Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה מוזרה: לפעמים הרכב מקבל קריזה משונה ומתחיל לקרטע. וכמו שהתקרטעות מתחילה, ככה היא פתאום מסתיימת כאילו משהו "השתחרר" והמנוע חוזר לתפקד כרגיל.

לאחרונה גיליתי שזה לא קורה בנסיעה הראשונה ביום(כלומר כשהמנוע מתחיל קר) אלא רק בנסיעות שאחרי.

במוסך (המורשה ברחובות) רצו 300 שח רק לבדיקה. מנסיון שלי אחרי בדיקות כאלה הכל יכול לקרות (אופס הלך המחשב רכב, וכיוצא באלה) ואני גם לא סומך עליהם ככה שויתרתי.

תוספים עוזרים זמנית אם בכלל (התקלה לא מופיעה בקביעות ככה שקשה לדעת)

יש למישהו רעיון?

שוב, הדגם הוא אונו 94 מנוע 1400 עם הזרקה (וכמובן מחשב רכב-שבאמת נדפק פעם והוחלף באחריות)

חוץ מזה, מתי צריך להחליף שמן גיר(ידני...) באוטו הזה? איז סוג? כמה עולה?

מישהו מכיר מוסך טוב לפיאטים?

בכלליות - האונו רכב מדהים, אמין רצח :twisted: , עבר כבר 150000 ללא שום בעיות רציניות, כוחו עוד במותניו, עלויות חלפים ותיקונים בדיחה, אם רק זוכרים פעם בחודש לבדוק שמן ומים הוא נוסע ונוסע. שלי ספציפית כל חייו טופל ופונק ככתוב(מה שלא עזר לחברי עם הפולו והבורה!)

תודה

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

פורסם

מנסיוני על "אונואים" בחב' השכרה ותופעות לוואי דומות של קירטועים:

(1)מחשב ההצתה(דיג'יפלקס)-מיקומו על בית הבולם הקד' שמ' בתוך תא-המנוע.

ברב הרכבים בהם נתקלנו בבעיה הנ"ל הפתרון היה הח' מחשב ההצתה.

(2)חיישן "חמצן"(LAMBDA)-במקרים נדירים יותר(התופעה מוכרת לי יותר מפונטו 96') התקול הוא בחיישן הזה.

מיקומו על צינור הפליטה הקד' לפני הממיר הקטליטי.

תופעות שכיחות יותר לכל רכב באשר הוא:

(1)חוטי הצתה,מצתים.

(2)לכלוך במע' הדלק,מרססים סתומים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
במוסך (המורשה ברחובות) רצו 300 שח רק לבדיקה. מנסיון שלי אחרי בדיקות כאלה הכל יכול לקרות (אופס הלך המחשב רכב, וכיוצא באלה) ואני גם לא סומך עליהם ככה שויתרתי.

צודק 100%, ליליאן ידוע כגנב וגם כאחד שממציא לך בעיות ברכב, טוב שויתרת עליו ואני מציע לך לבדוק מחיר במורשה אחר כי זה לא חלפים אלא עבודה ועבודה כל אחד אפילו במורשה קובע מחיר שהוא רוצה (מניסיון).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רוב הסיכויים שזה אכן הדיג'יפלקס, במיוחד לאור העובדה שזו בעיה שבאה והולכת.

לדעתי, מומלץ לפתור את הבעיה במוסך מורשה פיאט, כיוון שלהם יש ציוד מתאים וידע לטפל בבעיה כזו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בכל זאת, מישהו מכיר מוסך פיאטים טוב? הבעיה עם פיאטים שכל מוסך חאפר חושב שהוא יודע לטפל בהם (ומכאן לדעתי השם הרע בנושא האמינות - בנוסף לקמצנות הידועה של בעליהן). אבל אצל האיטלקים הכל נמצא בפרטים הקטנים. ככה שמי שחושב שהוא יודע בדרך כלל גם גורם נזקים.

טיפ לבעלי פיאטים: גם אם אתם קמצנים כמוני :oops: , חייבים להקפיד בתזמון הטיפולים, שמן מתאים (ולא, אונו לא משתמשת ב 20-50 , אלא ב 10-40 ) והכי חשוב - מים ירוקים איכותיים.

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

פורסם

צודק 100%, ליליאן ידוע כגנב וגם כאחד שממציא לך בעיות ברכב, טוב שויתרת עליו ואני מציע לך לבדוק מחיר במורשה אחר כי זה לא חלפים אלא עבודה ועבודה כל אחד אפילו במורשה קובע מחיר שהוא רוצה (מניסיון).

מה???

עד כמה שאני מכיר את המוסך של ליליאן, מדובר במוסך מקצועי, אמין, שלא גובה יותר ממה שצריך (בהתחשב בכך שהוא מוסך מורשה)

"גנב"?

עד כמה שאני יודע, במוסך מורשה כל המחירים נקבעים על ידי החברה. הוא לא גובה גרוש יותר ממה שמאפשרים לו.

"קובע מחיר שהוא רוצה"????

נראה לך? הבן אדם חי לפי קודים של העבודה שהוא עושה - הוא מכניס קוד למחשב, והמחשב נותן מחיר לפי השעתון.

אישית ראיתי אותו עושה סיכום של עבודה שהוא עשה על מכוניות, ורושם את הקודים של העבודה, לצורך הזנה למחשב.

"ממציא בעיות ברכב"???

אין לו סיבה לעשות כזה דבר כי הוא מורשה, ולכן יש לו רווח מסוים על חלקים, ופחות מזה על עבודה, ואם יצא לך לראות את המוסך הזה ביום עבודה רגיל - אתה יודע שזה לא מצב שחסרה לו שם עבודה, להיפך. חסרים מקום ועובדים.

300 ש"ח להתחברות למחשב זה אולי יקר, אבל לצערי זה לא מוגזם בהתחשב במחירים שגובים מוסכים אחרים עבור "התחברות למחשב".

מה לעשות, גם את המחיר הזה הוא לא קובע.

בתור רחובותי אני מכיר אנשים שקנו פיאט רק בגלל שידעו שיש להם מוסך שאפשר לסמוך עליו, ואנשים שנוסעים רק בפיאט בזכותו (או בגללו? :shock: )

שלא יהיו אי הבנות - אין לי מניות אצלו, ואפילו אין לי פיאט, אבל המשפחה שלי וחברים שלי מטפלים (ומתקנים, אם צריך) רק אצלו.

איתן.

נ.ב.

בקריאה חוזרת של התגובה שלי הבנתי שאני נשמע כאילו מישהו פה ניסה לפגוע בי אישית, או משהו כזה.

התגובה הושארה במתכונתה המקורית (איזה מלים מפוצצות, אה? :D ), כי מהיכרותי עם המוסך אני באמת חושב שהביקורת הוטחה שלא בצדק, וגם הוטחה בצורה קשה ופוגעת ("גנב", "ממציא תקלות", וכו').

אני אישית לא יודע אם הייתי הולך לטפל בפיאט אונו אצל ליליאן, רק בגלל העובדה שכמוסך מורשה הוא כבול למחירים לא נמוכים (ע"ע 300 ש"ח להתחברות למחשב), אבל אם הייתי מתגבר על עניין העלות - אין לי ספק שמוסך ליליאן הוא בהחלט אופציה טובה לתיקון.

ועוד משהו - למעלה כתבתי שאין לי פיאט. אני רוצה להתוודות...

"שלום, שמי איתן ויש לי פיאט טיפו מעוצבת". :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...