טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,182 נושאים בפורום הזה
-
בעיות חשמל
מאת liran- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום נסעתי בשטח ושמעתי דיסק פתאום הרדיו הפסיק לעבוד ולא נדלק עוד כמו כן השעון בלוח מכוונים הפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה? (לא נכנסתי למים, זה קרה בזמן סדרת קפיצות ממושכת) יכול להיות מגעים, או שנדפק המנגנון של הדיסק? ומה הבעיה בשעון?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאח שלי 206XS בת 14 חודש ו-12000 ק"מ. הוא טוען לשתי בעיות שהופיעו לאחרונה ולדעתי מעלות חשדות לגבי המצמד. 1. בעבר לא היתה לו בעיה (בפקקים למשל) לשחרר קלאץ' בעדינות בראשון ללא גז בכלל. לאחרונה הוא לא מצליח. 2. הוע מוצא את עצמו משחרר קלאץ' בראשון בסל"ד גבוהה ממה שהיה רגיל בעבר בכדי להגיע לזינוק סביר. מה דעתכם בעניין?
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה לבעלי ראלי. כאשר הראלי שלי מגיע לחום עבודה מקסימלי השעון עומד טיפה מתחת לקו שלפני אדום (כלומר ברבע האחרון) רציתי לדעת אם לכל בעלי הראלי הדבר זהה פחות או יותר...באותו טווח חום. נ.ב. כאשר המנוע נכנס לפעולת קירור החום יורד לקצת מעל חצי ואז חוזר לאיזור הקבוע שלו.. האם גם אצלכם זה כך? תודה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה לפני כשבוע סיפרתי לכם על התקלה המעצבנת שקרתה לי, חור קטן במיכל העיבוי של הרדיאטור גורם לטיפטוף מים על הבלוק וליצירת אדים, היום נסעתי לחפש את החלק בפירוקיות באיזור סגולה ולאף אחד אין את החלק מכיוון שהמיכל בGTI שונה מכל 205 , גם במסגר כבר היתי ומתוך יאוש בדקתי בחברה כמה עולה חדש- 286 שקל לפני מע"מ!!! השאלה שלי אליכם - עם איזה חומר אפשר לאטום את החור - (אל תגידו שאי אפשר,החור הוא קטנצ'יק , כשזה קרה לי אטמתי את זה עם מסטיק שהיה לי בפה ומאז זה מחזיק מעמד ולא נוזלת טיפה -למעלה משבוע!). או לחילופין עוד מקומות שיש סיכוי למצוא שם את החלק. או מיקום של איזה GTI שעומדת לה באיזה רחוב חשוך סתאאאאם תודה רבה , רועי.
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את האוטו החדש שלי... אני יודע ש1000 ק"מ ראשונים לא מומלץ לעבור את ה 100 קמ"ש. האם זה נכון? מה עוד לא כדי לעשות ברכב חדש...? תודה
הודעה אחרונה מאת gavnuk, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם.. .. קיבלתי דוושות מחבר.. ונתקלתי ב-2 בעיות כשרציתי להתקין: 1. הדוושות קצרות מהדוושות המקוריות. 2. חוץ מדוושת המצערת, אין לי אפשרות לקדוח בדוושה המקורית בשביל לחבר אותן. בקשר לבעיה 1, חשבתי לפתור אותה ע"י חיתוך הדוושה הישנה.. מה אתם אומרים?? בקשר לבעיה 2, הדוושות בצורה כזאת : /_\ ואילו הדוושה המקורית : |_| נקודות החיבור הם בקצוות כל זווית של הדוושה החדשה, ואין לי אפשרות לקדוח בדוושה המקורים - או שזה יוצא על "שטח פתוח" או שהחור יוצא בין הדוושה לבין "השטח הפתוח".. מה אני עושה במצב כזה?, ישנה אפשרות להתקין אותם בכלל?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן עכשיו אחרי שיש לי (חחח אעלק יש.. יהיה) יונדאי קופה ונשאר לי בערך 20 אלף בצד.. מכיוון שהאוטו פשוט מדהים ואין צורך לשפר מבחוץ מה אני יכול לשפר במנוע (לא אגזוז צ'יפ פילטר), יש מצב לטורבו \ צ'ארג'ר ? כמה יעלה ? המנוע הוא 2 ליטר ידני , להחליף מנוע ?! (יש לציין שכל השיפורים צריכים לכלול טורבו בכדי שאני אוכל לשים שסתום פריקה ולעשות "פפפפפפפטטטטטששששששששששששששש" ) תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
- 6 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
