Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכם!

יש כאלו שיראו בשאלה שלי קצת מפגרת אבל שאלתי אותה בכל זאת ע"מ להתייעץ, כי יש עוד אנשים (במיוחד בפורום הזה) שאכפת להם מהרכב שלהם, במיוחד אם הוא הולך להיות קבריולט.

הסיפור הוא כזה, בזמן הקרוב כנראה ארכוש פיג'ו 206CC שנת 2001 או 2002 (טרם הוחלט השנתון).

האם חוסר חניה פרטית או העדר חניה נורמלית אמורה להוות שיקול בקניית הרכב? כלומר, אני גר בתל אביב, ומצוקת החניה כאן גדולה ככה שתמיד יוצא לי לראות אנשים נצמדים לי לתחת שכבר נוגעים לי בטמבונים (תופעה מעצבנת מאוד) מכיון שאין כאן כמעט מקום להחנות. האם אתם הייתם חושבים פעמיים טרם הקנייה ולוקחים בחשבון שעצם זה שאין לי חניה פרטית יהווה פתח לוונדליזם ודפיקות מיותרות לרכב?

למישהו יש הצעות, פתרונות, מה עליי לעשות?

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

דווקא מכוניות CC פגיעות פחות היות והגג שלהן קשיח, אז הן מכוניות סגורות לכל דבר.

נכון, הן מושכות תשומת לב, אבל במקרה כזה כל מכונית אקזוטית יחסית תהווה בעייה.

לגבי השריטות בפגוש, בחרת לחיות בתל אביב, ככה זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין קשר בין דפיקות חניה ברכב לבין הגג הפתוח.

גם אם תקנה רכב עם גג סגור הדפיקות תגענה. (לצערנו).

ודווקא ה-206CC פחות קורצת לונדליסטים בזכות הגג הקשיח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אשליה אופטית...חוץ מזה, אתה באמת חושב שעצם זה שהאוטו עומד בחניה במצב הסגור באמת נראה תמים כאילו הוא "לא קבריולט", על מי אתה עובד?...כל מי שמסתכל יודע טוב מאוד שהוא פתוח אחרי הכל...

אולי מבחינת וונדליזם לא יתאמצו יותר מדי להרוס, כי גג מבד לא בעיה להרוס.

פורסם
אשליה אופטית...חוץ מזה, אתה באמת חושב שעצם זה שהאוטו עומד בחניה במצב הסגור באמת נראה תמים כאילו הוא "לא קבריולט", על מי אתה עובד?...כל מי שמסתכל יודע טוב מאוד שהוא פתוח אחרי הכל...

אולי מבחינת וונדליזם לא יתאמצו יותר מדי להרוס, כי גג מבד לא בעיה להרוס.

אתה בסרטים.. כולה 206CC שלדעתי האישית רכב פכצ"ות מובהק..

הוא לא מושך כלכך תשומת לב, לא מדובר כאן על פורש. במהלך יומי

בת"א אני רואה רכבים הרבה יותר קורצים מה206CC ואף אחד לא נוגע בהם..

דאגה קלה היתה לו היה גג מבד, אבל שוב, ברכבי העיר באור הסיכוי שינסו

לחתוך או לשרוף גג כזה הוא נמוך... וגם אם כן... זו ארץ ישראל...

Lexus CT200H

פורסם

כבעלים לשעבר של מיאטה

אני לא הייתי ישן בלילה מרוב לחץ

אצלי זה היה רכב לפנאי בלבד, וכל פעם שנסעתי איתו לתל אביב החנתי אותו ליד השומר בחניון

pic_0022.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פעם אני וחבר שעבד איתי קיבלנו כ"א 206 XS חדשה כסופה ונוצצת מהעבודה. שנינו גרנו במרכז ת"א, במרחק 5 דקות אחד מהשני, לא רחוק מככר דיזנגוף.

שיפשופים מחניות (שלנו ושל אחרים) חטפנו שנינו, אבל משום מה, וונדאליזם היה סופג אך ורק האוטו שלו, ובכמויות, בעוד שבשלי לא נגעו.

מה הסוד? הוא היה דואג לקחת את האוטו שלו לשטיפה פעמיים בשבוע. האוטו תמיד נראה חדש ונוצץ.

האוטו שלי היה מוסווה באופן קבוע תחת שכבת אבק בת 5 מ"מ לפחות, בתוספת התזות בוץ אומנותיות סביב בתי הגלגלים. את הטאסות פירקתי ביום שקיבלתי את האוטו בערך ונשארתי עם הגלגלים השחורים (אני שונא טאסות).

זה לא משנה איזה אוטו לדעתי, זה משנה עד כמה נראה שיפריע לך שישרטו אותו.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

קנה פסי קישוט כאלו לקצוות של הטמבונים, תחנה רגיל וזהו, כל רכב יקבל שיפשופים, אבל זה לפחות יגן עליו מעט.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
:) מצחיק. בדיוק הזכרת לי, יש לנו מאזדה 3 חדשה אדומה שנת 2006, לפני חודשים ספורים קנינו אותה, לפני כשבועיים קניתי מגני טמבונים, ארבעה כאלו שמתלבשים על הפינות - אחרי שלושה ימים תלשו בצד השמאלי אחד שהיה מעט רופף (בגלל הגשם כנראה) ולא, הוא לא עף לבד, הוא היה מודבק עדיין חזק מאוד ואין מצב שהוא היה נופל ככה סתם. מה גם שהאוטו חנה כשבוע בחניה וראיתי יום לפני כן את המגן עדיין מודבק ויום אחרי כן לא היה לו זכר, אם הוא היה נתלש מעצמו אז הוא היה נמצא בקרבת מקום. אין לי מושג מה זה הפריע למישהו? מה כבר מישהו יכול לעשות עם מגן טמבון אחד?! עלה לי 70 שקלים הסט הזה! עכשיו צריך לבזבז על חדש... אפילו לשמור על הרכב אי אפשר במדינה הזאת. עכשיו אתה מבין למה אני פוחד וחושב פעמיים לפני שאני קונה כזה אוטו?

