טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,182 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
היום לאחר קריאה קצרה בפורום לקחתי לי פרויקט קטן ופרקתי את המצערת לחלוטין לניקוי מקיף ... יצ אלא רע בכלל , אפילו מאוד יפה ! תודה על המידע השימושי ! לאחר פירוק של כל מיני חתיכות פלסטיק מציקות (אופס ... ) יש לי כמה שאלות כלליות : 1. שמתי לב שפילטר האויר אצלי יושב בתוך תושבת עגולה שאלייה מתחברים 2 נשמי שמן , חיישן אויר כלשהו (אם מישהו ירחיב על תיפקודו יהיה נחמד ! ) , צינור כניסת אויר בחלק העליון ועוד איזה מן חלק מוזר שמתחבר למתחת לאותה כניסת אויר ואליה מחובר מין קופסא , השאלה שלי היא - מה זו הקופסא הזו ?? פעם ראשונה שאני רואה אותה . 2. האם לשים נשמי שמן פתוחים יועילו לי ? אם כן במה ? וכמה עולים כאלה ? 3. מה ההבדל בין המצתים השונים הנמכרים בשוק ? מה מומלץ לאוטו …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, אני צריך לקנות מי קירור למנוע. המליצו לי על פראפלו, לכן אבקש לדעת היכן באיזור השרון ניתן לקנות מוצר זה? אגב, הייתי האוטו דיפו ולא היה להם.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאלו מביניכם שמתמצאים במחירי חלקים כמה לדעתכם תעלה לי משאבת שפריצרים לאיביזה 95 1600 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כשבוע אבא שלי נסע להעביר את המשאית טסט , המשאית לא עברה והוא נדרש להחליף "סקטור" , לפי דבריו סקטור זה חלק הקשור למערכת ההיגוי, מהו אותו סקטור ומה תפקידו ? שאלה נוספת, לפני כחודש החלפתי אצלי את הקלאץ ובדרך המכונאי טען שיש להחליף גם את המשולשים בטענה שהבורג שיש עליו(מין בורג עם אפשרות תנועה) אכול(או שהגומייה אכולה, לא זוכר במדויק) כבר וכי האוטו לא יעבור את הטסט המיוחל לו בכעוד 3 חודשים... מאחר והוא כבר פירק חצי מהעסק אמרתי לו שיחליף גם את המשלושים (נו טוב, הוא לא קיבל כסף על העבודה רק על החלקים). האם היה נדרש להחליף את אותם משולשים ? מדוע בודקים אותם בטסט ? או בכלל, האם בודקים את זה בטסט ויכולים לפסול לי את האוטו ? אני סתם מתעניין לגבי זה, את ההחלפה כבר עשית…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
לפני מס' ימים גילה לי איציק את הפרסי ביצחק שדה, שבשבילי זה כמו לגלות את אמריקה ממש! על זה התודה הראשונה. התודה השניה זה על ההשראה, שאפשר ורצוי לעשות דברים לבד. לאחר 5 ליטר שמן VALVOLINE + פילטר, פלאגים חדשים של BOSCH, כבלי הצתה של BS, מכסה מפלג חדש וכמובן פילטרים, הרנו 19 הזקנה שלי מרגישה כל כך הרבה יותר טוב, וכל זה בעלות של פעמיים מיכל דלק!! (סוף סוף אני מאמין לטענה שלה שהיא 1700 ) עכשיו, עם האוכל בא התיאבון, ומאד הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לכוון את ההצתה, והאם נדרשים לכך מכשירי מדידה ספציפים. שוב תודה, יאיר
הודעה אחרונה מאת yairf, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
אני מצטער על זה שאני פותח נושא חדש אבל זה מסקרן אותי מידי.. אני מאמין שלמי שיש 205 GTI יצא ללמוד עליה קצת..אז מה שאני רוצה לדעת זה לגבי החלק שמרימים כשממלאים שמן.. יש לו יציאה שיוצאת ממנה אוויר.. היא אמורה להיות פתוחה?כי אצלי לא מחובר אליה שום צינור ולחבר שלי שיש לו CTI מחובר צינור...אצלי אותו צינור מחובר יותר בפנים..עוד לא גיליתי לאן..כנראה היום אני יברר אני יהיה במוסך וירימו את האוטו.. עדיין אם מישהו יודע מה יותר טוב או מה ההבדל שיודיע לי תודה דוד