אתמול קניתי מסיר שומנים וריססתי על המנוע, חשתי בהבדל אחרי 3-4 דקות. תא המנוע והמנוע נקיים הרבה יותר, רק הבעיה שנשאר לי מעט חומר (והוא התייבש לצערי- ונשארו כתמים) במקומות שקשה להגיע אליהם עם סמרטוט לח, והדבר מחייב שטיפה בלחץ עדין (דבר שעדיין לא עשיתי). 1)המסיר שומנים פוגם באיכות הצינורות גומי?? 2)איך לדעתכם כדאי לנקות את החומר(לחץ אוויר, זרם מים) ?? 3)האם יש מסיר שומנים מומלץ (במידה שהרעיון אפקטיבי)? תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
אתמול אני יוצא ממועדון נחמד ואיזה בן זונה (שימות הוא וכל המשפחה שלו) ניסה להוריד לי את הספוילר מהקולט מזל שלי שהעובד בתחנת דלק ראה אותו והפסיק אותו ממש שניה לפני העקירה בבית הורדתי את הספוילר והוא בסדר רק שהאוטו נראה כמו חיפושית סתם רציתי לספר את זה ולשאול כמה יעלה התיקון
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחבר שלי ב.מ.וו 730 משנת 88. ליפניי כמה ימים הלכה לא התייבה. מה שקורה זה, שהאו מכניס ל D התייבה נישארת בסרק והסל"ד עולה באוויר... הוא הלך למוסכניק שאמר שצריך להחליף את כל התייבה, והוא יכול להביא לו תייבה מפירוק שתעלה לו 6,000 ועם הרכבה זה 7,400. אני אמרתי לו שמשהו נישמע פה טיפה מוזר ושאני אברר לו. מה לדעתכם הבעייה, וכמה צריך לעלות תיקון? בנוסף, מישהו יודע נטונים על האוטו כמו הספק, תאוצה וכדומה? תודה, רומאו
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום הרבה פעמים ראיתי בפורום נושאים בקשר לתוספי מנוע לניקויי פיח וכו BK משהו איזה סוגים קיימים, מה מומלץ, והיכן ניתן להשיג?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלתי קצת מוזרה ואולי שייכת לאוף-טופיק אבל נשאל בכל זאת: האם מותר לשנות את מיקומו של המספר האחורי? לגבי הקידמי אין בעיה, ישנן הרבה מכוניות שהמספר ממוקמם בצד ולא באמצע (אמריקאיות, אלפא 147 ועוד...) אבל מה לגבי האחורי? אני לא מדבר על האם זה אפשרי מבחינה טכנית אלא מבחינת החוקיות.
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
-
טוב אז אני ממש בתחילת דרכי עם האלפא.. . ולמי שעדיין לא יודע, אני מחזיק מנוע 1.2. וחסר לי כח.. (לא בגלל איזה פאק, בלאי, תקלה, אלה בגלל המנוע המקורי.) המנוע בקרוב יוחלף וגם גיר יפנה את מקומו לאחד עם מהלכים קצת ארוכים יותר (או שאולי אני אחליט להשתגע ואשאיר את הגיר הרגיל).. אני חוסך בצד כסף למנוע + כסף לתקלות אפשריות שיכולות להגרם בגלל ההחלפה.. (רואים!! אני כבר התחלתי להבין איך העסק הזה עובד.. ) בנתיים, עד שאחליף מנוע, אני רוצה לתת לו פה ושם כמה טאצ'ים שיתפקד טוב יותר, ואולי להוציא טיפה יותר כח מהמנוע הקיים.. חשבתי להתחיל עם שיפור הצתה, להחליף את הפלאגים (שמיועדים לאלפא סוד\33) לפלאגים בעלי 3\4 אלקטרודות.. עכשיו היו עד כה שתי תגובות עקריות ל"…
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
שלום לכולם , אני רוצה לשים אצלי בראלי דוושות סופרטיביות , גם בגלל שהם הרבה יותר גדולות ונוחות מהקטנות של הראלי וגם בגלל הצד הקוסמטי כמובן . מי יודע כמה זה עולה ואיך בדיוק מתבצעת ההתקנה , אני משאר שמסיבות בטיחותיות דוושות טובות יצטרכו להיות מוברגות ( + קדיחה ) בתבנית הדוושה הקודמת . ראיתי של - SPARCO יש דוושות מדהימות עם גומיות בתוכן ... יותר מדי פעמים החליקה לי הרגל מהקלאצ'
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בשעה טובה החלפתי את הדיסקיות ואת רפידות הבלם בראלי (תחליפי) ברפידות הישנות לא נשאר בשר,אפילו לא קצת. עכשיו מה מוזר!! הבלימה חלשה יותר מבעבר. הדיסקיות התחליפיות זהות כמו מראה למקוריות...אי אפשר להבדיל..ולגבי הרפידות נראה לי שהן טובות... אז מדוע הבלימה כל כך חלשה...האם זה בגלל שהחלקים עדיין טריים??? האם הם צריכים להשתפשף לפני שייתנו תוצאה משביעת רצון? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
צלצולים....
