טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,151 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי רנו אקספרס לבנה לפני כשבוע הייתה לי תאונה קטנה, כתוצאה ממנה הייתה מעיכה קל בדלת ובכנף המעיכות תוקנו... עכשיו השאלה איך צובעים את המקומות שהתקלף בהם צבע? יש לי את כל ציוד הצביעה בבית (קומנפרסור, אקדח צבע, מלטשת...) האם יש צורך בצבע יסוד? חושב לציין שזה בערך 4-5 נקודות, כל אחת בקוטר של לא יותר מ5 ס"מ...ומן פס כזה באורך של 10 ס"מ ובקוטר של 1 ס"מ הצביעה היא לצורך מניעת חלודה, וגם קוסמטיקה ראיתי צבעים של דופון שעולים 150 שקל פח, אבל פח זה הרבה יותר מידי בשבילי...אז מה עושים??
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם !!! נעדרתי מספר ימים אך נעים תמיד לחזור... שאלה : שטיפת מנוע ע"י תערובת של מים + חומר מסיר שומנים ( בלחץ ובחום ). דעתכם ? מומלץ ? נזק אפשרי ? לאטום עם ניילון מע' חשמל ? שבת שלום !!!
הודעה אחרונה מאת taos, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
בימים האחרונים עבדתי על שיפור מערכת היניקה ברכבי (אסקורט 79' ), לצערי אחרי מספר נסיונות בלבד הגעתי למיקום צינור אידיאלי, אך החור לתיבת הפילטר נשאר גדול ממה שרציתי בהרבה (מיקום כניסת הצינור הוזז ימינה מכיוון הנהג והכיוון המקורי בהרבה), נארתי עם צינור שמחובר היטב, ולידו סתם חור. את החור אני רוצה לסתום. מסגרת סיליקון בעייתית מדי ויקח 10 ימים לבנות כזו (האוטו נוסע על בסיס שבועי לפחות, ואני לא מתכוון לעבוד עם סיליקון כשהפילטר בתיבה). חשבתי על צלוטייפ אלומיניום כסוף שכזה, מחזיק אקסטרה חזק, אבל לא יהיה מקצועי, זה הפתרון שנראה לי הכי נורמלי. למישהו יש הצעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משהו מוזר שקרה לי ביומיים האחרונים. אני נוסע ומתקרב לרמזור,כמובן מאט ומוריד הילוכים, שם בניוטרל וגולש עד לרמזור, איך שאני מגיע לעצירה מוחלטת...בום...דימום מנוע. ככה קרה לי כבר לי שלוש פעמים ביומיים האחרונים...פעמיים ברמזור ופעם בפקק !! למישהו יש רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנמכת הרכב לבין צריכת דלק? אם כן, באיזה מצב הרכב יצרוך יותר ?
הודעה אחרונה מאת Booly, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
שלום, יש אצלי בעיה , הלוח שעונים לא מואר בגרוש! בהתחלה חשבתי שנשרפה מנורה אנערף , פתחתי את כל הלוח שעונים והפלה ופלא הכל עובד, ואז קלטתי ת'בעיה! הלוח שעונים (שברובו שחור) בא מעל המנורות ובכך חוסם אותם מלהפיץ אור לחלקים שאינם שחורים , יש ממש טיפה אור... מה ניתן לעשות ? אולי מנורות חזקות יותר ? אשמח לעצה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! אני מחפש חומר זול וטוב להבריק את האוטו הלבן שלי... מישהו מכיר משהו טוב?? נ.ב יש גם כל מיני כתמים חומים, לא רציניים אבל די מפריעים שאני מעוניין להיפטר מהם. תודה
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני הולך לשים 16 או 17 אינץ ואני מעוניין להנמיך תגובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת David, -
-
