Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שכבר יודע קניתי סוף סוף 205 GTI

עכשיו יש לה קיט הנמכה של OMP ולפי מה שידוע לי רצוי גם לשים בולמים חדשיםרצוי משופרים...

קוני מומלץ? מה המחיר בערך?איפה אפשר להשיג רצוי באיזור הצפון...

זה ישפר בהרבה את ההתנהגות של הרכב (לא שחסר לה טפו טפו טפו) ביחד עם הקיט הנמכה?

תודה למי שיענה

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

אם אתה רוצה לטפל באוטו כמ :lol: ו שצריך אתה תצטרך להגיע כל פעם לאזור המרכז אני מכיר את הבעייה שלך גם אני לא גר במרכז וזה די בעייתי אבל לא נראה לי שמוכרים קוני בנהריה!!

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

קוני זה בולם מעולה יש לי קיט הנמכה גם של OMP וקוני זה שיפור משמעותי בהתנהגות של הרכב אני ממליץ גם על מוט מייצב עליון ואז האוטו שלך יהיה קארטינג על הכביש אתה יכול להשיג את הבולמים מהיבואן עצמו ברחוב המסגר בתא בהצלחה

פורסם

הכל טוב ויפה, אפילו תקבל את הטלפון של היבואן אם אתה רוצה (בן אדם נחמד מאוד).

אבל יש לך 205 שרק קנית, אתה עוד לא יודע להשתלט עליה וכבר אתה רוצה להנמיך ולשנות.

הרי לא מדובר על טויוטה או אלמרה שלא מתקלקלות, זאת GTI לעזאזל, היא יצאה מקולקלת מהמפעל.

מה עם מערכת ההזרקה? לא סתומה?

מה עם הציריות? משולשים? כל התפוחים (והבננות :wink: ) למיניהם?

מה עם הגיר והקלאץ'? הוא לא מחליק?

מה עם חלודות על הרכב?

מה מצב המנוע? יש קורוזיה? מה עם ניקוי מונע של מערכת הקירור (רדיאטור וצינורות)?

מה מצב כל צינורות הגומי (תשאל את RADARJEDI על הכמות שהצרפתים החולרות האלה שמו)? אין אף צינור יבש? קרוע?

איך השמנים/ נוזלים ברכב? אתה יודע איזה שמן יש לך ובאיזה צמיגות? איזה מים?

בקיצור, יש כ"כ הרבה לעשות ע"מ שהאוטו יסע כמו שצריך (לא יותר מזה) שחבל לבזבז כעת אלפי שקלים על בולמים חדשים (כמובן אם הישנים לא מתים).

אולי הרכב יהיה יותר קשיח, אבל הוא לא ייסע בגלל קוייל מת.

תחזיר את הרכב למצבו במקורי, זה יהיה הכי טוב.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מה עם מערכת ההזרקה? לא סתומה?

איך אפשר לדעת שמערכת ההזרקה סתומה... חבר שלי נתקע שלשום עם הGTI שלו והרכב סירב להניע והוא ניסה וניסה עד שנגמר המצבר, באתי עם כבלים והרכב הניע נסענו קצת ופתאום הרכב נכבה עוד פעם , להתניע עוד פעם לקח 15 דקות ושמתי לב שהטורים לא יציבים, חשבתי על כיוון קרבורטור אבל אין קרבורטור ... איך זה עובד בהזרקה ומה יכולה להיות הבעיה???

הוא נכבה עוד פעם ונסענו 500 מטר ועוד פעם מקרטע קצת ונכבה...

אני חושב שזאת מערכת ההזרקה...

haters will hate

פורסם

שיקפוץ למוסך יחברו אותו ל"אינפוזיה" (ניקוי מזרקים)

און ליין כשהרכב מונע אחר כך יהייה בסדר...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אם המנוע נכבה בגלל טורים לא יציבים אפשר להעלות אותם טיפה ,

יש בורג גדול על הסעפת אי אפשר לפספס אותו.

אי יציבות של הטורים ב GTI היא מחלה ידועה ולא ראיתי GTI אחת שלא סובלת מהבעיה,

(חוץ משלי :lol::lol::lol: טפו טפו טפו..)

אני לא מכיר גם מוסך אחד שיכול לטפל בבעיה לאורך זמן .

תקנו אותי אם אני טועה.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...