Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מי שמכיר ובעל נסיון או שיש לו רכב מסוג ניסאן.

קניתי ניסאן אלמרה ואני מחפש מוסך נואשות לאחר שהתקלקל מנגנון הרמת החלונות

הלכתי למוסך בראשון והם לא ידעו איפה לתקוע את המברג כדי לפתוח לי את הדלת ..ואני מדבר בשיא הרצינות ברחתי משם לאחר שניסו לתרץ את העובדה במברג ענק .

ידוע שלניסאן אין מוסכים טובים אבל אם מישהו מכיר מוסך טיפול שיודעים איך לטפל ברכב ואגב רק מוסכים מורשים שיפנה אלי בהודעה פרטית

בתודה מראש ...

** ההודעה נערכה - למה הודעה פרטית? זה פורום, לא לוח היכרויות - הוא נועד לשירת את הציבור - אתם מוזמנים לכתוב תגובות כאן, ע"מ שכולם יהנו

מהידע ***

חיים.

פורסם
חברה מי שמכיר ובעל נסיון או שיש לו רכב מסוג ניסאן.

קניתי ניסאן אלמרה ואני מחפש מוסך נואשות לאחר שהתקלקל מנגנון הרמת החלונות

הלכתי למוסך בראשון והם לא ידעו איפה לתקוע את המברג כדי לפתוח לי את הדלת ..ואני מדבר בשיא הרצינות ברחתי משם לאחר שניסו לתרץ את העובדה במברג ענק .

ידוע שלניסאן אין מוסכים טובים אבל אם מישהו מכיר מוסך טיפול שיודעים איך לטפל ברכב ואגב רק מוסכים מורשים שיפנה אלי בהודעה פרטית

בתודה מראש ...

** ההודעה נערכה - למה הודעה פרטית? זה פורום, לא לוח היכרויות - הוא נועד לשירת את הציבור - אתם מוזמנים לכתוב תגובות כאן, ע"מ שכולם יהנו

מהידע ***

חיים.

מבחינת מוסכי קראסו, היה לי ניסיון טוב עם "רייך" בבני ברק ו"טכנוקאר" בקרית אריה (פתח תקוה). אינני יודע עד כמה הם מכירים את הניסאן (הם מורשי ניסאן) אבל עם רנו הם עשו עבודה טובה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הלכתי למוסך בראשון והם לא ידעו איפה לתקוע את המברג כדי לפתוח לי את הדלת ..ואני מדבר בשיא הרצינות ברחתי משם לאחר שניסו לתרץ את העובדה במברג ענק

מנסיון שלי עם המוסך הנ"ל, וכן מנסיונם של אבי ואחותי אשר מטופלים עדיין במוסך הזה, השרות והמקצועיות הינה א.א.

מנהל המוסך(דני), ומנהל העבודה/בוחן(מוטי) מקצועיים ביותר,מבינים היטב את מלאכתם ונותנים מענה לכל תקלה שנתקלנו בה.

ככל הנראה נפלת על טעות תמימה, מכאן ועד לנפח את העיניין נראה לי לא מקצועי מצדך, כשנסיון שלך עימם הוא ראשוני ביותר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מוסך פיתוח בז"ת הרצליה (רח' גלגלי הפלדה)

בעלים אהרון, עובדיה ושי.

יש להם ידע ובעלי מקצוע מומלץ.

פורסם

זה מראה שהמכונית לא כ"כ צריכה את זה.

תחשבו על שרשור דומה בהקשר של פיג'ו-סיטרואן או אלפא :lol:

אבל מנסיון לנהוג על פיג'ו-סיטרואן (ברוב הדגמים) זו חווייה לעומת הניסאן שהיא מכונית בלי נשמה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...