טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,182 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי תקלה מוזרה: לפעמים הרכב מקבל קריזה משונה ומתחיל לקרטע. וכמו שהתקרטעות מתחילה, ככה היא פתאום מסתיימת כאילו משהו "השתחרר" והמנוע חוזר לתפקד כרגיל. לאחרונה גיליתי שזה לא קורה בנסיעה הראשונה ביום(כלומר כשהמנוע מתחיל קר) אלא רק בנסיעות שאחרי. במוסך (המורשה ברחובות) רצו 300 שח רק לבדיקה. מנסיון שלי אחרי בדיקות כאלה הכל יכול לקרות (אופס הלך המחשב רכב, וכיוצא באלה) ואני גם לא סומך עליהם ככה שויתרתי. תוספים עוזרים זמנית אם בכלל (התקלה לא מופיעה בקביעות ככה שקשה לדעת) יש למישהו רעיון? שוב, הדגם הוא אונו 94 מנוע 1400 עם הזרקה (וכמובן מחשב רכב-שבאמת נדפק פעם והוחלף באחריות) חוץ מזה, מתי צריך להחליף שמן גיר(ידני...) באוטו הזה? איז סוג? כמה עולה? מישהו מכיר מוסך טוב…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
אישורים לטסט
מאת asaf41- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שרכב בערך בן 17 בערך צריך אישור בלמים עכשיו יש גם רכב בן 20 צריך אישור רעב מיושן מה זה אומר שצריך להביא אישור בלמים+עוד אישור מישהו מבין בענייני אישורי טסט שיכול להגיד לי
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-מחפש המלצות לצבעים\סדנאות\מוסכים שצובעים מקצועית על סמך נסיון . -משהו יודע מה ההליך שצריך לעבור בכדי לרשום שינוי צבע ברשיון , האם שינוי גוון (דוגמא מאפור מטאלי לאפור מטאלי ככה מאוד) או שינוי צבע לחלוטין מחייב רישום מראש , כלומר היתר או שבעל הרכב רשאי לצבוע כאוות נפשו ולרשום את השינויי ללא היתר אחר כך (איפה וכמה $ בערך) תודה ושבוע טוב וזהיר לכולנו!
הודעה אחרונה מאת חן, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
מערת פלטה 3"
מאת avisGT- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מערכת פליטה 3" של APEXi או GRREDY לאימפרזה GT99 מישהו יכול לכוון אותי איפה אני יכול למצוא בארץ
הודעה אחרונה מאת תומR, -
נוזל קירור / קומפרסור DIY
מאת Guest Anonymous- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שתי שאלות: 1. נאלצנו לבצע תיקון דרך שכלל החלפת נוזל קירור ובגלל המקום והשעה קנינו נוזל קירור של HOME CENTER ב 56 שקל ל8 ליטר - מה יכול להיות ההבדל בינו לבין הנוזלים היקרים יותר שעולים 80 שקל ל 4 ליטר? אני מתלבט אם להשאיר את הקיים או להחליף ליקרים יותר... 2. נראה לכם שאפשר לבנות קומפרסור לשימוש באוויר דחוס עם הנ"ל: * מנוע חשמלי חזק * קומפרסור ישן של מזגן רכב מהמזבלה * מיכל אוויר עם שעון לחץ (אפשר לקנות כאלה) גלעד.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יש למישהו נסיון מעשי עם צ'יפ שיפור למנוע ה-JTD של המולטיפלה? גם דיווחים על מנוע זה במכוניות אחרות - למשל מריאה - יתקבלו בברכה. וחוץ מזה - האם יש למישהו מה לתרום לגבי סוג מסוים של צ'יפ, מחירים, המלצה על מתקין וכו' - תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
שטיפה לרכב
מאת gavnuk- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבריה... איך הכי כדי לשטוף את האוטו בבית? עם סמרטות? עם ספוג? מבלי לפגוע בצבע... תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחשבה שמנקרת במוחי כבר כמה זמן , חשבתי (רק חשבתי , אני לא מתכוון לעשות את זה עקב מחסור מזומנים וסדרי עדיפויות בחיי) על החלפת הדוד האחורי בלבד בRSI - עכשיו , ידוע לי שאין בזה שום תוספת כוח או שיפור כלשהו מלבד שיפור ברעש המופק ובמראה... השאלה היא - האם יכול להיות מצב שהתקנת דוד תפגע בביצועים?? תודה
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול להפנות אותי ואולי גם לתת כמה פרטים לגבי ייבוא מנוע 1900 ל GTI 205.. לא MI16 1900 רגיל עם 130 כ"ס... וגם קצת פרטים על עלות שינויי רישיון וכדומה.. רצוי אם מכירים מישהו שמתעסק עם זה באיזור הצפון וגם לפני כמה זמן תומר 106 ראלי פירסם מאמר דיי ארוך על שיפורים ל 205 GTI והוא רשם שהחלפת מנוע ל 1900 עולה באיזור ה 5K...האם נכון תומר האם אתה יכול לעזור לי בעצמך אם אתה יודע מה צריך לעשות ועם מי לדבר.. תודה לכל מי שיגיב.
