טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,181 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבמקרה שלי הם "14 והחתך צמיג שלי הוא 185/65 לג'אנטים "16 או "17 ומקטין את חתך הצמיג בהתאם כך שאשאר עם הקוטר המקורי של הגלגל, משהו אמור להשתנות חוץ מנוחות בכביש ואחיזה גבוהה בסיבובים? ההגיון שלי אומר שדרוש יותר כח להניע את הג'אנטים הגדולים, הגיוני ?? צירפתי איור שהכנתי מראש כדי להמחיש את השאלה..
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעיה קטנה גדולה (אני עושה פיל מנמלה), כהרכב קר ונוסעים אז יש ציקצוקים מהחלק האחורי של הרכב (לא מצליח לאתר את מקור הרעש), אבל כשהו מתחמם אז בקושי שומעים את אותם ציקצוקים אם בכלל. יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעיה בעניין?
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
מישהו מכיר?
מאת moses- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר איזו פירוקיה שיש להם מיצובישי לנסר החדשה?? אני צריך קאמשאפט ומחשב... תודה!
הודעה אחרונה מאת moses, -
מנוע צעדים
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת מנוע צעדים משומש למיצובישי פג'ירו, איפה אפשר למצוא ואיך קוראים למנוע צעדים באנגלית. תודה.
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אבא שלי מעוניין לשים צ'יפ באוטו שלו (איסוזו איפון טורבו דיזל אוטומט מנוע 3100) השאלות שלי הם: 1. האם זה פוגע בבלאי של המנוע? 2. כמה זה עולה? 3. כמה הספק זה נותן למנוע? תודה
הודעה אחרונה מאת MasterChief, -
-
תיקון לכה מתקלפת ב-106
מאת Guest Anonymous- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הצבע (הכחול מיטלי) ב-106 שלי מתקלף באיזור הקורה. במרכזי של פיז'ו אמרו שאפשר לצבוע את כל הגג.... המליצו לי על אוטו פיקס לתיקון הבעיה. האם יש פתרון כזה ??????? 2. האוטו מצלצל (לא ממש חזק) ברוב הזמן. יש פתרונות ? (הוא עבר טיפול 90K לא מזמן).
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקווליר הותקן קודן לאזעקה, לאחר שנה על הכביש האוטו החליף מצבר. אחריי חצי שנה הקודן הוחלף לאחר שהתקלקל והוחלף לחדש יותר! לאחר כחצי שנה שוב הוחלף מצבר. במוסך טוענים שאולי הקודן הזה אוכל את המצבר, מה שלא נראה לי נכון כי עוד לא שמעתי על קווליר שהקודן אכל לה מצבר ובטח לא 2 קודנים שונים. בנוסף האחון האחורי בצד של הנהג עושה בעיות, הוא לא עולה ולא יורד אבל לפעמים הוא כן מגיב ואז הוא יורד קצת נתקע ואם לוחצים ומשחקים בלחצנים הוא יורד ככה וככה גם עולה. הבעיה טופלה פעם אחת במוסך שבוע לאחר הטיפול הבעיה חזרה שוב, האם ידוע לכם על זה משהו כמחלה? מה אפשר לעשות עם 2 הבעיות חוץ מללכת כל פעם לתקן על חשבון האחריות? כי אחרי שתיגמר האחריות זה יעלה בטח לא מעט כסף ואין בכוונתי להוצי…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במידה ואני יודע של איזו חברה האזעקה שלי ובאיזה תאריך יוצרה, אני יכול איכשהו להתאים לה שלט? מישהו מכיר מישהו שמתעסק בזה? נ.ב. כמה אמור לעלות "מח" של אזעקה?
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חח.. יש לי עכשיו רעש של שבי מרוצים.. אתמול בערב כשהחזרתי את החברה הבחנתי שפתאום הצליל שיוצא מהאגזוז קיבל תוספת משמעותית ביותר של באסים.. אפילו כשחזרתי הבייתה האזעקה של המכונית של השכן התחילה לפעול אז היום עבדתי על הטמבון האחורי, והעפתי מבט על האגזוז, ציפיתי לראות איזה חור קטנטן באחד החיבורים... NOT!!!!!!! יש אשכרה חור שנראה כאילו קליעה של אקדח עבר דרך מיכל האוויר האחורי (אני חושב שזה מיכל אוויר..) עם סדקים וכו... בנתיים מנוע הבוקסר והחור עושים לי טוב בלב כשאני מתניע ונוסע.. אבל אני לא מתכוון להשאיר את זה ככה.. מה אתם אומרים? זה סימן מה'?? הוא נותן לי הזדמנות להחליף ליציאה פתוחה??.. (חבל שהוא לא השאיר 1K מתחת לכיסא ואז באמת הייתי מבין את הרמז.…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
שלום לכולם , אני הבנתי שבדרך כלל שמים נשם מנוע כדי למנוע את הלכלוך של אדי השמן באזור , לי אין נשם מיוחד וזה כנראה המקורי של הרכב , ואין שם שום לכלוך . האם יש צורך בנשם ? , האם זה עוזר איכשהו ? תודה .
