Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל הגה 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלגל ההגה במכוניתי (205 1.4 שנת 97 ) מתפורר. אני לא רוצה לשים כיסוי הגה אלא להחליף אותו.

ליבואן אין הגה במלאי. גם אם היה, מחירו כ- 1500 ש"ח.

א. האם יש גלגל הגה חליפי בעל קוטר והיקף דומים? אני רוצה לשמור על אותה תחושת היגוי כמו בהגה המקורי אבל לא רוצה להשקיע סכום גבוה מאד בפרויקט (כן! אני רוצה "גם וגם").

ב. לא ביצעתי חיפוש מקיף בכל הפירוקיות. בדרך כלל חלקי הפלסטיק שם אינם במצב טוב יותר מזה שברכב שלי. אם בכל מקרה מישהו נתקל בגלגל הגה במצב טוב- אשמח לקבל פרטים.

ג. בהזדמנות זאת אם מישהו מוכר חישוקי מגנזיום 13 אינץ' מקוריים של 205 Forever - שלח ה"פ.

פורסם

במאגר גם ישחתו אותך במחירים, קפוץ לצפון בשבת, כפר יאסיף,שפרעם, פירוקיות בשפע, חלקים כמו זבל במחירי צחוק ממש + תעצור שם באיזו מאפייה,פיתה עם זעתר...תאמין לי , כיף.

בשפרעם הגה יעלה לך בין 50-100 שקל , לא יותר.

300 שקל אתה מפרק שם חצי אוטו (מניסיון).

ויש שם גם חישוקי מגנזיום לכל מיני רכבים.

אני כל שבת בבוקר לוקח את הרכב ועושה סיבוב - סיבוב פירוקיות, ואין לך מושג מה אפשר למצא שם.

פורסם

אם כל הכבוד למלאי החלקים חלקם יקרים פי 2 ממה שאפשר לקנות מפירוקיות וחלקם יקרים יותר מחלקים חדשים שנמכרים אצל היבואן. נראה לי מאוד מוזר

• תוכן חדש...