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לאבא שלי מרצדס 230 שנת 96 צורה חדשה.... מישהו יודע מה ההספק של המרצדס ?
הודעה אחרונה מאת yarok, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, קודם כל אני לא יודע מה עובר על הפורום הזה, אבל למי שלא שם לב אני מפרסם כן הודעות ופשוט מחוסר עניין שלכם אני מוחק אותן.. איציק? חיים? עמית? לאן נעלמתם!!?? נתחיל בברקסים: דוושת הברקס שלי פשוט היתה "נעלמת" לעיתים בזמן נסיעה - היתה יורדת למטה ולא מגיבה כלל.. הטיפול: משאבת ברקס מרכזית חדשה + ניקוז אוויר מהמערכת. בנוסף הרפידות מאחורה גמורות, למישהו יש מושג כמה עלות של זוג רפידות חדשות? ואיפה אני קונה אותן? סטארט ברייס: אני רותה ללכת למסגר עוד החודש, ולבקש ממנו להכין לי מוט כזה, איך אני יכול להסביר לו מה להכין? למי יש נסיון עם בנייה עצמית של מוט שכזה? נצפתה היום בהוד השרון (ליד הבית 306 GTI כחולה, יפיפה נהוגה ע"י אישה.. של מישהו מכם??????? לכל …
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם חבריה... מת על הפורום הזה... הייתי רוצה לדעת איפה כמה ולמה... על שטחי אלומיניום ונכון יש את הפס הזה בשמשה הקדמית בצבע הרכב... איפה משיגים כזה ל206 XS? תודה חבריה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שכבר יודע קניתי סוף סוף 205 GTI עכשיו יש לה קיט הנמכה של OMP ולפי מה שידוע לי רצוי גם לשים בולמים חדשיםרצוי משופרים... קוני מומלץ? מה המחיר בערך?איפה אפשר להשיג רצוי באיזור הצפון... זה ישפר בהרבה את ההתנהגות של הרכב (לא שחסר לה טפו טפו טפו) ביחד עם הקיט הנמכה? תודה למי שיענה
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שאלה לכל המבינים ברכבים אמריקאים : לדעתי בולמי הזעזועים ברכב שלי כבר התעייפו מזמן, והם לא הוחלפו לפני המווון ק"מ, אלא הם סתם זבל של דבר לדעתי. מדובר בבולמי זעזועים של חברת "Gabriel" (אני לא בטוח בקשר לאיות). אני זוכר בוודאות שהרכב היה יותר יציב פעם, ולא שהרכב הזה (בתמונה מימין) אמור להיות מכונית מרוץ או משהו אבל יש גבול...גם לסירה כזו. מישהו יכול להמליץ על חברת בולמים טובה ? חשבתי על בולמים של "kony". הבולמים אמורים להיות בעלי אופי ספינתי, הווה אומר כניסה רכה ויציאה קשה, דבר הנותן את האפקט הספינתי. (על טעם ועל ריח אין מה להתווכח - וגם לא על נוחות ) אגב...באתר של קוני העולמי מצאתי בולמים ספציפיים לרכב שלי שזה גם שיקול. דעתכם ? V8Dr…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מחפש מוסך לWV