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום התחלתי את טיפול 180K ק"מ למונדיאו. באחד מתופי הגלגלים האחוריים, ישנה נזילה מהפיסטון (או איך-שלא-קוראים-לו, החלק שנמצא למעלה ואחראי על דחיפת ה"נעליים"). כמובן שאני לוקח את האוטו למוסך ביום ראשון, השאלה היא מה אמורים לעשות במקרה כזה: משפצים או מחליפים? צריך לעשות זאת בשני הצדדים, או רק בצד הבעייתי? אגב, זו ה"תגלית" השניה שלי לשבוע זה. ביום ראשון גיליתי שאחת מגומיות הצירייה בתמא קרועה (מה שהסביר נקישה קלה בעת נסיעה לאחור ששמעתי כמה ימים לפני כן). במוסך המרכזי טענו שגם הגומיה השניה פגומה והחליפו גם אותה. הנזק: אלפייה (כולל החלפת ממסר מאוורר, שלא לצורך). לציריות שלום. שי
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! עד עכשיו צפיתי בפורום, וזו הודעתי הראשונה... יש! או.קי, להלן הסיפור: לפני כמה חודשים קניתי פ'זו 306 (5 דלתות, XR 1600, 1996). לפי מיטב המסורת הצרפתית, כבר הוחלפו: מנגנון חלון חשמל קדמי, 2 צמיגים, מראה שמאלית, ועוד היד נטויה... כשהוספתי היום נוזל מתזים ראיתי איך הנוזל הכחלחל מסרב להישאר במיכל ונוטה לבשם בריח נקי את הרצפה מתחת לאוטו... כיוון שכבר ביליתי בשבוע שעבר ב"ליטל" (340 ש"ח - מראה שמאלית), ולמרות הטיפול האיכותי אני לא כ"כ מתגעגע, שאלותי: 1. האם כדאי לנסות לאתר את החור ולאטום לבד (אם כן - הצעות לאטימה...)? 2. האם כדאי לקנות מיכל חדש (ואם כן איפה)? 3. לחזור ל"ליטל"? תודה מראש אלרואי
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 11 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
מה האגזוז שעושה הכי הרבה רעש ולמה? האם זה בריא למנוע? תודה תוספת: 1.שמעתי שיש דוד פתוח ל206 ללא ריתוך ... מה זה אומר? PLUG&pLAY? מה אפשר להוריד אותם ללא ריתוך ב 206? 2. אגזוז מנרוסטה יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת gavnuk, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן שאלה לי אליכם חברי פורום נכבדים, יש לי אופל שנת 83 ולאבא שלי יש פונטיאק טמפאסט 92 ההבדל בישיבה בניהם הם כמו קרטון וספת עור... כמה יעלה להחליף את הכסאות (2 הקדמיים) באופל לנוחים יותר \ האם ניתן לעשות משהו מבלי להחליף כיסאות אין לי כסף לכיסאות של ספאקרו ודברים כאלה.. אשמח לתשובה זולה תודה מראש אורן.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
ערב טוב היום התקנתי את המערכת וניתקתי את המצבר. הבעיה שהשארתי את הסאנרוף פתוח כשניתקתי וכשחיברתי את הפלוס הוא חזר לפעולה (הסאנרוף) אבל התחיל לעשות רעש של מנוע חשמלי ,קבוע. הוא לא עובד כרגע אבל הנורית חיווי של המתג עצמו עובדת כך שכנראה סו לא בעיה של פיוז(את זה אבדוק עוד שעה או מחר). העניין יותר מורכב יש לי מנגנון שסוגר את הסאנרוף עם האזעקה בדומה לחלונות חשמל. ייתכן שהוא הבעיה? כי בעיקרון הוא אמור ,לדעת" היכן הסאנרוף נמצא,אולי הוא נדפק או איב את המיקום? אם מישהו יוכל לעזור... אגב יש אפשרות שנשברו גלגלי שיניים או משהו בתוך המנגנון החשמלי עצמו של הסאנרוף או שיש לו הגנה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
2 שאלות...
