Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי איזה סוג של הודעות יתפרסמו בפורום שסגור לחברי מועדון החמש, איזה סוג הודעות היום בפורום לא מתאימות לפורום משולב?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התשובות בציטוט שלך :

ולספור עד 10 מ-ע-כ-ש-י-ו !

ספרתי עד 10

אתה ממשיך כמובן לעוות...אבל נעזוב את זה..

פשוט נקעה נפשי מתת הרמה של הכתיבה שלך.

אה...היודע כל, זוסט לא נחסם ולא בטיח..כמה הודעות שלו נמחקו והוא הוזהר כי הוא עבר על כללי פורום.

מאז הוא הקפיץ את ההודעה שלו כמה פעמים.

אבל תמשיך לשבת ביציע "חביבי" ואל תתן לעובדות האלה ואחרות לבלבל לך את המוח.

יותר לא אתיחס לדבריך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ספרתי עד 449.5, עכשיו אפשר להגיב? icon_wink.gif

אה, גם תודה על המנהג שלך להכניס רווחים כפולים בין השורות שלך - זה מאפשר לי להשחיל את התגובות שלי בצורה נוחה, והן כרגיל אצלי בכחול:

ולא נעים , אבל הפורום הזה מאכלס את כ-ל אוכלוסיית הרכב שמתעניינת באספנות !

לא בדיוק - יש אוכלוסיה שמתעניינת באספנות והיא לא בפורום הזה (בעיקר זקנים שלא יודעים לגלוש באינטרנט).

לא רק את מועדון ה 5 . נקודה .

נכון - הפורום פתוח לכולם. ידענו את זה גם קודם.

מה שקורה כאן זה שיש "עדיפות" לחברי מועדון כאשר למעשה הפורום הזה הוא פורום של כ-ו-ל-ם !

זו אמירה קצת חמורה, משום שהיא פוגעת באינטגריטי של בני ושלי כמנהלי הפורום. או שתוכיח את זה, או שתמנע מלהאשים האשמות ללא הוכחות.

לא ידעתי שכאשר משלמים דמי חבר למועדון ה 5 זה נותן ייחוס בפורום ציבורי כביכול ( ידוע שהוא ממומן מכספים פרטיים . שלא תעיזו להגיב , זה לא מכספי המועדון שלכם )

לא ידעת, משום שאין דבר כזה.

הרוב כאן הם אנשים שבאמת אוהבים רכבי אספנות ואף אני מעוניין לקנות ומגשש אחר כלה מתאימה .

נכון מאד, ואני מאחל לך שתמצא את הכלה המתאימה.

לא רק , תמיד החזקתי ואחזיק רכבי אספנות ( לא מבחינת גיל , אבל בהחלט מיוחדים... )

אני גם לא מקבל את הטענה שרכב אספנות חייב להיות "מקורי" . אני ועוד רבים מעדיפים רכבי אספנות משודרגים טיפה .

זכותכם. אף אחד עוד לא נזרק מהפורום הזה או ממועדון החמש בגלל ששידרג את הרכב שלו.

ואני שעה מבלבל ת'מוח מפני שגם אני חושב שהגיע הזמן שתפתחו "פורום" משלכם של מועדון ה 5 בלבד . זה יחסוך המון בלאגן וסיכסוכים.

רשמנו לפנינו. יש דעות בעד ונגד על הענין הזה.

ולפני שאתם נותנים תשובה מתלהמת , אז קחו אוויר , ספרו עד 10 ותקראו שוב בנימה רגועה .

לעניות דעתי זו לא תגובה מתלהמת, אבל תשפוט אתה... וכאמור לעיל, ספרתי דווקא עד 449.5, שהוא הנפח של צילינדר אחד במנוע ה-MGB שלי.

זה יכול להיות דיון מעניין ומי יודע אולי יקרה הבלתי יאומן ואנשים כאן יפסיקו להיות כלכך "מקובעים"...

ערב טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני דווקא אענה , אני אמשיך להתייחס לדבריך למרות שאתה לא מתכוון להתייחס לדברי . משמע , אני אכבד אותך למרות שאתה לא מכבד אותי .

אתה ממשיך כמובן לעוות...אבל נעזוב את זה..

אז תתקן אותי ! זה הרי דיון...

פשוט נקעה נפשי מתת הרמה של הכתיבה שלך.

דווקא שמתי פסיקים :roll:

אה...היודע כל, זוסט לא נחסם ולא בטיח..כמה הודעות שלו נמחקו והוא הוזהר כי הוא עבר על כללי פורום.

