טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,183 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום הוצאתי את האוטו (בדיוק שבוע אחריי התאונה) ואני דיי מרוצה מהתוצאות החיצוניות, אבל יש לי בעיה עם כמה מההסברים בפירוט ורציתי שתעזרו לי. תיקון תאונה לפי שמאי 2000 ש"ח, זה בטח זמן עבודה של שמאי עב' צבע 1100 ש"ח, אם הוחלפו חלקים שלמים אז איפה יש לעשות צבע? עב' חשמל 60 ש"ח, לא ידוע לי על בעיה חוץ מפנס (בקלית) והם חיברו לי את החוט חשמל של הרמקול כי הוא נתלש עב' זיפות + בוסטיק 100 ש"ח, מה זה בכלל בוסטיק? עב' ריפוד 200 ש"ח, התאונה לא הגיעה לריפוד אז יש השערות למה התכוון המשורר? עב' פרונט 450 ש"ח עב' צמיגים כולל איזון 60 ש"ח, ידוע לי על הג'נט שהתעקם מגן אחורי 1005 ש"ח, האם זה טמבון? (הוא הוחלף בשלמותו) כנף אחורית ימין 1017 ש"ח, פה אמרו לי שיש מוסכים שח…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
טוב, בקרוב אני הולך להכניס את האוטו שלי לטיפול עשרת אלפים וטיפול לפני טסט במוסך, אם מישהו יכול לעזור לי... ולהגיד לי מה בערך עושים בטיפולים האלה, כדי שבאמת אני אדע שלא "גונבים" אותי במוסך... תודה.!
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
שאלות סקסואיות
מאת sronis- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ובכן, הרכב סיים (לעת עתה) סידור כמה דברים קטנים במוסך. מתברר שמנגנון פתיחה לדלת שמאל דרש החלפה, 140 ש"ח פלוס עבודה... כמו כן הוחלפו מדבקות בקורות הדלתות, סודר פס הקישוט הימני, הוחלפו בקליות פנסי איתות ללבנות ומנורות הלוגן חדשות בעלות גוון כחלחל-לבנבן במקום צהוב מגעיל... גם גומיה לציריה הוחלפה כי היה בה חור... בכל מקרה, שמתי לב למשהו מעניין (לא קשור לדברים הקטנים): כאשר אני מתקרב לעצירה מלאה, נניח מעביר לניוטרל, הטורים עולים ל-2000 סל"ד ונשארים שם מספר שניות, ואז יורדים באיטיות בחזרה - מדוע ולמה? ודבר אחרון - צמיגים קדמיים דורשים החלפה ד-ח-ו-ף. 185/55R14 - למישהו יש הצעות לסוג ומקום? (אני יודע, אנטון הוא אפשרות, אני רוצה עוד...) פאלקן אני כנראה ל…
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קנתי את האגזוז שלי לפני שבוע של רמוס כמעט חדש יש לי פיאסטה 97 1.3 כשאני מתניע ונוסע ב5 דקות או 7 דקות הרשונות האגזוז בקושי מוציא רשע ולא שומעים אותו כל כך אך ארחרי נסעיה של איזה 5 דקות מתחיל להיות בס מאוד גבוהה וככה אני מבין שהגזוז התחיל לזמר השאלה שלי היא למה רק אחרי 5 דקות אני מתחיל לקבל את הבס שהוא אמור לספק אני יודע שבגלל שיש לי 1.3 זה גם משפיע ונ.ב האגזוז הוא חדש בן חודש
הודעה אחרונה מאת עומר, -
מה זה גיר רציף???? ואך אני מזהה כזה?
