Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל אני יודע שבפורום הזה אני ימצא את התשובה...אז אם אפשר..

אני רוצה לשם סאב וופר של רכב בבית..שמעתי על הרבה שעשו זאת..ואני מבין שהמגבר שלי צריך לתמוך ב-4 אוהם..ואני לא הבנתי אם הוא תומך...או לאיפו אני אמור לחבר את הסאב??

אז ככה יש לי את הרסיבר Yamaha Htr-5750

אז ככה יש את ה"מתג בורר העקבות" שאותו אם שמים בשמאל רשום ככה:

רמקול קידמי- רמת התנגדות: אם אתם משתמשים בהרכב אחד (A או B) התנגדות כל רמקולי צריכה להיות 4 אוהם או גבוהה יותר.

אם אתם משתמשים בשתי הרכבים (A או B) התנגדות כל רמקול צריכה להיות 8 אוהם או גבוהה יותר.

ורמקולים (סנטר, סראונד ,סראונד אחורי) - התנגדות כל רמקולי צריכה להיות 6 אוהם או גבוהה יותר...

יש לי 5 רמקולים כבר מחוברים..אז לא יודע איפו לחבר סאב מכיוון שהסראונד האחורי הוא ככל הנראה 6 אוהם...

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה וגם כן יכול להמליץ לי על סאב לא כל כך חזק 12 אינץ אני ישמח...אני חשבתי על קיקר comp c אבל בוא נראה קודם אם בכלל אפשר לחבר...

תודה מראש!!!

ערן

פורסם

אמורה להיות לך יציאה ייעודית לסאב...

אם תוכל תצלם את אחורי המגבר וננסה לעזור לך..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

שיאללה אנשים אתם מגיבים בשנייה..חחח..וטוב שכך

אז ככה מצאתי לינק להראות ליציאה היעודית לסאב והנה הוא

http://aqinfo.tmi-us.com/yamaha/images/htr5750_b.gif

אבל לא נראה לי שהיציאה הזאת מוציא כאילו כוח זה נראה לי יציאה לסאב אקטיבי ואילו סאב לרכב הוא סאב פאסיבי. עכשיו בקשר למה אני לא קונה סאב לבית...אמממ..יש קצת הבדל במחיר...חח..במיוחד שאפשר להביא סאב לרכב ב-700 שקל עם תיבה ואני לא רוצה להתקע עם איזה סאב מאפן של פירלס או משהו...

מה שכן ראיתי שיש סאב kicker comp c12 ב-8 אוהם...אבל לא יודע..המגבר שלי מוציא 90 מינימום אראמאס ב-8 אוהם עד 130 אראמאס מקסימום....אז מה חושבים?...?

שוב תודה על התגובות...ואחלה פורום!!

פורסם

אחי הקישור הזה בכלל לא עוזר לי כי אני רוצה לחבר את הסאב בלי מונו ובלי כלום...כרמקול פאסיבי..כי זה מה שהוא...

בקשר ל-comp c12 אם אכן יש את הגירסא של ה-8 אוהם האם זה יעבוד כרמקול רגיל במערכת? אני מתכוון לחבר אותו בחיבור הסנטר האחורי...זה אפשרי?

ערן

פורסם
אחי הקישור הזה בכלל לא עוזר לי כי אני רוצה לחבר את הסאב בלי מונו ובלי כלום...כרמקול פאסיבי..כי זה מה שהוא... אתה רוצה אבל הרסיבר הבייתי שלך לא תומך בחיבור כזה.

בקשר ל-comp c12 אם אכן יש את הגירסא של ה-8 אוהם האם זה יעבוד כרמקול רגיל במערכת? אני מתכוון לחבר אותו בחיבור הסנטר האחורי...זה אפשרי? אכן, הרסיבר שלך הוא בפורמט של 6.1 ויש לו יציאה של סראונד אחורי. ברמת העיקרון תוכל לחבר לשם כל רמקול שיהיה מתאים מבחינת ההיתנגדות וההספק. אבל הרמקול שתחבר לשם לא ינגן לך את תחום התדרים שאמור לנגן הסאב. מה זה ייתן לך?