מאת Monolitus- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שלום, ברשותי 106 אוטומטית משנת 1997. (מנוע 1600 XU) מאז ומתמיד (אני יד שניה) האוטו צלצל. כאשר קבלתי אותו, הוא צלצל בכל הזדמנות. לאחר התעמרות קלה באוטו + שימוש בתוספי דלק + פלגים חדשים (כלומר פתיחת מצערת בכל הזדמנות שהייתה) המצב השתפר קלות. לצערי, הבעיה חזרה כיום, למרות שלא באופן נורא כ"כ. אני די נרתע משימוש בתוספים אגרסיביים כמו 44K, משום שבמכונית הישנה שלי (איביזה 94) השתמשתי בו ולאחר זמן מה, האוטו התחיל לזלול דלק כמו מטורף. הפתרון בזמנו היה להחליף מחשב מנוע בפולקסווגן (5K ש"ח ??????? - לפי המלצת המוסך המרכזי .....) ובנימה הגיונית (וחסכונית) יותר, ניקוי מערכת הפליטה (חיישן הלמבדה) במוסך ניקו (?) בחולון. מבקש את המלצת הפורום לטיפול שיפתור את בע…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
אכילת דלק 1 2
מאת עופר106R16V-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה ללא פיתרון כבר הרבה זמן הראלי אוכלת הרבה דלק 280K למיכל 45ליטר לדעתי זה הרבה בדקתי את זה בנסיעה רגילה החלפתי חיישן למדה לפני שבוע ניתקתי את המצבר ל40דקות יכול להיות שהמחשב לא קיבל נתונים חדשים אם זו לא הסיבה מה יכול להיות
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי חבר עם ראלי,ואמרתי לו שעוד היום אני ימצא לו מוסך מומלץ לטפל בו... הוא צריך להחליף שמן גיר (לסינטטי,יש המלצות לשמן מסויים?) אז מי שיודע שימליץ בבקשה על מוסך מומלץ שהוא גם מטפל בו,ומכירים בו את הראלי.. ושיהיה באיזור השרון תודה!
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
צבע מחוספס
מאת mooch-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברצוני לדעת. יש לי מזדה לנטיס 99 ועל חלק מהגג וגם חלק קטן מהבגז' יש כתם ומרגישים מן חיספוס על הפח. ניסיתי לנקות עם וקס וזה לא עזר. מה לעשות????
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, יש לי בעיה, האוטו שלי לבן, יש עליו כתמים חומים שלא רוצים לרדת, ממש לא רוצים. אני יודע שיש כל מיני טיפולים קומטיים אבל הסבירו לי שאם משתמשים בווקס פוליש וכל זה, הדבר פוגע בציפוי של האוטו ולאחר מכן המצב של האוטו יכול להחמיר עוד יותר בגלל שאין הגנה לצבע. זה נכון?? מה אפשר לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
-
בעיה בגיר
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי דייהטסו שרייד שנת 88 שרכשתי לא מזמן עד עכשיו אני דיי מרוצה מהרכב חוץ מעניין שדיי מטריד אותי הגיר הוא גיר רגיל בעל חמש הילוכים . כל ההילוכים עוברים לי ממש חלק חוץ מההילוך השנייה שבדר"כ משמיע מעיין רעש חריקה. מישהו אולי מודע לבעיה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
מחלתה של ה GTi
מאת Dj_RoY-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או קיי, אני יודע שהדבר הבא שאני הולך לכתוב הוא דבר ידוע לכולם , בעיה שקיימת ב GTI מהיום שהגיעה לארץ(וזה היה מזמן) בעיה שעד היום אני לא חושב שנמצא לה פתרון אבל בכל זאת : והבעיה היא כמו שאתם כבר יודעים היא הסל"ד המקפץ לו מעלה מטה ללא הפסקה. אצלי הבעיה היא פחות קריטית , הסל"ד קופץ רק כאשר המנוע קר, הורדתי קצת את הטורים ע"מ לחסוך מעט בדלק (הטורים עמדו על 1300 בערך ,עכשיו על 800-900) והבעיה כרגע היא שכשהאוטו קר הוא נכבה לפעמים ,ובכל עצירה חייבים לפמפם עם הגז. לפי מה שהנתי , וגם אפשר לשמוע את זה אם מצמידים את האוזן למנוע היא במד זרימת האוויר . איך אפשר אם בכלל לפתור את הבעיה? והאם הבעיה גורמת לתערובת עשירה יותר ולצריכת דלק מוגברת בנסיעה גם כן? ואולי יש כאן מישה…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
וכמובן השינוי הוא לרעת הלקוח וכיסו. עד היום היה נהוג שעל פסילות בטסט בעמדה (1)-אביזרי רישוי לרוב, במידה ומס' הפסילות אינו עולה על 3 אין גובים בד' חוזרת(19 ש"ח). החל מאתמול ה-27/1/03 הוחל בגבית תשלום בד' חוזרת על כל פסילה שהיא. קחו לתשומת לבכם. עמית
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
תגידו, יתנו לי בארץ לעשות את הדבר הבא?
