Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות קטנות - 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר קריאה קצרה בפורום לקחתי לי פרויקט קטן ופרקתי את המצערת לחלוטין לניקוי מקיף ... יצ אלא רע בכלל , אפילו מאוד יפה ! תודה על המידע השימושי !

לאחר פירוק של כל מיני חתיכות פלסטיק מציקות (אופס ... ) יש לי כמה שאלות כלליות :

1. שמתי לב שפילטר האויר אצלי יושב בתוך תושבת עגולה שאלייה מתחברים 2 נשמי שמן , חיישן אויר כלשהו (אם מישהו ירחיב על תיפקודו יהיה נחמד ! ) , צינור כניסת אויר בחלק העליון ועוד איזה מן חלק מוזר שמתחבר למתחת לאותה כניסת אויר ואליה מחובר מין קופסא , השאלה שלי היא - מה זו הקופסא הזו ?? פעם ראשונה שאני רואה אותה .

2. האם לשים נשמי שמן פתוחים יועילו לי ? אם כן במה ? וכמה עולים כאלה ?

3. מה ההבדל בין המצתים השונים הנמכרים בשוק ? מה מומלץ לאוטו שלי ?

4. איזה שמן יעשה יותר טוב לצרפתייה שלי ? כי במקרה אבא שלי קנה היום גלון שמן באוטו דיפו ורציתי לוודא אם זה מתאים לי או לא ... הוא קנה "דלקול 10W-40 סינטטי" , וזה עלה לו 60 ש"ח לאחר הנחה , מתאים או לא ?

5. לאחר המיני פרויקט של לפרק את המצערת לניקוי , רציתי לשאול לגבי הפרויקט הבא , פירוק סעפת יניקה .

מישהו כבר עשה את זה ויצא חי ? כמה זה קשה ומורכב ? שווה את המאמץ ?

מצטער על ההתעלקות , אבל אתם בטח תעדיפו אותי על פני הקישקושים של T16 , לא ? :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...