Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים,

קיבלתי היום דו"ח על חניה בכחול-לבן ללא כסף במדחן. חשבתי שאני משלם מספיק ארנונה לעירייה, ואין צורך במיסים נוספים. טעיתי.

בכל אופן, הפקח שגה בספרה אחת בכתיבת מספר הרכב - הוא רשם XX-XX9-XX במקום XX-XX8-XX.

כעיקרון, אני יכול לשכוח שאי פעם רכבי קיבל דו"ח, כיוון שעל הנייר מדובר במספר שונה לגמרי. אבל יש עדיין בעייה אחת - ידוע שכאשר הפקח נותן דו"ח, הוא גם דואג לתעד את הרכב במצלמה. בצילום, כמובן, מופיע מספר הרכב האמיתי. שאלתי היא, האם אני צריך לדאוג שהם יתקנו את הדו"ח ע"פ מספר הרישוי המופיע בתמונה?

ערב טוב לכולם וסופ"ש נעים,

צבי

פורסם

מתעד במצלמה? ממתי?

פעם ראשונה שאני שומע על זה..

ובכל מקרה אל תשלם.. תחכה מקסימום יגיע דו"ח בדואר (אני בספק).. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מתי ראית פקח עם מצלמה? מי עובר על כל התמונות? לפי מה שאתה אומר, צריך לעבור תמונה תמונה ולשייך אותה לדו"ח של אותו רכב, לא הגיוני ומצריך כח אדם אדיר, מה שאומר עוד עובדי מדינה! מה שאומר עוד מיסים!

או בקיצור, גם אני לא ראיתי פקח עם מצלמה, והרעיון בבסיסו מגוחך.

פורסם

כבר כמה שנים טובות שפקחי עיריית פ"ת מצלמים כל רכב שמקבל דו"ח חנייה. אני כמעט בטוח שהנוהל מקובל גם בערים אחרות.

ברור לי שאף אחד לא הולך לעבור על כל הדו"חות והתמונות על מנת להשוות.

התאוריה שלי היא שהאדם שיקבל את הדו"ח הביתה יערער לעירייה (ובצדק, כמובן) ויבקש את התמונה, ואז הם יעלו על הפאשלה של הפקח.

השאלה היא - במידה והם יעלו על הפאשלה, האם הם יטרחו לתקן אותה ולשלוח לי דו"ח מתוקן?

פורסם
כבר כמה שנים טובות שפקחי עיריית פ"ת מצלמים כל רכב שמקבל דו"ח חנייה. אני כמעט בטוח שהנוהל מקובל גם בערים אחרות.

ברור לי שאף אחד לא הולך לעבור על כל הדו"חות והתמונות על מנת להשוות.

התאוריה שלי היא שהאדם שיקבל את הדו"ח הביתה יערער לעירייה (ובצדק, כמובן) ויבקש את התמונה, ואז הם יעלו על הפאשלה של הפקח.

השאלה היא - במידה והם יעלו על הפאשלה, האם הם יטרחו לתקן אותה ולשלוח לי דו"ח מתוקן?

טבריה לא מצלמים, כרמיאל לא מצלמים, בית שאן עדיין במאה הקודמת.

בכל מקרה, נראה לי שאתה מייחס להם יותר מיד תחכום, חוכמה ואינטיליגנציה, ועל פניו לא נראה לי שהם מסוגלים לבצע פעולות מסובכות שחורגות מהנהלים הרשומים, שכוללים הגדרה מתי הפסקת הקפה, (כל עשר דקות), ואז תאר לך שהוא יצטרך לבדוק את הדו"ח הזה על זמן הפסקת הקפה? מה יהיה על הקפה?

הדו"ח יזרק, הבחור יזוכה, ואתה לא תקבל דו"ח.

I HAVE SPOKEN

פורסם

מעטות העיריות שמשתמשות במצלמה - אם כי יום אחד זה יהיה הסטנדרט.

כרגע נראה לי שניצלת , למרות שבעיקרון הטענה שלך בדבר הארנונה וכו' אינה מחזיקה מים.

פורסם

בוא ננסה לעשות תרשים זרימה (צולע) של המאורעות

1. קיבלת דו"ח, אבל הוא נרשם על המס' הלא נכון.

2. יקוטיאל, אדם שאינו קשור אליך אבל מס' הרכב שלו דומה קיבל את הדו"ח לביתו.

3. או שיקוטיאל פראייר, ומשלם את הדו"ח (וכאן נגמר התרשים), או שהוא מערער.

4. הערעור מגיע לעיריית פ"ת, לפקידה רוחמה, היא מוציאה את התמונה, ומגלה שזה לא הוא.

5. רוחמה מבטלת את הדו"ח של יקוטיאל יקירנו, ויוצאת להפסקת תה.

6. רוחמה חוזרת מהפסקת התה, מגלה שהשעה כבר שלוש וחצי, והולכת הביתה.

בקיצור, קלושים הסיכויים שהבירוקרטיה תטרח לתקן את עצמה. לא הלך לה במכה ראשונה, היא תוותר. מקווה שלא אתבדה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי עוד 7 שנים אולי מישהו ייזכר בעיריה לשלוח לך את הדו"ח.. כמו שהיה כאן לא מזמן אם אני לא טועה.

ניטץ', בנהריה מצלמים?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הדו"ח הוא דו"ח כתוב או מודפס במכשיר אלקטרוני?

אם הדו"ח מודפס....ניצלת. מעטות הרשויות המקומיות שמצלמות את הרכבים וגם אם צילמו יקח להם הרבה מאוד זמן וכח אדם להגיע אליך.

אם הדו"ח כתוב, יכול להיות שה-9 שאתה רואה זה ה-8 של הפקח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הדו"ח מודפס.

תודה לכולם על התגובות.

מישהו יודע אולי אחרי כמה זמן חלה התיישנות על דו"חות חנייה?

nitch,

מז"ט על הצטרפותך לרשות האוכפת של הפורום. המון הצלחה.

צבי

פורסם
הדו"ח מודפס.

תודה לכולם על התגובות.

nitch,

צבי

איך שידוע לי עשר שנים בדרך כלל

פורסם

אם זה מצולם, אז כמובן ליפני שאתה משלם תבקש את התמונה, אם אין תמונה אז זה לא מצולם ומיכאן לא בעיה לבטל דוח.

לי היה מיקרה שרשמו לי את המספר טוב, אבל במקום "אופל אסטרה" (שעברה DEBUDGE :-)) הוא רשם "סיאט איביזה".

אז פשוט טענתי שלא זכור לי שהייתי שם ואם אפשר לישלוח לי תמונה. קיבלתי תשובה שאין תמונה והדוח בוטל כי אין אפשרות לדעת לאיזה רכב הוא שוייך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הדו"ח מודפס.

תודה לכולם על התגובות.

nitch,

צבי

באיזו עיר מדובר ?

התיישנות:

על רכב בבעלות פרטית - שנה מיום הוצאת הדו"ח. 3 שנים מיום התזכורת האחרונה (אם חלפו מספר שנים).

על רכב בבעלות חברה/ליסינג - שנתיים (כדי לאפשר זמן נוסף למציאת הנהג).

• תוכן חדש...