Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש הביאו לי רמקולים מי חול אמרו שהם טובים.....אחד 100 ואט אלה רמקולים של 4 אינץ קטנים בכדי לשים בדאש בורד ועןד רמקולי קומפוננט 6.5 אינץ של 180 ואט המוזיקה והאיכות מצויינים אבל ברדיו דיסק בווליום 26 זה מתחיל כבר לעשות רעשים וכאת אני חושב לשם איזה מגבר התקציב הוא עד 800 שח ואיזה מגבר לקנות מונו בלוק לא מונובלוק ומה זה בכלל...ובשביל המגבר שמעתי שצריך סלילים מיוחדים האם מישהוא יכול להסביר לי בקצרה איך הכל עובד

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

והאם זה בכלל שווה לשם מגבר לרמקולים כאלה ....אולי בעתיד אני יחליף לרמקולים יותר חזקים..אבל האם זה שווה לשם אליהם האם אני ישמע טוב אחרי ב26 ווליום

פורסם

שמע זה פשוט יש לי רמקולים קדמיים 100 ואט ורמקולים קומפוננט אחוריים של 200 ואט אין לי כאת מגבר אבל אני רקוצה לשם ...השאלה שלי האם זה שווה לשם מגבר כלשהוא בכדי לשמוע את המיטב מהרמקולים האלה האם זה ישמע אחרת עם מגבר או פשוט בגלל שהרמקולים חלשים אז השוני לא יהיה כלכך מורגש...

פורסם

זה שהביאו לך אותם בחול ואמרו לך שהם טובים זה מאד נחמד אבל זה לא אומר כלום.

תפרט בדיוק את הדגמים.

מגבר מונובלוק הוא מגבר ערוץ אחד המיועד להגברת רמקול אחד - סאב

• תוכן חדש...