שלום לכולם, מה דעתכם על ספייסרים לגלגלים אחוריים ? ראוי להתיחסות כשיפור התנהגות בסיבוב או שמהווה בעיה? אני מתכוון להנמיך 40 מ"מ ,צפויה לי בעיה עם ההנמכה והספייסר? ד"א- מדוע עושים רק על אחוריים? ולי עצמי היה ספייסרים על איביזה (מודה כי מדובר לפני כ 10 שנים) והיה רעידות! אלה לא היו ספייסרים של סימוני ולא היה להם מירכוז..... מעוניין לשמוע דעת תודה נ.ב- קראתי דיון אחד מהעבר כאן על נושא זה כשחיפשתי תחת ספייסרים העונה -ג'רמי לא היה בטוח בתאוריה שלו-להלן:להפחית היגוי יתר? אני לא זוכר אם הרכבת Strut Brace מקדימה, אבל אם כן, נדמה לי שהסרה שלו זה הדבר ההכי טוב שאתה יכול לעשות להפחתת היגוי יתר. ככל שהרכב קשיח יותר, הנטייה שלו תהי…
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
תגידו.......... 1 2
מאת דניאל-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כשאני לוקח סיבובים מהר זה הורס את האוטו ??? אם כן אז במה?? נ.ב. המכונית המדוברת היא קורולה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
האם ישנה דרך לצבוע את בית המנורה הכתום של ה"וינקר" לצבע אחר כלשהו?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האוטו טוחן דלק... בצורה רצחנית כאילו יש לו מנוע 5000 כולה 1300 ולוקח לי כמעט 100 שקל ל 200 ק"מ !? מה יפחית לי את הצריכת דלק ??? ניקוי קרבורטור ? מה עוד?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
-
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שמתי בפיאסטה שלי טרמוסטט עלה 30 שקל עכשיו האוטו מתחמם מהר יותר ומד החום מגיע לאמצע וטיפה יורד בכביש מהיר משהו בין החצי לרבע עכשיו שמתי לב שהוונטה לא מפסיק לעבוד בכלל האם זה בגלל שהיוניט של הוונטה דפוקה אוו שהאוטו לא רגיל עדיין לטרמוסטט לא היה טרמוסטט הרבה שנים באוטו מה אתם אומרים הבעיה
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
חומר לשריטות
מאת liran-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי על הג'יפ יש לנו הרבה שריטות מצמחיה בעיקר יש חומר לטיפול בשריטות האלה?? הצבע הוא אדום-בורדו. תודה
הודעה אחרונה מאת OAking, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , עד היום הכל עבד פצצה (20 שנה לערך..) , האופל שנת 83 החמודה שלי החליטה פתאום (אתמול) שכשאני מעביר את הידית שמאותתים איתה לאחור (כדי להעביר לאור גבוה קבוע) האורות נכבאים לגמרי. בהתחלה חשבתי שנשרפו לאחר כמה פעמים חזרו האורות הגבוהים לפעול ! ושוב.. היום אותו דבר, מדי פעם עובד, מדי פעם לא מישהו יכול לתת לי עצה לפני שאני רץ לחשמלאי רכב? עוד שאלה , איך יודעים שפיוז שרוף ?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, מישהו יודע למה המנוע הזה מתקלקל כל כך הרבה, יש אפשרות להשיג מפירוק ? בהחלפה האחרונה עלה לי 1500 ש"ח !!!
הודעה אחרונה מאת RedR, -
מאוורר מזגן ב306XT
מאת Guest Anonymous- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הטרנזיסטור ששולט במהירות המאוורר (מפוח?) של המזגן נשרף, חלק מקורי כזה עולה .... 695 ש"ח לפני מע"מ !! בפירוקיות - 450 ש"ח לפני מע"מ - משומש - בלי אחריות. בזמנו כשהיה לנו 309 הצלחתי לתקן את זה ע"י החלפה ב2N3055, פה העסק לא עובד , כנראה הזרם שמגיע מהבקרה נמוך מדי - ומאחר ואני רחוק מלהיות אלקטרונאי - קטונתי. הבנתי שזה "מחלה" בדגם הזה - יש למשהו עצה/פתרון לעניין? תודה! אגב - כל המערכת בקרת אקלים של הXT לא מופיע בספר של HAYNES ! בשאר הדגמים יש נגדים - המאוורר מוגבל ל4 מהירויות בלבד.