מאז הוא הקפיץ את ההודעה שלו כמה פעמים.

ב-ד-י-ו-ק ! הוא היה צריך לקבל מזמן איזה הרגעה . שלא הגיעה .

אבל תמשיך לשבת ביציע "חביבי" ואל תתן לעובדות האלה ואחרות לבלבל לך את המוח.

להיפך , אני רוצה שיהיה שינוי , אבל לשלם דמי חבר על מה ? על מה שהיה ? על מה שעשיתם ? סבבה . עשיתם . בהחלט ואין ויכוח בכלל . אבל את הפירות כביכול של מה שעשיתם אני יכול לקטוף גם ללא הדמי חבר . אז למה לי לשלם ?

יותר לא אתיחס לדבריך.

חבל , אותי חינכו לכבד אנשים . אני עדיין מכבד אותך למרות שאתה לא מכבד אותי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קובי מילוא ,

זו לא תגובה מתלהמת , להיפך . ( ולא , לא בגלל הרווחים :wink: )

אבל אני אשאל אותך ( כי בני לא יענה לי , הוא ברוגז איתי כנראה . { זה הומור גרוע , אבל גם סוג של הומור }) ומקווה למצוא תשובה .

למה שיצטרפו אנשים חדשים למועדון ?

אל תשכחו,

פורסם
לא הבנתי איזה סוג של הודעות יתפרסמו בפורום שסגור לחברי מועדון החמש, איזה סוג הודעות היום בפורום לא מתאימות לפורום משולב

בכן, למרות שאפשר רק לשער, אני מאמין כי יהיה נכון שרוב הדיונים יתבצעו כרגיל בפורום, ואילו ויכוחים פנימים, לדוגמא עינינים משפטים או ביקורת של חברי המועדון המיועדת לועד, יכנסו לפורום הפנימי. כמו כן יוכלו שם להתבטא בצורה חופשית יותר, בעיקר ללא הגבלות של פרסום שגוי. כל חבר יוכל להביע את טענו (או את הארתו) בלי הגבלת חברים קונקרטית. המצב העדין הנוצר בפורום שלנו, הוא בעיקר בגלל שניהול הפורום לא קל כמו בפורומים הכלליים, כאן החברים נושאים הרבה על גבם בויכוחים, ולמרות שהמנהלים מצליחים לעשות זאת, קשה להשאר אובייקטיבי כאשר הינך גם חבר מועדון וגם מנהל פורום שצריך לחסום אנשים והודעות.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני אישית חדש במועדון החמש אבל בתחום הרכב יש לי כבר כמה שנים, אנ יכול לתת שמות של אנשים שהיו חברים ועזבו, של אנשים שנרשמו לא מזמן ואומרים שהם לא יחדשו כי זה בזבוז כסף וכד'.

אני רוצה לדעת מה בדיוק הפרסום של המועדון, איך מגיעים חברים חדשים, להגיד שהשיקול העיקרי שלי בהצטרפות היה חסכון בתשלום על החנייה באוניברסיטה זה לא שקר, האבטמוביל נחמד, האנשים נחמדים אבל מה אני מקבל עוד? איפה הערך המוסף, אני גאה במדבקה שיש לי על האסקורט וכל אדם ששואל מה זה מועדון החמש מקבל ממני תשובה ארוכה אך עניינית והזמנה לבוא להציץ באחד המפגשים, אני אישית מפרסם את המועדון, יאשה - כמה פעמים ביקשתי שתבוא למפגש?

לא יודע מה הפואנטה - אבל גם לי מותר להוציא קצת קיטור .

haters will hate

פורסם
קובי מילוא ,

זו לא תגובה מתלהמת , להיפך . ( ולא , לא בגלל הרווחים :wink: )

אבל אני אשאל אותך ( כי בני לא יענה לי , הוא ברוגז איתי כנראה . { זה הומור גרוע , אבל גם סוג של הומור }) ומקווה למצוא תשובה .

למה שיצטרפו אנשים חדשים למועדון ?

