Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להפנות אותי ואולי גם לתת כמה פרטים לגבי ייבוא מנוע 1900 ל GTI 205..

לא MI16

1900 רגיל עם 130 כ"ס... וגם קצת פרטים על עלות שינויי רישיון וכדומה..

רצוי אם מכירים מישהו שמתעסק עם זה באיזור הצפון

וגם לפני כמה זמן תומר 106 ראלי פירסם מאמר דיי ארוך על שיפורים ל 205 GTI

והוא רשם שהחלפת מנוע ל 1900 עולה באיזור ה 5K...האם נכון

תומר האם אתה יכול לעזור לי בעצמך אם אתה יודע מה צריך לעשות ועם מי לדבר..

תודה לכל מי שיגיב.

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

שלום

אינני איש של פיז'ו אבל ישנו פרט אחד שאני זוכר

יש את *** קומבני.

לצערך ככל הידוע לי הוא איננו בצפון.

אבל יצא לו שם טוב....

אינני יודע איך למצוא אותו לצערי ובכך יעזור לך חבר אחר

בהצלחה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מספר מקומות....

*** קומבני, תמצא כבר איך להגיע אליו, בהצלחה.

מוסך "צמרת" בבני ברק סמוך לקנייון איילון.

"פאסט" אוטוספורט, יבואן ומשווק שיפורים.

יש עוד חבר'ה שעושים את הדברים האלו אבל הם לא תמיד רוצים שידברו עליהם באינטרנט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן.

החלפה של מנוע 1900 היא תהליך פשוט יחסית,שדורש כיומיים עבודה.

מחירו של מנוע 1900 עשוי להגיע לכ5000 ש"ח, עבודה כ3000 נוספים.

אני לא מכיר מישהו בחיפה שעוסק בזה.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כמו שתומר וכולם ציינו , המחיר של מנוע יכול להגיע ל 5-6 K כולל עבודה אך לא כל הנוצץ זהב:

1.המנוע שתקבל הוא לא חדש כמובן אלא מיבוא / פירוק נסה ללכת על יבוא ואל תשכח לבדוק קומפרסיה בצילינדרים( כדי לדעת מה מצבו של המנוע, אין אפשרות לדעת כמה ק"מ הוא עבר).

2.התייעץ עם אנשים מבינים בעלי נסיון היכן לעשות את העבודה -עבודה חרא תסע בהתאם ויכולה לגרום נזק למנוע.

3. בלי החלפה של החישוקים ל 15" + החלפת ציר אחורי +בלמי דיסק אחוריים לא תעבור טסט. בקשר לקומבינות תנבור קצת בפורום ואני חושב שתמצא (אין לי כוח לכתוב..)

4.בהצלחה...

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

כמו שתומר וכולם ציינו , המחיר של מנוע יכול להגיע ל 5-6 K כולל עבודה אך לא כל הנוצץ זהב:

1.המנוע שתקבל הוא לא חדש כמובן אלא מיבוא / פירוק נסה ללכת על יבוא ואל תשכח לבדוק קומפרסיה בצילינדרים( כדי לדעת מה מצבו של המנוע, אין אפשרות לדעת כמה ק"מ הוא עבר).

2.התייעץ עם אנשים מבינים בעלי נסיון היכן לעשות את העבודה -עבודה חרא תסע בהתאם ויכולה לגרום נזק למנוע.

3. בלי החלפה של החישוקים ל 15" + החלפת ציר אחורי +בלמי דיסק אחוריים לא תעבור טסט. בקשר לקומבינות תנבור קצת בפורום ואני חושב שתמצא (אין לי כוח לכתוב..)

4.בהצלחה...

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

כמו שכבר אמרו ... כדי שהאוטו שלך יהיה מאושר ברשיון ל 1.9 אתה צריך להחליף את הסרן האחורי של ה 1.6 לסרן אחורי של 1.9 שכולל עליו בלמי דיסק במקום תופים ב 1.6 - עלות התענוג כ -1500-2000 שקל כולל עבודה .

בכדי שהמנוע החדש והחזק יותר שאתה רוצה לשים יוכל להעביר את הכח כראוי בלי לגרום נזק אתה צריך להחליף את הצריות של ה 1.6 לצירויות של 1.9 שהן עבות,חזקות וגדולות יותר ... סיפור של כבערך 1500 ש"ח .

אהה ... גם מחשב מנוע , כדי שתקבל תגובה נורמלית ... המחשב של ה 1.6 יזרים כמות קטנה מזה שיזרים המחשב של ה 1.9 ... או מחשב של אונו טורבו שיציף את המנוע ... מחיר של מחשב - בערך 400-800 ש"ח .

אם אתה רוצה אוטו מקורי GTI 1.9 אז צריך להחליף גם את הגיר ... הגיר של ה 1.9 בעל יחסי העברה ארוכים יותר משל ה 1.6 ... למרות שהגיר הקצר מועדף ע"י חובבי פתיחות 8)

תחשוב שלקנות מנוע יעלה לך בערך 5000 ש"ח ... עבודה - 3000 ש"ח ... חלקים מסביב (טיימינג,מחזירי שמן,ושאר ירקות ... ) 2000 ש"ח .

בקיצור סיפור יקר ... לא שווה כ"כ בהנחה שאתה יכול לקבל מנוע קצת יותר אמין , קצת יותר חזק ... (MI16 ) בהפרש של אולי 1000-2000 ש"ח .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

בקיצור סיפור יקר ... לא שווה כ"כ בהנחה שאתה יכול לקבל מנוע קצת יותר אמין , קצת יותר חזק ... (MI16 ) בהפרש של אולי 1000-2000 ש"ח .

אחי... לא נראה לי .. ואם כן תזמין לי שניים.

בין 1.9 רגיל ל MI בחיים לא יהיה הבדל של 1000 שקל , מה גם שהשתלת מנוע MI הרבה הרבה הרבה יותר מורכבת , בעיקר בגלל שהבלוק עצמו שונה, בניגוד ל1.9 (אותו בלוק , בוכנות גדולות יותר). ויש לעשות שינוים רבים בתא המנוע ע"מ להתאים אותו. :idea:

• תוכן חדש...