מאת maxim- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שוב התאכזבתי מהמוסך של WV!! אחרי שהתאכזבתי קשות מהמוסך המרכזי ברמת-גן. גם השירות חרא, גם הטיפול באוטו על הפנים, גם לא מבצעים מה שמבקשים מהם גם אסור לי להכנס אם האוטו למוסך ולראות מה שעושים לו. דיברתי אם ההורים והסברתי להם שזה שזה המוסך המרכזי של צ'מפיון - זה לא אומר שהוא הכי טוב ושכדאי לעבור מוסך. עברנו למוסך מורשה בפ"ת - פעם כבר הבאתי את האוטו למוסך הזה והמים של הרדיאטור השפריצו על המוסכניק כי הוא ניסה לפתוח כשהמיים היו חמים אבל החלטתי לתת להם עוד צ'אנס. לפחות שם אני יכול להשגיח על המוסכניק כשהוא מטפל באוטו. הבאתי את האוטו לטיפול 30K ואמרתי להם שאני רוצה שיבדקו לי מע' היגוי ואמרתי להם שנורה מאחורה שרופה - בתשובה אמרו לי שבכל מקרה בודקים את זה. המוסכניק הזה ע…
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום לקחתי לבדיקה 106 ספורטיבית (אני בכוונה לא מפרט איזה אוטו מסיבות שלי) מהדור ראשון. למעשה רוב האוטו במצב די טוב מלבד מספר ממצאים שנמצאו במנוע ורציתי לראות עד כמה הם חריגים. להלן הדברים הלוקים (במנוע) רעש יתר, נזילת שמן, להחליף תומכים, תצרוכת שמן מהצילינדרים, צריכת שמן מובילי שסתומים, רעש שסתומים, שמן לא תקין. אז תגידו לי... עד כמה הממצאים הללו לא תקינים וצריכים להדאיג אותי. הבנתי שחלק מהבעיות שיש אלו "מחלות" שיש לפיזו...קיצר אשמח לקבל כל מידע תודה!!
הודעה אחרונה מאת Saar, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בעל גאה של סוארו לגאסי ואני פשוט מת על האוטו שלי אבל יש לי בעיה... כשהאוטו קר הוא פשוט מסרב להכניס הילוך שני... כשאני מגיע ל 40 קמ"ש אני מרגיש שאני נוסע על ניוטראל... ואני מוכרח להעביר ל 2... וזה כבר כמו לנהוג על גיר רגיל רק בלי הקלאץ... מישהו יודע איפה הבעיה?! זה לא השמן גיר כי החלפתי שבוע שעבר וזה עדייין ממשיך... עצות?!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 826 צפיות
היום (שבת) ,שטפתי את האוטו (סתם לידע כללי). שמתי לב שעל הג'ילדה יש כתמי שמן, יש אפשרות לנקותם ??