מאת R.C- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם.. השאלה הראשונה היא :ברצוני להרכיב ווסת לחץ דלק לGTI השאלה היא מה ההיתרונות של ווסת כזה ומה החיסרונות ומה אני ארגיש בתכל'ס כשאני אסע באוטו אחרי ההרכבה....כמה עולה ואיזה חברה מומלצת... השאלה השנייה היא אני רואה כאן הרבה את המושגים MK 2 MK 1 וכו' הבנתי שזה הדגמים והדורות של המכוניות...אם יש למישהו הגדרה מדוייקת יותר אז בבקשה....תודה....
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
שלום לכם, השבוע קראתי מספר הודעות בנוגע לחיישן החמצן - חיישן הלמדה. לכל מע' הניהול יש סריקה אותה הם מבצעים לקראת הנעת הרכב. מע' הניהול בודק "קיון" החיישנים + מצבם . 1 לוגי או ם לוגי עפ"י מתחים 4 עד 20 מיליאמפר. לעיתים כאשר מע' הניהול ECU זוכרת כי חיישן מסוים שולח תמיד אותות הסותרות את הנדרש , מחשב המנוע ( החסר ביטחון ) עובר למצב שנקרא solo mode. במצב זה לא תופעי כל התראה על תקלה כלומר הנורית לא תדלק אך המחשב זוכר כי אותו חיישן הפך אותו ללא רלוונטי . לעיתים רבות אנשי הדיאגנוסטיקה לא שמים לב כי ה ECU במצב "לא בטוח" זה ולכן אומרים כי אין כל תקלה . מי שחושש מכך עליו "לאפס" את המחשב ולא רק ע"י ניתוק המגע השלילי. לכל רכב יש שיטות משלו..למזדה : לחיצה …
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
שאלה על צמיגים
מאת ערןVTR- 6 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היי! המישלין פיילוט SX שלי מתחילים להראות סימני חולשה. רציתי לדעת האם הפירלי יהוו תחליף ראוי??? אין בכוונתי להשקיע הון עתק על צמיגים. תודה לכל העונים! נ.ב -->>האופניים עדיין למכירה
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
אוקטן גבוהה
מאת gavnuk- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מה ההבדל בין אוקטן 98 ו95? מה יותר טוב לרכב חדש? מה עדיף? תודה
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
פיצוץ מנוע בגולף GTI !!! 1 2
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כן, כן, הצלחתי לעשות את הקיצוני מכל - אתמול פוצצתי מנוע בגולף GTI. חור בבלוק בגודל של אגרוף. במוסך אמרו לי שזה כתוצאה מנסיעה פרועה, למישהו יש רעיון אחר למה זה קרה לי? האוטו בן 4 עם 80 אלף ק"מ. שאלותי הן: *מה עדיף? מנוע חדש או מנוע משופץ? בחברה אמרו לי שמשופץ עולה כ-13,000 ש"ח וחדש כ-40,000 ש"ח. כדאי לייבא מנוע מחו"ל? יש למישהו מושג מה המחירים שם ומה הפרוצדורה? *האם בבדיקה בזמן מכירה יש אפשרות לדעת שהחלפתי מנוע? *האם לספר לקונה הפוטנציאלי את האמת? *האם האוטו לאחר החלפת מנוע יחזור להיות כמו שהיה או שיאבד מכוחו? אנא עזרו לי... אני אובד עצות ונטרף בלי הילדה שלי!!!
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום כשחזרתי הבייתה בצהריים היה את הגשם הכבד והברד והיו כמה כבישים שהיו ממש מוצפים, המים הציפו את כל הכביש והגיעו עד למדרכה. הרכב שנהגתי בו גבוה יחסית (קאיה ג'ויס - מיניואן למי שלא מכיר). הייתי חייב לעבור את הכביש על אף ה"אגם" בגלל שהייתי לפני צומת ובכלל אם הייתי משאיר את האוטו בצד מי יודע לאיזה גובה המים היו מגיעים. לאחר שעברתי את הצומת באתי לפנות וההגה היה "תקוע" בקושי זז, הצלחתי לפנות וכשהגעתי למקום עם פחות מים ההגה "חזר לעצמו". עכשיו ברור לי שהמים הגבוהים גרמו לתקיעה של ההגה אבל האאם מישהו יכול להסביר לי יותר טכנית מה קרה? נאמר ורכב מתקלקל כתוצאה מהנסיעה בגשם, הביטוח מכסה? האם היה עדיף להשאיר את האוטו בצד? תודה מראש על התשובות (אם בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס והיתי רוצה לשנות לה כמה פלסטיקים בדשבורד דוגמא היתי רוצה לשנות את הצבע של המסגרות של פתחי המזגן משחור ל כסף מט האם יש מקום שמוכר כאלה דברים? האם פלסטיקים זה עסק יקר?
