Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנוע מזייף !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי מתחיל לפני יותר מחצי שנה שאני מרגיש השמנוע מזייף.

יש לי פיז'ו 206 XS שנת 2001

המנוע הוא 1.6 110 כ"ס.

בהתחלה הבחנתי בתקלה כאשר המנוע תחת תחץ כלומר בסלד גבוהה ודוושה לחוצה עמוק.

המנוע התחיל לעבוד בצורה לא חלקה ועם נקישות מוזרות.

הלכתי למוסך המורשה בירושלים לא מצאו כלום, לאחר חודש הלכתי למוסך מרום צמרת באיזור תל אביב ושם אמרו לי שצריך להחליף פלגים( וגם דני עשה איתי סיבוב והיה כיף ).

חזרתי לירושלים ואמרתי שצריך להחליף פלגים, הם סרבו בטענה שאם המחשב אומר שהכך בסדר אז בכל בסדר ותבוא שזה יחמיר!!!!.

אחרי חודש נוסף זה החמיר ונתקעתי עם מנורת מנוע דולקת ומנוע מגםגם מאוד.

החליפו סליל הצתה ו 4 פלגים סוף סוף.

המנוע עבד יפה אבל עכשיו שוב הוא לא יציב בסלד סרק ומרעיש מוזר בסלד גבוה והמוסך הירושלמי אומר שכנראה שזה איזה חיישן של סל"ד וההחלפה לא באחרריות וזה יעלה לי

אלף שקל .

בינתיים לא החלפתי ואני רוצה לזעום על כך שהתרעתי לפני זמן רב והם לא גילו את התקלה

ועכשיו הם רוצים 1000 שקל זה דיי חוצפה במיוחד בהתחשב בעובדה שאולי הם בכלל לא זיהו את התקלה והם יחליפו סתם.

האם יש דרך לבדוק או להקשיב למנוע לפני ההחלפה היקרה?

תודה מראש אריאל

CAR=בשר

פורסם
הסיפור שלי מתחיל לפני יותר מחצי שנה שאני מרגיש השמנוע מזייף.

יש לי פיז'ו 206 XS שנת 2001

המנוע הוא 1.6 110 כ"ס.

בהתחלה הבחנתי בתקלה כאשר המנוע תחת תחץ כלומר בסלד גבוהה ודוושה לחוצה עמוק.

המנוע התחיל לעבוד בצורה לא חלקה ועם נקישות מוזרות.

הלכתי למוסך המורשה בירושלים לא מצאו כלום, לאחר חודש הלכתי למוסך מרום צמרת באיזור תל אביב ושם אמרו לי שצריך להחליף פלגים( וגם דני עשה איתי סיבוב והיה כיף ).

חזרתי לירושלים ואמרתי שצריך להחליף פלגים, הם סרבו בטענה שאם המחשב אומר שהכך בסדר אז בכל בסדר ותבוא שזה יחמיר!!!!.

אחרי חודש נוסף זה החמיר ונתקעתי עם מנורת מנוע דולקת ומנוע מגםגם מאוד.

החליפו סליל הצתה ו 4 פלגים סוף סוף.

המנוע עבד יפה אבל עכשיו שוב הוא לא יציב בסלד סרק ומרעיש מוזר בסלד גבוה והמוסך הירושלמי אומר שכנראה שזה איזה חיישן של סל"ד וההחלפה לא באחרריות וזה יעלה לי

אלף שקל .

בינתיים לא החלפתי ואני רוצה לזעום על כך שהתרעתי לפני זמן רב והם לא גילו את התקלה

ועכשיו הם רוצים 1000 שקל זה דיי חוצפה במיוחד בהתחשב בעובדה שאולי הם בכלל לא זיהו את התקלה והם יחליפו סתם.

האם יש דרך לבדוק או להקשיב למנוע לפני ההחלפה היקרה?

תודה מראש אריאל

איזה חיישן של סל"ד ? תוכל לפרט ?

נתקלתי בבעיה דומה בשבוע שעבר עם 306 (מנוע "חותך" בסלד נמוך, האצה ושיוט), לאחר החלפת קויל, חוטי הצתה ופלאגים התברר שזה החיישן למדה (שום נורת אזהרה לא נדלקה, תודה פג'ו) - מזל שיש לי הפריבילגיה לקחת חלקי חילוף ולהחזיר לחנות ללא בעיה, אם זה לא היה כך, זה בטח היה עולה לא מעט לתיקון במוסך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
החיישן שמבקר את הסלד ושמו סטפר

steper

או בעברית -מנוע צעדים.

לא סביר שתהיה בו בעיה ברכב מודל 2001, אבל בפג'ו הכל יכול להיות :mm_tongu:

דרוש החלפה במסגרת אחריות (גם אם לפנים משורת הדין) - ואם צריך אז שגר כמה מכתבים לקודקודי לובינסקי, אי שם בבני ברק - אולי הם יעשו לך איזה חסד :mm_tongu:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...