הודעה אחרונה מאת מושיקו הנהג, -
- 1 תגובות
- 947 צפיות
http://images.maariv.co.il/cache/ART418750.html
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי שני חישנים באוטו שאני צריך להחליף עוד לא החלפתי כי אני רוצה לדעת איך עושים איפוס האם כדאי לנתק את המצבר או את המחשב ולכמה זמן אני מחכה לתשובה מהירה אם אפשר כי אני חייב להחליף את החישנים תודה
הודעה אחרונה מאת santiago, -
האם ניתן לעשות כיוון אוו מתיחה לקלאץ
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה מי שמכיר ובעל נסיון או שיש לו רכב מסוג ניסאן. קניתי ניסאן אלמרה ואני מחפש מוסך נואשות לאחר שהתקלקל מנגנון הרמת החלונות הלכתי למוסך בראשון והם לא ידעו איפה לתקוע את המברג כדי לפתוח לי את הדלת ..ואני מדבר בשיא הרצינות ברחתי משם לאחר שניסו לתרץ את העובדה במברג ענק . ידוע שלניסאן אין מוסכים טובים אבל אם מישהו מכיר מוסך טיפול שיודעים איך לטפל ברכב ואגב רק מוסכים מורשים שיפנה אלי בהודעה פרטית בתודה מראש ... ** ההודעה נערכה - למה הודעה פרטית? זה פורום, לא לוח היכרויות - הוא נועד לשירת את הציבור - אתם מוזמנים לכתוב תגובות כאן, ע"מ שכולם יהנו מהידע *** חיים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעיקר נגד.......נו.....אין להם עסקי ביטוח............ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2372933,00.html :snipersm:
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תחליפים, מקוריים או משופרים ?
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רנו 19 שנת 92 עם הגה כח, בקו ישר ההגה מרגיש יחסית בסדר עם משקל סביר (למרות שזה עדיין לא הגה של 405) . לעומת זאת בפניות כאשר נותנים רבע סיבוב של ההגה, יש מעט מאד תגובה ואז עם רבע סיבוב נוסף האוטו פונה בחדות יחסית, מה שלפעמים גורם לזויות גלגול מעצבנות ולתחושה מאד לא נעימה. האם זו תופעה מוכרת או שהמשאבה לא תקינה? נראית לי תגובה קצת מוזרה בשביל אוטו שאינו אמריקאי מהדורות הקודמים. אין דפיקות או חופשים יוצאי דופן מההגה. הציריות תקינות. תודה, יאיר
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, מחר יש לי טסט (בכל אופן אמור להיות...) ואבא שלי שילם ת'אגרה ויש לי את הטופס הכחול והיפה, הרכב הוא אופל אסקונה שנת 83, מה עוד אני צריך ?? האם אני פשוט יכול ללכת לעשות את הטסט (האם שם יגבו ממני עוד סכום כסף?) , האם אני צריך אישורים למשהו ? ואם כן איפה משיגים אותם (פ"ת) בנוסף יש לי אגזוז של רמוס , הבנתי שיש לזה תו תקן אז לא יעשו בעיות , נכון ? תודה מראש לכולם
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות דוושות של אאודי TT..כן זה מתאים לפולו שלי ובצ'מפיון או רדיו מילאנו זה עולה פשוט המון,כמעט 400 לשלושת הדוושות. ורציתי לדעת אם יש למישהו מכם מושג על פרוקיה שמחזיקה TT מפורקות ואני יוכל לקנות ממנה את הדוושות אני מקווה שבמחיר טוב... אני ישמח לקבל תשובות..תודה! *עדיף אם אפשר שהפרוקיה תהיה באיזור המרכז והשרון נ'ב-לא הייתי בטוח כל כך לאיזה פורום הנושא הזה שייך אז החלטתי לשים אותו כאן כי טיפוח היופי של האוטו היא מעיין טיפול בו..אז אם החלטתם(המנהלים) שההודעה לא מתאימה לכאן,תעבירו אותה. מצטער.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה עדיף לשמן את הצירים של החלונות והדלתות בשמן כמו wd אוו בגריז
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי פג'ו 106 כחולה יפיפייה לאחרונה מתחילים להופיע כתמים לבנים על מחסה המנוע והגג. מספר חברים אמרו לי שזו מחלה של פג'ו ושאין מה לעשות אלה לצבוע את הגג והמכסה. האים בעיה זו מוכרת למשהו? אם כן, אנה יעצו, ואם אכן צריך לצבוע אז אשמח לקבל המלצות...
הודעה אחרונה מאת gavnuk,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- winner
- mikk
- sperial
- menir1
- Night Driver
- רועי5
- vigi
- BoazB11
- nechmya
- פולו,גולף
- רכוב כעומד