בני לא ברוגז איתך, והוא נותן לך תשובות לעניין, אם רק תקרא אותן בנחת (אחרי ספירה עד 10 :wink: )

אני חייב לענות לך לגבי ZOST משום שיש כאן סוגיה עקרונית שמעמידה את ההגינות שלנו כמנהלי הפורום במבחן - זאת למרות שבדרך כלל אנחנו לא מסכימים לדיון פומבי על החלטות מנהלי הפורום. אני לא מכיר את ZOST, אין לי מושג מי עומד מאחורי הכינוי הזה, וכמובן שאיני יודע אם הוא חבר מועדון החמש או לא. זה בכלל לא אכפת לי. בזמנו מחקתי לו הודעה לאחר שפרסם שתי הודעות באותו נושא בהפרש זמנים קטן. הוסברו לו הכללים, וגם הוסבר לו שזכותו להקפיץ את ההודעה שלו בהתאם לכלל מספר 18 של קארספורום (תקרא אותו בבקשה). מאז, הוא מקפיץ בתדירות סבירה, וזו זכותו המלאה. עד כאן בנושא הזה, ואנחנו חוזרים להקפדה על כלל מספר 1.

***עריכה***: בינתים, מישהו מ"המנהלים החברים שלך שאליהם אתה יכול להרים טלפון אם יחסמו אותך", מחק לך חלקים מהודעה מספר 29... בקיצור - כשמנהלים בפורום - אין חברים, ואל תסמוך על זה...

לשאלתך השניה - יש שתי אפשרויות לענות עליה:

1. שיצטרפו אם הם רוצים. כולם ילדים גדולים ויכולים לקבל החלטה מושכלת על-סמך כל הנתונים שלפניהם.
  2. שיצטרפו בגלל ש:

1. חיזוק המועדון מחזק את יכולתו לייצג את האינטרסים של חובבי האספנות בפני הרשויות, תוך כדי השגת זכויות נוספות והגנה מפני פגיעה בזכויות קיימות.
    2. החברות נותנת זכות להשתתף באירועים בעלי ענין לאספני רכב.
    3. זכות השתתפות בהרצאות העשרה בנושאי אספנות ומוטוריקה בכלל.
    4. המועדון נותן סיוע ביצירת קשר עם חברים-חובבים בעלי רכבים דומים, או בעלי יכולת לסייע בעת הצורך.
    5. המועדון מאפשר גישה לארכיון וספריה טכנית גדולה.
    6. קיום מסגרת חברתית משותפת לאנשים בעלי ענין משותף.
    7. אה, כן, מקבלים גם איזה עיתון כרומו משובח הביתה פעם בחודשיים...
    8. עוד דברים שבטח שכחתי...
    9. עכשיו, שכל אחד יחליט...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
המועדון נותן סיוע ביצירת קשר עם חברים-חובבים בעלי רכבים דומים, או בעלי יכולת לסייע בעת הצורך.

יאשה פאשה, מה קורה?

אם אתה שואל מה בת'כלס המועדון נותן לך, אני מאמין שכל אחד לוקח את הדבר החשוב ביותר לו מהמועדון.

אני יודע, בתור אחד שמתכנן לרכוש רכב אספנות בקרוב (או רחוק) שמועדון החמש הוא המקום האידיאלי בשבילי כדי להשיג מידע ונסיון. לצערי אין לי חברים מכונאים ובטח שלא חברים בעלי רכבי אספנות. ובתור מישהו שהולך להשקיע הרבה כסף בזה, זו הדרך המעשית ביותר שקיימת כיום.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

יאשה יקר וגם כל השאר.

ממש נמאס לנסות "להסביר" מדוע כדאי להרשם למועדון.

אם מישהו לא מבין/לא רוצה/ לא בא לו שלא יירשם ודי.

מי שרוצה, שיירשם, ואז, לאחר שינסה, יעשה את השיקול אם היה כדאי או לא.

דעו לכם! המועדון לא מחלק דיבידנדים, לא שולח (עדיין) מתנות לימי ההולדת,

(אבל ברכה בקלאסיקון כן שולח), ולא מלקק לאף אחד בת**,

ורק, אבל באמת רק, אם מישהו רוצה מאד, ורק אם באמת בא לו - שיבוא ויירשם.

וגם אז, יתכן ויש לשקול וועדת קבלה.

אף אחד לא חייב להרשם. אף אחד גם לא חייב לקבל כל אחד למועדון. לכן, אולי כדאי מהיום להחליט שכל מי שרוצה יציג מועמדות לחברות, ולאחר תקופת ניסיון ידונו אם לקבלו לחברות או לא.

די חבר'ה, באמת ובתמים נמאס מהשאלות של "מה אני מקבל". דחילק, מה אתה נותן ! ! !

נראה לי שעל פי מדד העצבים שאני מתחיל לחטוף כאן, עוד אהפוך לג'ינג'י, עם מעט השיער שנותר לי.

...ולחשוב על זה שאני פתחתי את השירשור . . . מטורף שכמוני.