הודעה אחרונה מאת badboy, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נרציתי להזמין מאיזה אתר מאנגליה כל מיני אביזרים וחלקים ל GTI גם חלקי מנוע וגם אביזרים הבעיה היא שנראה לי שזה יצא יקר מידי אחרי משלוח ומס מישהו מכיר בארץ חנויות שמוכרות אביזרים וחלקים של GTI? ושוב אני פונה למי שיוכל לעזור לי בקשר להסבה ל 1900 עכשיו זה יותר ריאלי כי יש כסף!! משהו נוסף ואחרון: לאחרונה היתה לי בעיה באוטו שפתאום באמצע נסיעה הטורים התחילו להשתולל וכל האוטו קפץ ואז איך שהאוטו מאט ואני עוזב את הגז הוא מתכבה ולא מתניע.. שמתי לב שהיה איזה חיבור של הכוייל חתוך יחסית אז סידרתי שם את החיבורים וחשבתי שזה הסתדר.. אבל לא לגמרי.. אז איזה מישהו שאני מכיר הסתכל ואמר לי שהוא חושב שבגלל שיש צינור של הוואקום שמתחבר קדימה לאנשהו קצת מעוך ודיי ישן הוא חושב שזה זה …
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
איציק. ראיתי באחד הפורומים שאתה מכיר טוב מאוד את ה GMC. אני צריך את עזרתך במידע על SAFARI או ASTRO. אני צריך לציין שמדובר השנים 93-95 דברים כמו: -צריכת דלק (ידוע שהיא זוללת אבל השאלה כמה?) -טיפולים לרכב - עלות, סיבוך בעבודה. -אמינות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
המצב הוא כזה: בלילה שבין שני לשלישי שעבר, חתכו לי שלושה צמיגים בשתי המכוניות, שחנו ליד הבית. אני יודע מי עשה זאת בוודאות כמעט מלאה, אבל את המשטרה זה לא מעניין במיוחד הצמיגים שהיו מותקנים בשתי המכוניות הם יוקוהמה A539, ולכן הדבר הראשון שעשיתי בבוקרו של יום ג' שעבר היה לנסוע ל"גיפור", יבואני יוקוהמה. צמיג ללנצ'יה (195/60R14) היה להם במלאי, אך הוא יוצר בסוף שנת 2000, כמו שאר הצמיגים שמותקנים לי על האוטו (למרות שהם אצלי פחות משנה, עשו פחות מ-20K ונמצאים במצב מצויין), ולכן לא לקחתי אותו. צמיגים למונדיאו (185/65R14) בכלל לא היו לו, אך הבנתי שכל הצמיגים יגיעו ב-11 לחודש, כלומר אתמול, ולכן בינתיים הורכבו לי בפורד צמיגים משומשים זהים בגודלם, ובלנצ'יה צמיג מעט קטן …
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! בסיטרואן שלי היה מאז ומתמיד נעילה חשמלית, האוטו סובל מאוד מנזקים כתוצאה מקפיצות ונפילה בבורות קטנים שמזיקים מאוד לאוטו... לפני כחודש הנעילה מרכזית הפסיקה לפעול ועכשיו אפשר לפתוח את האוטו רק בעזרת המפתח ידנית. מישהו יכול להסביר לי אולי איך אני יכול לתקן את הבעיה או שעדיף שאני ילך למישהו מקצועי שיטפל בבעיה כי אולי היא מסובכת?? מה אתם אומרים?? (אני מעדיף לעשות את זה לבד בגלל שאין הרבה כסף, אבל אם אין ברירה...)
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז ככה, לפני כמה חודשים רשמתי שיש לי רעידות תוך בלימה ממהירויות מסויימות לאחרונה זה החריף מעט ולכן החלטתי לרכוש דיסקים/רפידות. 1) רציתי לשאול לגבי טיב התוצרת ומחירה (הרכב 405): דיסקים של Breco ורפידות של Ferodo. המחיר 200 ש"ח. 2) לאורך כמה ק"מ צריך לנהוג - ברכות, בעדינות, על הדוושה? 3) יש כבל שמתחבר לרפידה - האם זה חישן שיתריע על רפידה גמורה (נורת בלם-יד?). אם כן מישהו יודע איך עובד החישן הזה (סקרנות נטו). 4) יש עוד משהו שאני צריך לדעת לצורך ההחלפה? בספר של היינס כתוב שצריך להחליף איזו חתיכת ברזל שתופסת את הרפידות (למה ?!). 5) תודה.