ערן

יציאת הסאב במערכת קולנוע ביתית היא ללא הגברה ומיועדת לחיבור של סאב אקטיבי בלבד.

סאב אקטיבי = סאב + מגבר + קרוסאובר שייתחום את תחום העבודה של הסאב לתדרים הנמוכים בלבד.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה אחי אם היית רושם את זה מההתחלה הייתי מבין :wink:.חחחחח

עשיתי טעות הסתכלתי שנית ואני יכול לחבר אותו לאחד הכניסות של הסט השני של הקידמיים B ומה ואם כבר למה אי אפשר אז לחבר קרוסאובר אז למגבר בייתי? כי הבנתי שזה יחידה נפרדת לא?

ומה אין קרוסאובר בתוך הרסיבר??..

אולי נשמע מטומטם מה שאני אומר אבל אני דיי חדש בזה...עזרה??חחח

פורסם

גם רשום שיש לי את האפשרות לכוון תדרים נמוכים (באס) לסאב וופר ו/או לרמקולים הקדמי השמאלי או הימני בהתאים לאופי המערכת שיש ברשותכם...וזה איפו שאני מתכנן לחבר את הסאבוופר...והאם הסאבוופר ממה שהבנתי מנגן רק תדרים נמוכים הוא לא ינגן את שאר התדרים אלה רק את התדרים הנמוכים של המוזיקה ו/או הסרט ואת התדרים האחרים הוא לא ינגן..וגם אז אני יכול להגביר את העוצמה רק של הרמקול הספציפי הקידמי הזה שישמש לי כסאב...האם זה יפעל..או שאני סתם באשליות??חחחח :???:

אה גם יש לי אפשרות קרוסאובר שתדרים מתחת לזה ישלחו לרמקולים הקידמיים בלבד...

חחח....איזה סיפור כל זה...

פורסם
תודה אחי אם היית רושם את זה מההתחלה הייתי מבין :wink:.חחחחח

עשיתי טעות הסתכלתי שנית ואני יכול לחבר אותו לאחד הכניסות של הסט השני של הקידמיים B ומה ואם כבר למה אי אפשר אז לחבר קרוסאובר אז למגבר בייתי? הקרוסאובר אמור להיתחבר ליפני מגבר ההספק, ואין לך גישה ברסיבר בייתי לכניסה של מגברי ההספק. כי הבנתי שזה יחידה נפרדת לא?

ומה אין קרוסאובר בתוך הרסיבר??.. מה לעשות? אין קרוסאובר כזה בתוך הרסיבר.

אולי נשמע מטומטם מה שאני אומר אבל אני דיי חדש בזה...עזרה??חחח

צר לי שאני מאכזב אותך אבל גם אם תחבר את הרמקול שאתה מעוניין לאחת מיציאות ה - FRONT B שברסיבר שלך, הרמקול לא ינגן את תפקיד הבאס, אלא ינגן את אותה האינפורמציה הכללית שמנגנת יציאת ה - FRONT A. בס"כ יציאות A ו - B מחוברות בינהן במקביל. כבר כתבתי לך קודם שאין לך אפשרות לחבר את הרמקול כמו שאתה רוצה. אני ממליץ לך בחום רב לעיין עוד פעם בשירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102228

השירשור הזה עונה לך על כל השאלות שלך. אין לך שום דרך אחרת לחבר סאב פאסיבי למערכת קולנוע ביתית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אחי אני בזמנו חיברתי סאבוופר של רכל למערכת קולנוע אצלי בחדר ולי זה עבד מצויין פשוט חיברתי וזה עבד...

אבל הבעיה הכי גדולה זה המגנט הענק של הסאב של הרכב הוא יהרוס לך את הטלוויזיה מניסיון יהיו לך כתמים ירוקים וסגולים על המסך

אל תעשה את זה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...