מאת Guest Anonymous- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי אופל טיגרה ואני מעוניין לעשות כמו שהבן אדם עשה למכונית הפצצתית שלו!!! יכול להיות שאני העשה משהו כזה (מאוד קשה למצוא חלקים) אבל הבעיה היא ברישוי של הדבר הזה..[/img] למי שלא מכיר את המכונית, הדלתות אמורות להפתח כמו כל דלת רגילה..
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני ממש חייב המלצה למוסך מורשה או לא מורשה של רנו , הרכב המדובר הוא רנו קנגו . הרכב צריך לעבור טיפול גדול מאוד , 10K , בולמים , רדיאטור למזגן , בלמים , טיימינג וכו' אני מבקש מכולם לתת לי המלצות רק על מוסכים שאתם מכירים בוודאות ולא על כאלה ששמעתם עליהם דברים טובים . תודה מראש ! דוד
הודעה אחרונה מאת David, -
-
שאלה על אזעקה
מאת ערןVTR-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עד כמה אפקטיבי לחבר את החוט REMOTE של האזעקה לאנטנה של הרדיו?? האם הטווח משתפר?? האם זה מוסיף משהו??? תודה לכל העונים!!
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
פג'ו 306 עזרה
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שלושה שבועות קניתי 306 שנת 95 בשבוע האחרון מידי פעם שאני עוצר ברמזור או מגיע לסיבוב שצריך להוריד בו את המהירות בצורה דרסטית נכבה לי האוטו כמו כן יש תחושה שהאוטו לא סוחב וזה מנוע 1800 גיר רגיל מחכה לעזרה מהפורום בתודה מראש מיכאל
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
אגזוז ...
מאת QuickSilver- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש סיבה או הצדקה כלשהי שבטסט יפסלו רכב בגלל האגזוז שלו ? נשאל אחרת ... ראלי , שלא הורד לה ממיר ומאובזרת עם רמוס , יש סיכוי שתיפסל בטסט ? יש דבר כזה אישור לאגזוז ? מה זה ? ועד כמה זה תופס בקרב גורמים מציקים כמו בוחני\שוטרים , מכוני טסטים ...?
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הכוונה את הגודל הכולל שלהם (בלי חתך נמוך או משהו) האוטו יהיה יותר מהיר ייותר איטי או לא ישתנה? והאחיזה?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
מחר האוטו שלי סוף סוף יכנס למוסך לטיפול קלאץ וכעת כמה שאלות לי. מצב הגיר לא הכי הכי, כלומר, בעת העברת הילוך מ-1 ל2 ישר(משיכת ידית ההילוכים אחורה תוך כדי שילוב קלאץ) ישנו רעש חלש מהגיר, בעת שאני מוציא את ההילוך לניוטרל ומשלב ל-2, הגיר שקט ולא שומעים אותו. האם בעיה רצינית בגיר ובאם אני אגרור את העניין הבעיה בגיר יכולה לגרום להריסת הקלאץ ? שאלה נוספת, יש לי נזילות שמן מהגיר, בעבר שאלתי על העניין וציינתי גם שהידית שלי רופפת בצורה רצינית(שטנגה) ונאמר לי כי הנזילות אולי מזה ואף נאמר כי יכול להיות שיש סדק בגיר עצמו. בדקתי קצת את העניין, נשכבתי תחת האוטו והבטתי על הגיר ולא הצלחתי לאתר את מקום הנזילה וגוף הגיר שלם חיצונית. האם יכול להיות שבכל זאת הגיר עצמו שבור ואני לא מס…
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- MIHAEL
- הרקוליטו
- sperial
- bugo121
- פריג'י
- BoazB11
- yoav911gt2
- ArikB
- yd b-4
- tan tan
- mikk
- itaimoto