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מטפלים ברכב פשוט (כדוגמת האסקורט שלי) שמונע ונוסע רק פעם בחודש? האם עדיף לא להתעסק עם זה ואם אין לי זמן לאוטו ולהעבירו (משמע למכור) למישהו שיהיה לידו כל הזמן ויתן לו יחס חם ואוהב?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
מים באגזוז
מאת 206 XS- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אאה.. שאלה מוזרה. נוזלים לי מים מהאגזוז לפעמים בהתחלה... למה? איך? בעיה?
הודעה אחרונה מאת Q, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.marlows.com.au/wkshop.html אין אין אין על האוסטרלים הללו........... הרוח הישראלית במרינדה של בירה
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
בפג'ו שלי קיימת נעילה מרכזית, כיום היא עובדת רק בשתי הדלתות הקידמיות... כלומר כשאני מכניס את המפתח לאחת הדלתות הקידמיות ופותח, הדלת שמולה תיפתח גם. בדלתות האחוריות אחת לא מגיבה כלל!, ואחת בפעמים בודדות נפתחת כשאני מסובב את המפתח, ובפעמים יותר בודדות נסגרת גם! יש אפשרות לתקן את זה לבדי ? אם לא לפחות לנתק את הדלת האחורית שלא תפתח אף פעם... תודה
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
איציק איפה אפשר לראות אותך בפעולה ? במוסך ? אתה שכיר או עצמא
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עצמאי? מה ההשכלה שלך ?ואיפה למדת ? תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
מנוע מפירוק
מאת Guest Anonymous- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה המקורות הכי טובים להשיג מנוע מפירוק ( קורסה 16V 1400 ) ? סדר גודל מחירים ? מה צריך לבדוק לפני הרכישה ואיך אפשר לוודא שלא נופלים על מנוע פגום ( למשל דרוש שיפוץ ראש או משהו כזה ) ? יש אחריות על מנועים מפירוק ? תודה
-
דוד פתוח ל 206
מאת gavnuk- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אפשר להחליף ל206 XS דוד אחורי בלי לרתך... שמעתי שאפשר.. לא יודע צריך עזרה...
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
-
ראש מנוע אופל
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 887 צפיות
ברשותי אופל קורסה מודל 96, אוטומטית, 16 שסתומים (ECOTECH). הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע לאחר 85,000 ק"מ ומאז השיפוץ רק צרות. אמנם נזילת מים כבר אין אבל עכשיו יש בעיה של דפיקות בשסתומים שמופיעה לאחר מאמץ ( עלייה למשל ) והרכב מפסיק לסחוב. חזרתי למוסך כמה פעמים. הוחלפו מרימי השסתומים, ניסינו תוסף לשמן מנוע וגם פילטר השמן והשמן הוחלפו שוב. בדיקת לחץ שמן הראתה לחץ שמן תקין גם בזמן דפיקת השסתומים. הבעיה לא נפתרה, הרכב שוב במוסך ואני אובד עצות. עזרה דחופה !!!