לילה טוב ונעים לכולנו - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חבר'ה

פורום תוסס וחי מבוסס בין השאר על מריבות, תככים, מחיקות, הרחקות, צחוקים, ציניות וכל דבר שמעלה את רף ההתעניינות ולעיתים גם את מפלס העצבים.

כמובן שפורום חי גם מתבסס על מעורבות רבה של פעילים יותר ופעילים פחות.

מה היה קורה לו רק היו מופיעות תמונות מאירועים, קצת מאמרים על שיפוץ וקצת תצפיות. הפורום היה מרדים את רובנו. תזכרו שעדיין מסכי CRT (אולי גם LCD) מעייפים וביחוד כשקוראים ובוהים בהם בלילה.

לכן דעתי כאחד שאינו חבר לעת עתה במועדון הוא לא לבצע הפרדה אלא להשאר עם הפורום התוסס והרבגוני במתכונתו הנוכחית.

אבי יסלח לי על מחלוקתי בנדון

אילן ש.

פורסם
יאשה יקר וגם כל השאר.

ממש נמאס לנסות "להסביר" מדוע כדאי להרשם למועדון.

אם מישהו לא מבין/לא רוצה/ לא בא לו שלא יירשם ודי.

מי שרוצה, שיירשם, ואז, לאחר שינסה, יעשה את השיקול אם היה כדאי או לא.

דעו לכם! המועדון לא מחלק דיבידנדים, לא שולח (עדיין) מתנות לימי ההולדת,

(אבל ברכה בקלאסיקון כן שולח), ולא מלקק לאף אחד בת**,

ורק, אבל באמת רק, אם מישהו רוצה מאד, ורק אם באמת בא לו - שיבוא ויירשם.

וגם אז, יתכן ויש לשקול וועדת קבלה.

אף אחד לא חייב להרשם. אף אחד גם לא חייב לקבל כל אחד למועדון. לכן, אולי כדאי מהיום להחליט שכל מי שרוצה יציג מועמדות לחברות, ולאחר תקופת ניסיון ידונו אם לקבלו לחברות או לא.

די חבר'ה, באמת ובתמים נמאס מהשאלות של "מה אני מקבל". דחילק, מה אתה נותן ! ! !

נראה לי שעל פי מדד העצבים שאני מתחיל לחטוף כאן, עוד אהפוך לג'ינג'י, עם מעט השיער שנותר לי.

...ולחשוב על זה שאני פתחתי את השירשור . . . מטורף שכמוני.

לילה טוב ונעים לכולנו - אבי.

כל מילה במקום !!!!!!!!!

המועדון הוא של החברים בו !

מי שמרגיש שייכות - אהלן וסהלן , מי שלא , פשוט לא חובה .

נראה לי שכל נסיונות ה"שיכנוע" והסברים אודותנו ממש מיותרים , אפילו הופכות לוויכוח .

אותי אף אחד לא שכנע להצטרף , אינני מצטער על כך עד עצם היום הזה ,

אף אחד לא ביקש ממני להתנדב לפעילות אותה עשיתי 4 שנים ויותר , אף אחד .

פשוט כל מילה מיותרת .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אני דווקא אענה , אני אמשיך להתייחס לדבריך למרות שאתה לא מתכוון להתייחס לדברי . משמע , אני אכבד אותך למרות שאתה לא מכבד אותי .

למה אתה כותב כביכול מה שעשיתם,זה לא כביכול, זה נעשה. ביום שישי הקרוב אביא איתי תיק עם תיעוד על מה שנעשה,תוכל להיווכח אם כמובן תטריח עצמך ותגיע,מישהו עבד עבור ההשגים האלה,וקשה. בקשר לעניין של למה לשלם אם אפשר לקבל חינם,יש לזה הגדרה קולעת בלועזית,הייתי מוסיף ואומר זה גם עניין של חינוך.-זאב

zeev

פורסם

ידוע שעשיתם . ונתתי קרדיט .

לומר שזו חובתי המוסרית כביכול לשלם 350 ש"ח כל שנה לחברות במועדון . מצטער . לא .

אני שילמתי לחדר כושר באוני' לשנה סכום של 1330 ש"ח כעובד אוני' ובתמורה קיבלתי אפשרות להתאמן בחדרכושר , להיכנס ל 3 בריכות ואף לסאונה ולג'קוזי .

האוני' לא ביקשה ממני לשלם לה בגלל שהיא בנתה את הבריכה וכו' אלא שאני אשלם כדי שאני אשתמש בה .

אל תשכחו,

• תוכן חדש...