הודעה אחרונה מאת Shays, -
הילוך חמישי קופץ
מאת Guest Anonymous- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום בזמן נסיעה בינעירונית כאשר העברתי להילוך חמישי מספר פעמים אחרי מספר דקות ההילוך פשוט יצא וחזר לניוטרל בלי שלחצתי על המצמד או משהו ממה זה יכול להיות ?? תעזרו בבקשה דחוף תודה
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום אני יוצא מהחניה כמו כל יום רגיל... אני מאיץ את המכונית ולהפתעתי הרבה נופלת לי טיפה של מים על הרגל. דבר זה הפליא אותי מאוד כי לא הבנתי מאיפה הטיפה הזו הגיעה. התחלתי למשש את האיזור שממנו נפלה הטיפה ואז אני מגלה שאיזור המנורה בגג רטוב. אחרי כמה דקות ראיתי איך יוצאת משם הטיפה. מאוחר יותר פירקתי את בית המנורה על מנת לבדוק מקרוב איך הטיפה הזו הגיעה חיפשתי מיששתי הכנסתי את היד לתוך האיזור..גם אפשר היה לראות בבירור את הנקודה שהאנטנה יושבת..אבל מה ..כל האיזור יבש..נקי ללא חלודה.. רק ליד המנורה עצמה הייתה טיפה.. אז אני שואל מאיפה לכל הרוחות הטיפה הזו הגיעה? האם זה יכול להיות כתוצאה מהקור??? תודה.
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כנסו והשקיעו מעט זמן...הסבר מעולה לדעתי. http://www.valvoline.com/carcare/articleviewer.asp? pg=ccr20010101ov *ההודעה נערכה ע"י מנהל הפורום* להלן הקישור הנכון למאמר
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב לאחר השקעה גדולה מאוד וכמעט בזבוז רוב הכסף אני רוצה לסיים יפה (לעת עתה ) מבחינת קוסמטיקה. אז נכון שחורף והכל מתכלך מהר אבל עדיין חשוב לי שהטורפת שלי תראה טוב גם.. אז מספר הצעות אני יישמח לקבל לגבי איך לנקות ומה לנקות וכמה זמן? טוב אני יתחיל.. 1 זה השטיחים האדומים שיש להם שחור ונקודות שחורות ורציתי לדעת איך לנקות את זה טוב טוב ואם יש חומרים מיוחדים? 2 הכסאות שיש עליהם מלא אבק ואני רוצה שהם ייראו חדשים.. 3 האם לקנות את החומר שמבריק את החלקים כמו ההגה ומסביבה? האם זה שווה בכלל? 4 עם מה אתם מנקים את האוטו ? כמה פעמים אתם חוזרים עלזה?? סליחה מראש על כל השאלות אבל תמיד יש פעם 1 והנה היא קוראת עכשיו תודה יוני שאוהב אותכם
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה יעלה לי לצבוע רכב מצבע בורדו לצבע אחר לא חשוב איזה ואיזה מסמכים צריך להחליף לאיפה ולמי צריך לפנות האם זה עולה כסף לשנות ברישיון ואם אתם יכולים להמליץ לי על מקום טוב אמין וזול באזור המרכז תודה...
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
??
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב !! מה שלומכם?? (מה קרה לי?) טוב אז ככה! נניח שיש נתון מסוים של מנוע שמספק 130 סוסים בסל"ד של 5500. השאלה שלי היא : האם ניתן להגדיל סוסים ובו זמנית להקטין את הסל"ד על ידי שיפורים ?? או , נסתפק באותם סוסים עייפים ונקטין את הסל"ד על ידי שיפורים? אם שאלה זו נשאלה בעבר ספקו את הלינק בבקשה! תודה חברי הנחמדים (שוב, מה קרה לי?)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם ניתן להתקין אמבוליזר על כל רכב? גם שנתון ישן ? (83..) יש קשר לקרבורטור ? אם התשובה היא כן אז איך כותבים את זה באנגלית ? האם ניתן להזמין מאיביי ולהתקין בארץ ..? תודה מראש. אורן
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 458 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- motior
- לומד לתקן
- om2
- Gosser1860
- Boris
- RedLabel
- natco
- מור 1
- פיטר גריפין
- Shay Shd Dave
- גרנד פריקס
- ezuf