Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה עוד מילא: הוא נהג בשכרות, חצה רמזור אדום, ועשה את הכל אחרי שיומיים קודם נשלל רשיונו.

ואז הפרקליטות עושה עסקת טיעון... לפחות אפשר עוד לקוות שהשופטת תדחה את העסקה, אם כי נסיון העבר מלמד לא להיות אופטימיים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ברור שהעונש מגוחך, אבל יותר חמור הוא שיחסית לעברייני תנועה שהרגו אנשים הוא קיבל עונש כבד ביותר.

לא הבנתי. מה חמור בזה?

העונש מגוחך. ההשוואה פה היא חסרת מטרה.

פורסם

גם עבריין תנועה סדרתי, בשלילה, שיכור,חטיפה,רצח ולהוסיף על זה גם ### אתה מוזמן לפנות לפורום כהנא צדק. אין מקום לגזענות כאן ####

חבל שאין עונש תלייה

הכי כואב זה על הנוסעים בטויוטה מה הם אשמים

205 4EVER 1.4 בציר 95 3 דלתות

פורסם

תרגעו, הוא עדיין לא קיבל כלום.

התיק שלו עובר עכשיו לבית המשפט להחלטה סופית על מידת הענישה.

קיים סיכוי כי הוא לא יקבל את העונש הזה.

פורסם

התכוונתי שמה שלא בסדר כאן זה לא רק שהעונש מגוחך שאלא שביחס לגזרי דין אחרים של עברייני תנועה שהרגו אנשים הוא אפילו נחשב לעונש כבד. ובקיצור - יכולים לבוא ולומר לך מה אתה בעצם רוצה, בד"כ רוצחים ברישיון שכאלה אפילו לא יושבים יום אחד בכלא, אז תגיד "תודה" שאותו הכניסו ל9 שנים.

פורסם

אני במקומך הייתי משנה את הכותרת ומוחק את ה-"רק".

במדינת ישראל אנחנו צריכים להגיד תודה שהוא בכלל התקרב לעונש כזה, למרות שאני בטוח שגם אם הוא יקבל את ה-9 וחצי שנים הללו הוא יצא אחרי חצי שנה על התנהגות טובה - כיאה למערכת הצדק בארץ.

פורסם

לא ניראה לי...

כי לפי הכתבה המשטרה זועמת על העונש ועל הפשרה שהתביעה הגיעה אליה.

והתיק חוזר לבית המשפט והשופטת יכולה לבטל את ההסכם.

מפה אפשר להבין שגם המשטרה לא מרוצה מהעונש.

נקווה שהשופטת תבטל את הפשרה והמשפט יתקיים.

פורסם

כל העסק הזה של הפרליקטות שתובעת ומתפשרת על כל תיק לעונש מגוחך הוא מטומטם.

אין להם זמן להתעסק עם העבריינים וככה אתה יכול לעשות מה בראש שלך ולהתפשר על עונש מגוחך.

אם משפחות הנפגעים היו תובעות באמצעות עו"ד פרטי (ואם הם היו עשירות והיה להם גם אחד טוב) אז אני סבור ובטוח ש-9 שנים זה היה מה שמנקים לו על התנהגות טובה ולא כל העונש.

טוב, אני הלכתי לדפוק לשכן ת'מערכת החדשה מהאוטו...

פורסם

הכי מרגיז אותי היה לראות את עו"ד של נהג (לא זוכר את שמו, אבל הוא די מפורסם, בדרך כלל לקוחותיו מפוקפקים). אז מה עו"ד היקר אומר, משהו בסגנון :"באותה מידה שנהרגו 4 אנשים, יכול היה להירג רק בן אדם אחד...." פשוט אין מילים.

זאת אומרת שאם הפושע הזה שנסע שיכור, במהירות מופרזת, עבר אדום, היה בשלילה, חטיפה וכו' היה הורג רק בן אדם אחד בכלל לא היו עושים סיפור מזה.

רק על נהיגה בשכרות העונש הוא עד שנתיים מאסר, וכאן מדובר עוד על הריגת 4 אנשים.

עצוב לראות שפרקליטות מחפשת דרכים קלות לסגור תיקים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...