Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך יעוץ-וולוו s70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות וולווs70 דגם SE שנת 1999.

הבן אדם שאבא שלי רוצה לקנות ממנו אומר שהיה לו תאונה מקדימה לפני כמה שנים, הוא אומר שהוא החליף מכסה מנוע ואת כל החלק הקידמי וגיר. השאלה שלי אם אפשר להגיד לו שיוריד מחיר בגלל זה,

ואני צריך גם חוות דעת על האוטו עצמו, איך הוא, אמינות, צריכת דלק,כוח סוס ועוד כל מידע שיש.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

היה לי בדיוק כזה בשימוש יומיומי כארבע וחצי שנים, והיום אבא שלי נוסע בו כשנתיים וחצי סה"כ שבע שנים אצלנו.

למעט מתג אורות וטיפולים שוטפים (בהם גם הוחלפו חלקים בלויים) הרכב לא נכנס למוסך. ( כ-125000 ק"מ עד היום)

יחד עם זאת הרכב מאד לא סלחני לטיפול רשלני ו/או אחרי הזמן.

לגבי התאונה יש לבדוק מה הנזק שנגרם למעשה ובכמה מסתכמת ירידת הערך שנקבעה אם בכלל.

בכל מקרה המכוניות הללו נמכרות מתחת למחירון גם כשהן נקיות מפגיעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...