שהצחיקו מלא אנשים ומה לא.

שורה תחתונה.

אתה מסכים איתי שעמותה בסדר גודל של מועדון ה5 צריכה מערכת פורמים משלה?

פורסם
אהממ..לא כל כך הבנתי את השאלה...תיכף תגיד שהמועדון הוא אנטי תרבות האספנות כאן.

אם תסכים איתי שהמועדון הוא נושא דגל האספנות ותרבות האספנות אז ברור שהצטרפות למועדון וחיזוקו, יחזקו גם את תרבות האספנות.

אני אנסה להסביר.

ההצטרפות למועדון אינה תנאי הכרחי לאהבת התחום.

אתה מצפה שאנשים יאהבו את התחום גם אם הם לא חברים במועדון כדי שאם וכאשר החיידק ייבער להם והנוסטלגיה תדגדג להם הם ישפצו רכב או לפחות יפתחו את התרבות.

אתה מבין, בעצם העובדה שאתם מתנים את אהבת התחביב בהצטרפות למועדון אתם שוגים.

ההצטרפות למועדון ה 5 אמור להיות זכות, לא חובה .

פורסם

גוף גדול פורום קטן ? בטוח שלא התבלבלת ?

פורסם
נכון בני שאתה מנהל הפורום מיומו הראשון.

אבל הפורום הזה רץ תקופה ממושכת אני חושב מעל שנה אם לא יותר לפני שהיה הפורום הרישמי של מועדון ה5.

בקשר לשירשורי אוף טופיק לדוגמא כמו השירשורים של בני זוהר שהצחיקו מלא אנשים ומה לא.

שורה תחתונה.

אתה מסכים איתי שעמותה בסדר גודל של מועדון ה5 צריכה מערכת פורמים משלה?

קובי, שוב..תבדוק עובדות לפני שאתה מגיב..זה יותר בריא (ועיין ערך משך הזמן של חברי הועד הנוכחי...)

אני חוזר ובסבלנות: פורום רכבי אספנות הוקם מלכתחילה על ידי מועדון החמש ומערכת CF. אני מנהל הפורום מיומו הראשון וזה לאחר אישור המועדון.

שרשור אחד בלבד של זהר הורד לאוף טופיק והוחזר. אז אין כאן מגמה.

ושוב אני חוזר על ההצעה שלי: בדוק עובדות כדי שלא תוטעה ותטעה.

אני מסכים שלמועדון צריכה להיות מערכת פורומים משלו. אבל יחד עם פורום פתוח. לדעתי הפורום הפתוח חשוב יותר.

פורסם

"קובי, שוב..תבדוק עובדות לפני שאתה מגיב..זה יותר בריא (ועיין ערך משך הזמן של חבריהועד הנוכחי)"

בני נכון שיש בוועד כאלו שהם יותר זמן ממך אבל גם 5 שנים ברציפות זה יותר מדי...

בקשר לפורום, שוב אני משוכנע שלא תמיד היה רשום שזה הפורום הרישמי של מועדון ה5 ,

לא שזה רע ואני נהנה להתארח פה עד מאד גם ככותב ותיק ב CF וגם ברמה אישית, יש לי פה המון חברים ורכשתי עוד כמה, כמו כן בגלל הפורום הזה הופרחו מבחינתי לא מעט דעות רעות על מועדון ה5 , חלק היו הגיוניות ובאו מסיבות צודקות אבל חלק פשוט נבעו מדעות קדומות ולא הוגנות, כולן הופרחו בגלל האינטרקציה שהייתה לי פה בפורום עם מגוון אנשיו שלאחר מכן היה לי את העונג להכיר אישית ולגלות המון עניין משותף מעבר לרמה שלהרכבים.

אני מניח שאי רצוני להצטרף למועדון ה5 גורמת לך לחשוב שאני אנטי, דבר זה לא נכון אני מברך את פועלו ואני חושב שהוא מסוגל ליותר, אישית לי כמו ליאשה אין מה לעשות במסגרת המועדון, ולא בא לי ששמי יקשט את הרשימת החברים סתם.

שורה תחתונה דעתי היא שמוסד שאמור לרכז פעילות מוטורית בסדר גודל של מועדון החמש, צריך מערכת פורמים משלו.

מקווה שעכשיו הייתי ברור מספיק.

פורסם

כמה תגובות לכמה חברים:

ראשית לשלומי: תראה לי ציטוט אחד..אחד, כן, שמאשש את מה שכתבת להלן:

"בעצם העובדה שאתם מתנים את אהבת התחביב בהצטרפות למועדון אתם שוגים"

ואתה יודע מה? ניתוחים כאלה וקביעות כאלה שהם פשוט הטעיה, גורמים לי לחשוב על מה אני נאבק כאן?

אז אני מחכה לציטוט אחד של דבריי או של דברי קובי(מילוא) או אבי נוף.

אם לא, אולי הגיע הזמן שתתנצל?

ולקובי(סו). חמש שנים זה לא יותר מדי. יש פרק זמן שבו פעיל מגיע לבשלות וכמו שאמר נמרוד, התמהיל של ותיקים וחדשים הוא תמהיל טוב.

חוצמיזה אתם הרי דיברתם על הועד באופן כולל, אז תעשה חשבון ממוצע ותראה שהועד כל הזמן מתרענן.

בקשר לפורום, עם כל הכבוד לכך שאתה "משוכנע" אני חוזר שוב על קביעתי. ואני, מה לעשות, לא משקר.

הפורום נפתח בספטמבר 2002 ואתה יכול לראות את הודעת הפתיחה מאז ב"דביק".

אני שמח שפגישות עם חברים שינו את דעתך עליהם ועל המועדון. אני מצטער שבקשתי שלי להפגש עימכם נענתה בשלילה.

• תוכן חדש...