Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי השבוע לא לגשת לטסט.

הכל היה מוכן, חיכיתי לאישור תקינות.

יהודה עשה בדיקה אחרונה בכדי לחתום על הטופס ואופס.

בעיה קשה.

זאת אומרת לא קשה, פשוט דורשת זמן עבודה יקר..

גומיות מסרק ההגה נקרעו לשתיים. :oops:

הרבה שינויים תוכננו לאלפא בחודש הקרוב; ציריות, ברקסים, מנוע, פנסים, בולמים, צנרת פליטה.

אז הגעתי להחלטה שאני פשוט אקפיא אותה לחודש שלם, אני אעבוד על האוטו, וברגע שהכל יהיה מוכן וחוקי, נחזור ביחד לכביש ובגדול.

אני מצרף זוג תמונות מהיומיים האחרונים..

העבודה נעשתה על פנסי החזית(הפנסים הוחלפו בזוג פנסים מקוריים של סוד TI) ועל הטמבון (עדיין לא הושלמה העבודה על זוג הרכיבים.)

8)

DCP11325.jpg

DCP11324.jpg

פורסם

תודה רבה לכולם, עדכונים יגיעו בהמשך..

AlfaRomeo75, זה רק אתה.. האלפא ממש מלוכלכת עוד מהגשם הבוצי שהיה בשבוע שעבר.

פורסם

טוב אז ככה, אתמול בערב (1:22) נחתתי בבית עם פיאט טיפו ובתא המטען שלה שכב מנוע 1.5 105 עטוף בקרטונים מגבות וניילונים..

נקי לגמרי, בולק שלם ובודד ללא חלקים נוספים..

היום ב 11 בבוקר, הוא כבר שכב על ריצפת מוסך התלתן.

ההרכבה מתוכננת לשבוע הבא.

ד"א למי שיש חלקים למנוע הזה או ל 1.7 נא ליצור איתי קשר, אני מחפש קרב' + סעפות + כל מיני חלקים כמו שטנגה, פלאנצ'ים וכו...

8)

תמונות בקרוב,

שבוע מצויין לכולם!.

אדם.

פורסם

היי אדם- ברחוב ראול וולנברג,רמת החייל,ליד ה"קופי בין" עומדת 33 אדומה נטושה.כבר המון זמן.גש לשם ותראה מה אתה יכול לחמוס ממנה.לדעתי,פשוט שים אותה על גרר ותעשה טובה לעירייה ולעצמך גם.יש שם עוד מלא חלקים שלא נבזזו (מנוע וכו).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
דבר עם קרן אלפא, אם אתה מכיר אותה....יש לה איזה 3 מנועים כאלה מפורקים בבית....

אולי קצת לא קשור, אבל - קרן אלפא? שם המשפחה שלה אלפא? (או שהיא "אילפסטה" אותו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דבר עם קרן אלפא, אם אתה מכיר אותה....יש לה איזה 3 מנועים כאלה מפורקים בבית....

אולי קצת לא קשור, אבל - קרן אלפא? שם המשפחה שלה אלפא? (או שהיא "אילפסטה" אותו...)

רוני

קרן אלפא רומיאו ליבר. (זה שמה כן, גם בת.ז.)

בטח שאני מכיר האמא שלי!!!

היא גידלה אותי.. :p

תומר, תודה, אני אגש לבדוק מה קורה שם.

:D

• תוכן חדש...