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב....היום לקחתי את הקליאו לביקור ראשון במוסך המרכזי בחיפה 8 וחצי בבוקר, אני נכנס למשרד, כבר מקבלים אותי עם פרצוף חמוץ של " מה אתה רוצה ילד" ..... טוב הסברתי להם שהם שיש פנייה בנוגע לרנו קליאו והם הפנו אותי למנהל המוסך, דווקא בחור נחמד והקשיב לבעוייתי שהיו: 1. סל"ד נמול מדי 2. נעילה מרכזית לא פותחת את דלת הנהג 3. חלונות חשמל חורקים 4. ונורית דלק שנדלקת מוקדם מדי. חצי שעה לקח להם לחבר את המחשב לאוטו ועוד חצי שעה עד שהצליחו לקבל נתונים. הסתבר שהמד סל"ד קצת זייף . סודר. כנ"ל גם נורית הדלק. המנגנון של הנעילה נדפק והזמינו חלק, ואת חלונות החשמל שימנו וניקו... הבחור אמר לי לבוא מחר בבוקר ושיחליפו לי את החלק, והוסיף שכדאי להתקשר ביום אחה"צ כד…
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות ג'נטים, יש לי TOYOTA COROLLA '93 וכרגע יש לי צמיגים 175/65 R14 .שאלה עד איזה גודל חישוק מקסימום מותר לי לשים בלי אישור של משרד תחבורה ועם צריך אישור כזה לגודל יותר גדול אז עד איזה גודל חישוק היתנו אישור בלי בעיה. בקשר לצמיגים אותו דבר עד איזה רוחב מקסימום מותר לי לשים בלי אישור ןעם צריך אישור אז עד איזה רוחב זה לא בעיה לקבל אותו??? אני חושב ש185/65 זה מותר. חישוק יותר גדול בקוטר אני מעוניין בגלל שאני רוצה לשים צמיג עם חתך נמוך ובגלל זה אני חייב להגדיל את החישוק כי R14 פשוט לא מתאים, אבל גם בגלל חתך נמוך אני יודע שיכולה להיות בעיה של אישור. תודה מראש לכל מי שעוזר.
הודעה אחרונה מאת OAking, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב הייתי היום במוסך הרוב תוקן ולא היו בעיות מיוחדות ויקרות מהרגיל אבל... יש לי רק כנף אחת באוטו ואני צריך עוד 3.. הצבע הוא שחור של האוטו אז אני צריך שחור , יש למישהו מושג מאיפה אני משיג כנפיים בזול ? מישהו מכיר מישהו שמוכר? מישהו בבקשה עזרה אם יכול...? תודה..
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעתי שאפשר להרכיב טמבון קדמי של 106 XSI במקום טמבון קדמי של 205 GTI * עם זה אפשרי ? *כמה זה עולה להחליף ? * כמה עולה טמבון קדמי של 106 XSI ?
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיפור קשה אני מביא בפי ... ערב הסליבסטר , אני נוסע לסידורים , יוצא מהישוב שלי ונוסע לכיוון העיר , יוצא לעקיפה , 6500 סל"ד על שלישי בכיף , חיוך על פני תוך עקיפה של לנסר ישנה ואז : פתאום כל החלון שלי מתמלא קיטור , הרכב משאיר שביל ענק של כמה עשרות מטרים של אדים בכמות שלא הייתה מביישת רכבת קיטור . אני בקושי רואה משהו מאותת ימינה ונותת חזק גז כדי לסיים את העקיפה ותוך הוצאת הראש מהחלון מביא את עצמי לשוליים , מתקשר לאבא שלי , הוא מגיע , מביא לי את הנשק שלי ( אל תשכחו שאנחנו בשטחים ) . אני מרים מחסה ורואה ( בקושי לאחר שהאדים התפזרו ) שהצינור מים נקרע , נקרע לגמרי . אני מנסה לנסוע עוד קצת ורואה שאין סיכוי ( לאחר שהוספתי מים הם פשוט נגמרו תוך כמה דקות ) . הז…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אז היום החליפו באלפא גמויות בציריה ימין (אחד המכשולים בטסט..) אישור מוסך 100 ש"ח ?(יקר?) עבודה + גומיה 120 ש"ח ?(זול?) מה אתם אומרים על המחיר? דרך אגב התקנתי מגביר עוצמת אורות, וזה פשוט עולם חדש!!, אני רואה לאן אני נוסע בלילה!!.. למי שמעוניין בפרטים, רק תגידו.. אז סידרתי הכל, מחר הטסט, אז תאחלו לי בהצלחה.!