פורסם
:) מצחיק. בדיוק הזכרת לי, יש לנו מאזדה 3 חדשה אדומה שנת 2006, לפני חודשים ספורים קנינו אותה, לפני כשבועיים קניתי מגני טמבונים, ארבעה כאלו שמתלבשים על הפינות - אחרי שלושה ימים תלשו בצד השמאלי אחד שהיה מעט רופף (בגלל הגשם כנראה) ולא, הוא לא עף לבד, הוא היה מודבק עדיין חזק מאוד ואין מצב שהוא היה נופל ככה סתם. מה גם שהאוטו חנה כשבוע בחניה וראיתי יום לפני כן את המגן עדיין מודבק ויום אחרי כן לא היה לו זכר, אם הוא היה נתלש מעצמו אז הוא היה נמצא בקרבת מקום. אין לי מושג מה זה הפריע למישהו? מה כבר מישהו יכול לעשות עם מגן טמבון אחד?! עלה לי 70 שקלים הסט הזה! עכשיו צריך לבזבז על חדש... אפילו לשמור על הרכב אי אפשר במדינה הזאת. עכשיו אתה מבין למה אני פוחד וחושב פעמיים לפני שאני קונה כזה אוטו?

אני לא בדיוק מבין איזו תמיכה נפשית אתה מבקש ממשתמשי הפורום - יש פתגם מפורסם האומר כך - "מרבה נכסים מרבה דאגות" - אם בדאגות עסקינן - הצעתי השתמש באוטובוס...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
כבעלים לשעבר של מיאטה

אני לא הייתי ישן בלילה מרוב לחץ

אצלי זה היה רכב לפנאי בלבד, וכל פעם שנסעתי איתו לתל אביב החנתי אותו ליד השומר בחניון

אז למה בכלל החזקת רכב כזה?

ביום שאני לא ישן בגלל שלאוטו שלי יש גג מבד אז או שלמישהו לא יהיה טוב... (מצטער על הסגנון הערסוותי :wink: ) או שאחרי יום אני יזרוק את האוטו לכל הרוחות.

ולפותח השירשור:

בתור בעל רכב פתוח לפי דעתי אין שום סיבה שלא לקנות 206 cc בגלל שלאוטו הזה יש גג קשיח שהרבה יותר קשה לעשות לו וונדליזים והוא הרבה פחות קורץ לוונדליזים בניגוד למכוניות פתוחות שיש להם גג מבד.

יוגב

פורסם

גם אני מדבר מנסיון כבעל מיאטה לשעבר, ואני יכול לציין שלי לא היתה ואין גם כיום חניה פרטית ולמרות חוסר שקט בסיסי ומטריד שיש לכל בעל רודסטר שרכבו חונה בחניה שאינה פרטית, ישנן דרכים למזער את הדאגה: ראשית כיסוי לרכב ! לא יודע כמה זה הכרחי ל- 206 CC (גג קשיח כאמור) אבל אמרו חז"לינו - רחוק מהעין רחוק מהלב (השחור והרע של השמוק הקטן עם הסכין היפנית).

שנית- חשוב מאוד האזור בו אתה גר, אני לדוגמא תמיד סרבתי להגיע עם המיאטה לכל מיני חורים בעיר (יפו, סלמה וכד') אלא אם אכן יש בהם חניה פרטית.

לעניין מכות בטמבונים בגלל נהגי ישראל וכישורי הרוורס שלהם- זה אף פעם לא מאוחר לבקש עזרה מההשגחה העליונה. במקרה שלי ההשגחה היתה בממתינה אז נאלצתי לפנות למוסכניק שלי (החלפת גג שנחתך, החלפת כנף, תיקוני צבע, פנס אחורי שבור ועוד מרעין בישין...).

לסיכום - כל רכב באשר הוא חשוף לוונדליזם, במקרה של 206 CC הייתי דואג פחות משום שהיא די שכיחה במחוזותינו והגג אינו מברזנט.

מלבד זאת, אני חייב להודות שעכשיו עם האימפרזה אני עוד יותר לחוץ מאשר עם המיאטה.

בהצלחה.

פורסם

אף פעם לא האמנתי בכיסוי. זה עוד יותר מחשיד ועוד יותר מסקרן מה יש מתחת, חשבת על זה? דווקא עם כיסוי, יחשבו כאילו אתה מסתיר משהו והרצון להשחית - רק יגבר.

אגב, האיזור בו אני גר הוא רמת אביב, ותאמין לי אפילו ברמת אביב יש ונדליזם - תקרא את הסיפור שציינתי למעלה על המגן טמבון. בכלל, באיזור שלנו לפני כ-3 שנים היתה מכת גניבות, תוך שלושה שבועות נגנבו ארבעה רכבים רק ברחוב שלנו!! וגם לנו לצערי, גנבו את הלאנטיס שהיתה ברשותינו... הרכב עוד לא היה אצלינו שנה וחצי, לא זכינו להנות ממנו אפילו (היה בגרסת השני ליטרים). :(

• תוכן חדש...