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השתחרר לי צינור אויר ב 205. כאשר ניסיתי לחבר אותו בחזרה שמתי לב שהוא התעוות. נכון לעכשיו רואים את הפילטר אויר. כל הצינור הזה "כאילו" לא מחובר לכלום מצידו השני. שאלתי היא האם אני חייב לחבר אותו איכשהו ומה בכלל תפקידו. מצורפת תמונה שתבהיר על מה מדובר. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
אזעקה וח"ח
מאת F_B_I-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 964 צפיות
יש לי רק שני חלונות חשמלים ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות שהם יעלו אוטומטית עם הפעלת האזעקה ואם כן אז איך תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי שאלה. (כמו לכולם...) הממיר בפיג'ו (בדגם של ה110 כ"ס אולי גם ב-90 כ"ס) יושב כמה ס"מ ממש מהמנוע. אפילו לא מתחת לרכב (כמו ברוב המכוניות), ממש ביציאה ממנו. אמרו לי שלא ממולץ להוריד אותו משום שהמנוע צריך לחץ נגדי, ואם אני אוריד אותו, הממומנט ירד, ואני ארגיש תוספת כח (אם בכלל)רק בסל"דים הגבוהים. האם מנועים באמת צריכים לחץ נגדי? למה? האם כדאי לי להוריד\לרוקן אותו? האם אתם מכירים משהו עם 206 xs שהוריד\רוקן ממיר? אשמח לקבל תגובות מאנשים עם ידע\נסיון. תודה , יובל.
שלום - איך מזהים ראש מנוע מקורי אחרי טיפול ???? האם יש פגיעה
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביכולת המנוע אחרי פתיחת ראש מנוע וניקוי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
דרושה המלצה למוסך רנו בפ"ת + שאלה בנושא מיכל עודפים
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסגולה . תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
שאלה על צמיגים. 1 2 3
מאת Guest TALOR- 40 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חברה האוטו שלי נועל כרגע רביעית צמיגים שחוקים של חברת דאנלופ במידה 60\175 R14 . הקיצר אני מתכוון להחליף את הצמיגים לצמיגי פאלקן ZE-502 . עכשיו השאלה היא..... האם אני יכול לשים צמיג 55\185 ולהישאר בR14 ? כלומר----------עד כמה היצרן אישר לשים על המכונית שלי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי וולוו ישנה 244 שנת 1979 האם מומלץ להשתמש בשמן חצי סינטטי ברכב כזה כרגע יש 20W50 תדה לעונים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
המנוע מזייף !
מאת ak47-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסיפור שלי מתחיל לפני יותר מחצי שנה שאני מרגיש השמנוע מזייף. יש לי פיז'ו 206 XS שנת 2001 המנוע הוא 1.6 110 כ"ס. בהתחלה הבחנתי בתקלה כאשר המנוע תחת תחץ כלומר בסלד גבוהה ודוושה לחוצה עמוק. המנוע התחיל לעבוד בצורה לא חלקה ועם נקישות מוזרות. הלכתי למוסך המורשה בירושלים לא מצאו כלום, לאחר חודש הלכתי למוסך מרום צמרת באיזור תל אביב ושם אמרו לי שצריך להחליף פלגים( וגם דני עשה איתי סיבוב והיה כיף ). חזרתי לירושלים ואמרתי שצריך להחליף פלגים, הם סרבו בטענה שאם המחשב אומר שהכך בסדר אז בכל בסדר ותבוא שזה יחמיר!!!!. אחרי חודש נוסף זה החמיר ונתקעתי עם מנורת מנוע דולקת ומנוע מגםגם מאוד. החליפו סליל הצתה ו 4 פלגים סוף סוף. המנוע עבד יפה אבל עכשיו שוב הוא לא יציב בסלד …
הודעה אחרונה מאת ak47, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי אמריקאית בעלת גיר אוטומט ושני הילוכים , עכשיו הבעיה שהאוטו לא נוסע בD אלא רק בהילוך ראשון או שני שאני שם על D ונותן גז האוטו עומד במקום . למה זה איך אני מסדר את זה ? תודה מראש על תשובות .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
צמיגים לנאון
מאת BMW_316- 3 תגובות
- 969 צפיות
תראו יש לאבא שלי נאון 97 והוא צריך להחליף צמיגים עכשיו בגלל שבזמן הקרוב אני הולך לנהוג על האוטו אני הצעתי לו לעשות עליהם חצי אני וחצי הוא משלם לכן אני מחפש צמיגים טובים שלא יאכזבו אותי המידה היא 185 על 65 איזה חברה אתם ממליצים לי עד עכשיו הוא היה קונה צמיגים משומשים במצב מעולה יחסית ממש כמו חדשים ואני מחפש משהוא טוב לשים שהאוטו לא יחליק לי בסיבובים וגם לעצירות פתע בקיצור צמיג טוב... אבל לא יקר מידי
הודעה אחרונה מאת אורן 16V,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)