Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי כיסוי שהיה במידה אחת גדולה מהנדרש וזה יצר טשטוש לצורה הספורטיבית של המיאטה.

אגב כל הנזקים שהוזכרו אירעו רק בפעמים בהן התעצלתי ולא כיסיתי את המיאטה.

פורסם

בתור תושב מרכז ת"א אני אגיד לך ככה:

אם אתה רוצה להחזיק רכב שאכפת לך שלא ידפקו אותו בחניות, ולא משנה כרגע אם זה קבריולט או לא, אז תדאג שתהיה לך חניה פרטית. אם יש לך 100K לקנות קבריולט, אז שווה להשקיע את ה100 דולר בחודש בחניה פרטית. לא מבין את האנשים האלה שקונה רכב כזה יקר ואין להם איפה להעמיד את האוטו, כל יום חוזרים הביתה ושורפים חצי שעה דלק בחיפוש אחרי חניה ואחרי זה עוד האוטו חוטף שריטות ודפיקות מכל הכיוונים. לא חבל?

אין באפשרותך לשכור חניה פרטית? עדיף לקנות אוטו כזה שלא יכאב לך הלב לראות כל בוקר מזכרות לא נעימות מנהגים סוציומטים שלא יודעים לחנות/עוברי אורח ונדליסטים/רוכבי אופניים שלא רואים לאן הם נוסעים.

פורסם

אני חייב לציין שלעניות דעתי בעוד קיום או היעדר חניה פרטית הנם שיקול במסגרת שיקולים מצטברים בבחירת רכב ספורטיבי/ייחודי, לא צריכה להיות לנתון הנ"ל השפעה ממשית על ההחלטה ובהחלט אין לייחס לו משקל משמעותי במהלך קבלת ההחלטה.

עם כל הכבוד, רכב (ובמיוחד ספורטיבי) קונים כי רוצים/חושקים/מגשימים חלום וכד'. אני אישית ממש לא מצליח להבין איך קיום או היעדר חניה אמור להשפיע על קניית רכב כזה (במיוחד שאתה לא גר באיזור מצוקתי זה או אחר).

לעניות דעתי אפילו שיקולים בעלי משמעות כבדה יותר (כגון: צריכת דלק, ביטוח, אחזקה כללית..) אינם משתווים לאושר הצרוף שיש בכניסה לאוטו שרצית בכל בוקר.

ולעניין הנזקים- זה חלק מהטריטוריה ואין לדעתי משמעות המערך השיקולים, במיוחד שלא מדובר על רכב עם גג ברזנט או צורה מיוחדת שמנקרת עיניים. מה גם- שכפי שתארתי ישנן דרכים למזער את הסיכון.

בקיצור, קנה את הרכב תהנה ממנו, תסע בזהירות ותהיה נינוח.

פורסם

כמ שאמרו רחוק מהעין, רחוק מהלב.

קנה כיסוי, כסה את האוטו, וסע לשלום.

זה הדבר הכי טוב שתוכל לעשות בנידון.

אגב ה206CC, היא לא קבריולט מן המניין, ז"א בעלת גג מבד. לא יוכלו לעשות לרכב שלך שום נזק יותר מלכל רכב אחר.

יום נעים.

אור.

• תוכן חדש...