Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בסיטרואן שלי היה מאז ומתמיד נעילה חשמלית, האוטו סובל מאוד מנזקים כתוצאה מקפיצות ונפילה בבורות קטנים שמזיקים מאוד לאוטו...

לפני כחודש הנעילה מרכזית הפסיקה לפעול ועכשיו אפשר לפתוח את האוטו רק בעזרת המפתח ידנית.

מישהו יכול להסביר לי אולי איך אני יכול לתקן את הבעיה או שעדיף שאני ילך למישהו מקצועי שיטפל בבעיה כי אולי היא מסובכת??

מה אתם אומרים??

(אני מעדיף לעשות את זה לבד בגלל שאין הרבה כסף, אבל אם אין ברירה...)

:?::?::?:

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

בעיקרון תלוי מאיפה נובעת הבעיה,

זה יכול לנבוע מהאזעקה,

ממערכת הנעילה (ה"מוח").

או מכשל מכני בהרמת הכפתורים.

פרט יותר מה קורה כשאתה לוחץ.

יובל.

פורסם

לא יודע, בהתחלה הייתי צריך ללחוץ חזק ולהסתובב כזה ליד האוטו עד שהייתי מוצא את המקום שהשדר נקלט, החלפתי שלט וגם זה לא עזר עד שיום אחד בכלל זה לא נפתח...

כשאני לוחץ על השלט פשוט לא קורה כלום...וניסיתי להחליף שלט.

פורסם
שלום!

בסיטרואן שלי היה מאז ומתמיד נעילה חשמלית, האוטו סובל מאוד מנזקים כתוצאה מקפיצות ונפילה בבורות קטנים שמזיקים מאוד לאוטו...

לפני כחודש הנעילה מרכזית הפסיקה לפעול ועכשיו אפשר לפתוח את האוטו רק בעזרת המפתח ידנית.

מישהו יכול להסביר לי אולי איך אני יכול לתקן את הבעיה או שעדיף שאני ילך למישהו מקצועי שיטפל בבעיה כי אולי היא מסובכת??

מה אתם אומרים??

בוא נתחיל :

כשאתה פותח עם המפתח (את דלת הנהג) , כל הדלתות נפתחות או רק הדלת שאתה פותח?

שאלה שנייה - אתה מדבר על פתיחה עם שלט של אזעקה או שלט מקורי של הרכב (לא ציינת דגם ושנה)?

פורסם
שלום!

מה אתם אומרים??

בוא נתחיל :

שאלה שנייה - אתה מדבר על פתיחה עם שלט של אזעקה או שלט מקורי של הרכב (לא ציינת דגם ושנה)?

לפי מה שהבנתי ממנו עם מפתח, הנעילה המרכזית עובדת

כלומר האזעקה לא שולחת לה את האות/לא מקבלת מהשלט.

אז כמו ששמר שאל, השלט שלך הוא של האזעקה או של הנעילה המרכזית המקורית?

ואני גם מקווה שניסית להחליף סוללה.

יובל.

פורסם
[quote name="RadarJedi

בוא נתחיל :

שאלה שנייה - אתה מדבר על פתיחה עם שלט של אזעקה או שלט מקורי של הרכב (לא ציינת דגם ושנה)?[/quote]

לפי מה שהבנתי ממנו עם מפתח, הנעילה המרכזית עובדת

כלומר האזעקה לא שולחת לה את האות/לא מקבלת מהשלט.

אז כמו ששמר שאל, השלט שלך הוא של האזעקה או של הנעילה המרכזית המקורית?

ואני גם מקווה שניסית להחליף סוללה.

אז ככה, כשאני פותח את האוטו עם המפתח כל הדלתות נפתחות כרגיל, לפעמים פה ושם איזה דלת לא נפתחת עד הסוף (הצופצ'יק לא עולה עד למעלה), ניסיתי להחליף כמובן סוללות בקשר לאזעקה, היא לא פועלת בכלל לפי מה שאני זוכר, אני יבדוק יותר מאוחר...

האוטו הוא סיטרואן זד איקס שנת 95 ריפלקס

פורסם

אוקיי, בקשר לזה שהצ'ופצ'יק לפעמים לא עולה, עליך לפרק את הדיפון של הדלת ולשמן את המנגנון (WD-40 עושה את העבודה).

עכשיו בקשר לאזעקה, ב-95 אזעקה נראה לי הגיעה ישר עם הרכב, כלומר אין לך שלט נפרד לנעילה המרכזית.

אולי השלט יצא מכיוון, או שהקולט של האזעקה התלכלך או משהו.

אם אינך מסתדר גש למתקין אזעקות.

יובל.

פורסם

טוב, אני ינסה את זה...

בכל מקרה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות שלט חדש של סיטרואן, כי זה שיש לי קצת שבור, החלק שמחזיק את המפתח נשבר ואני רוצה לקנות חדש בגרושים, אפילו רק את המסגרת, אבל אני לא יודע איפה.

נ.ב

אם אפשר אז דרך האינטרנט עדיף

תודה

• תוכן חדש...