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דבר ראשון אני חדש פה אז שלום לכולם יש לי פולו 1600 שנת 96 (ידנית) התחילה לי בעיה כאשר המנוע התחמם (עבד הרבה לא מבחינת חום מנוע) פתאום נכבה הרכב, ורק אחרי כמה נסיונות חוזר לחיים דבר זה קורה במהלך נסיעה, לאחרונה הבעיה מתגברת. יש למשיהו מושג? כמו כן ישנה רעשים מכיוון גלגל שמאלי קדמי שוב רק אחרי התחממות נשמע כמו דפיקות מישהו אמק לי שזה ה- Weal Berengs מישהו יכול לעזור? בבקשה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע מה אומרות האותיות" SAE" שרשומות ליד צמיגות השמן
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום רב. אבא של החברה נסע לו בטווינגו להנאתו. ברמזור, בניוטרל, בהתחלף הרמזור, ניסה להכניס להילוך ראשון, ולא הצליח. כל ההילוכים "ננעלו"... האב הוסיף שמן גיר, והצליח לנסוע עד הבית. כשהגיע, ניסה שוב לנסוע, וללא הצלחה. שוב הוסיף שמן גיר, והצליח לנסוע עוד רחוב. השאלה: 1. מה נראית הבעיה? האם הבעיה בגיר? בקלאץ? 2. לפני שבוע הרכב היה במוסך, והוחלפו תושבות מנוע, וכן נבדק שהגיר, וכן שמן הגיר תקין. 3. הרכב הינו בעל תיבה חצי אוטומטית. 4. בעלת הרכב הקודמת החליפה גיר לפני כחצי שנה. החלטנו להזמין בבוקר גרר, שייקח את הרכב למוסך רנו. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת quantum, -
- 7 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
טוב, אז כמובן שזה היה צריך להגיע, אחרי כמה חודשים שלא שפכתי כסף על האוטו (בפעם הקודמת זה היה 10K בפחות מחצי שנה-רק על תיקונים ), התחילו לי רעשים כמו של חיכוך של הגלגל הקידמי השמאלי במשהו. הצצתי מתחת למכסה מנוע, שכבתי מתחת לאוטו, לא ראיתי שום דבר חריג. הרעש הוא לא רציף (ז"א לא כל הזמן), קורה רק במהירויות מעל 60-70 קמ"ש, החיכוך מורגש ממש ממש בעדינות בהגה (שזה לא חוכמה, כי באוטו הזה כל דבר קטן, מרגישים בהגה), והקטע היותר מוזר הוא, שכשאני לוחץ את הקלאץ (בנסיעה בנסיעה), אז הרעש נהיה רציף ולא מקרטע כמו שהיה עם קלאץ' מחובר. למישהו יש מושג
הודעה אחרונה מאת Topgun, -
- 10 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! איך אני יודע להבחין בין שטנגה טובה לבין אחת דפוקה ? איך אפשר לצמצם מרווחים כדי ליצור "קושי" במערכת המוטות ? ( עד הגיר ) ? עזרתכם !!!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
מסילות חלון, ומצוף דלק 1 2
מאת יובל-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
צרפתים..... אחחחח 1. באיזה חומר כדאי "להחליק" את מסילות החלון? WD-40 נוסה, השפעתו נעלמה תוך זמן קצר 2. לאחרונה, מד הדלק ברכב נשאר כל הזמן על רבע מיכל, אך כאשר כמות הדלק יורדת מתחת לרבע, הוא מתחיל לרדת יחד איתה האם ניתן להסיק מכך שהבעיה היא היתקעות מכנית, ולא במעגל החשמלי? ועוד דבר, כשאני ממלא דלק אני אף פעם לא מצליח למלות מיכל שלם שלם (70 ליטר), לדעתי יש אפשרות שהמיכל צבר משקעים עם הזמן, האם כדאי לפרק אותו ולנקות?
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
שאלה בקשר לצריכת דלק...
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני חדש בפורום ויש לי טויוטה קורולה 97(לא שזה מעניין מישהו ) בקיצור לפני חודש הרכבתי לקצה האגזוז מעין משרוקית כזאת שהפתח שלה הוא כמו מסננת. (סתם ליופי...מרחוק חושבים שזה לחץ (אבל ממש מרחוק)). שמתי לב שצריכת הדלק שלי עלתה בצורה משמעותית. האם יש קשר??? תודה.....
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 365 אורחים (הצג רשימה מלאה)