Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

המישלין פיילוט SX שלי מתחילים להראות סימני חולשה.

רציתי לדעת האם הפירלי יהוו תחליף ראוי???

אין בכוונתי להשקיע הון עתק על צמיגים.

תודה לכל העונים!

נ.ב -->>האופניים עדיין למכירה :twisted:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

שלום ! אני חושב שאוכל לעזור לך. מכיוון שמישלין SX PILOT המקוריים של הרכב אין להשיג משום שהפסיקו לייצרם - האופציות הראויות העומדת בפניך הן: פירלי P6000 שמנסיון הוא צמיג חורף שאוחז נהדר (בחורף) אולם ביום קיץ צורח ומגדף (בעיקר בחמסינים) והאחיזה מאכזבת ביותר, מישלין פיילוט אקסלטו שהם התחליף של ה- SX; אומנם, לא אותו צמיג אך ממה שהצלחתי להבין בהחלט צמיג לא רע.

לגבי צמיגים אחרים תוכל למצוא דנלופים המחיר יפה, כמו כן גם גודאיר ופאלקנים אך צמיגים אלו הם צמיגים ירוקים (מיין סטרים) ולא צמיגים בעלי אפיון ספורטיבים. כמובן שיש גם צמיגים פשוטים ביותר המתיימרים לאחוז בכביש ולהיקרא צמיג כמו מינרווה, בארום וכו', לגבי אלו חבל על הזמן וחבל על הכסף כשמדובר על צמיגים תקנה (ככל שאפשר) הטוב ביותר.

דבר אחרון; צמיג מעניין שיש, אע"פ הפירסום הרע של החברה הוא פיירסטון מדגם פיירהוק דגם FHSZ40 צמיג יפה שקיבל ביקורות טובות. כפי שזכור לי דגם הצמיגים של סקסו VTR/VTS הוא 14\55\185 כמו זה של הפולו (לא החדשה 2003 אלא המחודשת 2000-2002) כך שיש צמיגים, אך רובם ירוקים...התחל בחיפושים. בהצלחה.

פורסם

שלום

הבנתי שאתה מתמצא קצת בצמיגים

כרגע אמור להחליף את שני הקדמיים באיביזה

גודל 13\70\175

מצאתי דאנלופ במידה הנ"ל במחיר של כ 250 שח

דאנלופ ישרת אותי טוב גם בקיץ ?

יש חברות נוספות שאתה ממליץ לי עליהם ?

תודה

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

דבר ראשון,אני לא חושב שאתה צריך לחפש צמיג שיהיה טוב גם ברטוב/חורף,תחפש צמיג שיהיה כמה שיותר טוב בקיץ/יבש ואל תתיחס יותר מידי לנתונים שהוא מספק בחורף..

מכיוון שבארצנו הקטנה,הגשם לא יורד יותר מידי,והחורף לא נמשך יותר מידי זמן..ואני אומר שבחורף או בתנאים רטובים פשוט תיסע לאט ותזהר ובקיץ,תרביץ.

ובקשר לצמיגים,המידות הן כמו בראלי? אם כן,צמיג מצויין הוא ה yokohama A539 אני שמתי בפולו שלי ואני מרוצה מהם עד הגג,כמו כן שמעתי גם תגובות של כמה אנשים עם ראלי שנועלות אותם וגם הם מרוצים..

נ.ב-אם אני לא טועה אז גם לתומר 106 ראלי יש אותם,אז אתה יכול לשאול אותו ישירות..

:)

פורסם

המידה של הצמיג שברשותך היא לא מידה ספורטיבית אלא מותאמת לרכב רגיל כמו זה ברשותך סיאט איביזה כמדומני 1400 סמ"ק. במקרה כמו שלך ההיצע עצום לעומת זה של הסיטרואן. חלק מהדגמים הם קונטי CT22,EP מישלין אנרג'י XT, פאלקן SN816, גודייר GT2, פירלי P2000, דנלופ SP10, פיירסטון 590 ועוד ועוד. לאחר שתערוך מחקר שווקים קצר תבין שוב, ששהיצע עצום ורוב הצמיגים הם בסה"כ אותו דבר (כל עוד מדובר בפירמה מוכרת). שוב הRIM שלך הוא סה"כ 13 כך שמדובר על צמיג בסיסי שלא משנה באיזה חברה תבחר בטוחני שתהנה והמחיר יהיה זול. מקווה שעזרתי וסע בזהירות.

פורסם

1600 סמ"ק

ידנית

מטריפה !!!

בכל אופן תודה על העזרה :D

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

• תוכן חדש...