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה זה גיר רציף???? ואך אני מזהה כזה?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
במשך השנים היצרנים נוטים לבצע אי אילו שינויים קלים ברכיבים שלעיתים מתגלים כבעיתיים מבחינת אמינות או מבחינת אפקטיביות. שמתי לב שאצלי ברכב למשל, תעלת יניקת האויר (מפלסטיק) יוצאת מסעפת היניקה, הולכת לחלקו הימני של הרכב, מתחברת לקופסא של הפילטר -> ומשם יש עוד צינור צר וארוך שיורד בתוך דופן כנף ימין לקופסא נוספת שנמצאת הרבה מתחת לפנס הקידמי, בפגוש. ז"א שיש כאן 2 קופסאות (אחת עם פילטר והשניה ריקה), צינור רחב שיוצא מספעת היניקה ועוד צינור צר שמחבר בין 2 קופסאות. ברכב זהה לשלי, משנת ייצור גבוה יותר, בוצעו שינויים. ביטלו את הקופסא השניה ולקחו צינור ישר לחזית הרכב, ממש בין החיבור של הפנס הקידמי למכסה המנוע (דומה מאוד מאוד למה שיש בפג'ו 205/306). השאלה הנשאלת ה…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
הורדת הממיר
מאת עומר ג R-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול עברתי טסט והחלטתי שאחרייי הטסט אני יוריד את הממיר השאלה היא האם באמת יש הבדל מורגש לאחר הורדת הממיר בביצועי הרכב תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם, אז ככה... היה לי פנצ'ר והחלפתי גלגל לרזרבי.. ומה אני רואה? חסר לי בורג בדיסק בלמים. זה תקני? ועוד משהו, שמו לי ת'גלגל והזיזו לי את במשקולת. שאלתי למה אתה מזיז? התשובה שלו היתה: "לא לא זה בסדר, ככה צריך" אני לא כל כך בטוח, מה אתם חושבים? אם זה לא מכוון טוב, אני אמור להרגיש משהו בנסיעה?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני חייב את עזרתכם אני רוצה להחליץ את הג'נטים והצמיגים המעפנים שלי ברכב איביזה 94 קופה 1.4cc מה המידה המותרת כמידת מקסימום ברכב זה כלפי הצמיגים וכלפי הג'אנטים? איך ניתן לברר זאת (בסוכנות במוסך או במשרד הרישוי)?? האם יש מצב למידה הבאה ברכב שלי 205/45R17 אנא תייעצו לי ברצינות זה דחוף!! מה המחיר של צמיג במידה הזאת ושל ג'נט? אגב אליאנס מייצרים חתך נמוך ורחבים??? תודה שחר
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
SUNROOF
מאת Guest Anonymous- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רשותי פזו' 306 ואני מעוניין להוסיף לה SUNROOF, שמעתי שלפעמים בגלל ה-SUNROOF נשמעים רעשי רוח תוך כדי נסיעה. האם זה נכון? ממי אתם ממליצים לרכוש את הנ"ל, ומה העלות לדעתכם (SUNROOF חשמלי)?
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני צריך דעתכם לפני שאני מתקשר לסדנא כמה אמור לעלות אגזוז זרימה חופשית של REMUS או של כל חברה אחרת העיקר שיהיה לזה אישור חוקי לטסט? עבור האיביזה שלי 1994 1.4cc מה עובר על האוטו כמשתקינים את זה - זה בא במקום הדוד השמן הזה שאחרי הממיר או מחליף את הכל עד המנוע?? תודה שחר
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , אחרי שעשיתי איזון גלגלים , וכנראה הבנתי שגם כיוון פרונט לא יזיק לי כי הרעידות לא עברו לגמרי שמתי לב שיש לי נזילה שמן מהגומיה החיצונית של הצרייה , כלומר הצירייה במקום החיבור לגלגל . אני לא מבין איזה שמן יש שם ? , הרי זה לא מחובר לגיר ישירות אז מאיפה יכול השמן להגיע , אני יודע שזאת שאלה קצת טיפשית אבל אין לי מושג מה התשובה . עוד פעם אני מתכוון לקצה החיצוני של הצירייה , שישוב ליד הבלמים ובבית הגלגל. תודה. ועוד משהו קטן , איפה אני יכול להשיג פקק רדיאטור של VALEO ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מי יודע איפה ניתן לתקן טורבו לסאאב 9000 או לחלופין לקנות משומש במצב טוב
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה שלום... את המיכל עיבוי תיקנתי -לבד , את האזעקה תיקנתי -לבד , גם ווישרים החלפתי היום ועכשיו לתקלה התורנית: אתמול בערב התנעתי את האוטו והתחלתי ליסוע , פתאום הרגשתי איזשהו DELAY בתגובה של המנוע ורעשים מכיוון האגזוז , כאילו משהו תקוע שם והגזים יוצאים בבומים כאלה כמו בק פיירים , הדבר קרה רק בטורים נמוכים (2000-3000) ובנסיעה בסל"ד גבוהה הבעיה לא הורגשה. היום הבעיה הוחמרה, ובכמה יציאות מרמזורים האוטו כאילו לא סחב, והטורים עלו לאט נורא (בגלל החסימה באגזוז כנראה) ונשמעו רעשים כאלה מכיוון האגזוז . מישהו אולי יכול להסביר לי מה הבעיה בדיוק וממה היא נובעת? אולי תוסף כלשהו?(K-44??) או שצריך לקחת את האוטו לאגזוזן (רק שלא יטפל לי באוטו עם האגזוז שלו... ) *יש לציין כ…
הודעה אחרונה מאת yairf, -
-
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא פעמים או פעמים, המליצו לי על מקום בשם פירוקית לקנות חלפים שונים לרכב שלי ... פג'ו 205. אולי מישהו יוכל לעזור לי בקצרה, להסביר לי מזה המקום הזה, מדוע החלקים שם כיביכול זולים... והכי חשוב, איפה זה נמצא ? ואולי למישהו יש את הטלפון של המקום... תודה.
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה עולה קיט שלם של הנמכה לרכב? מה כלול בקיט זה בולמים קפיצים מה ????? והאם ניתן להרכיב את זה לבד - ידע יש!! תודה שחר!!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
איציק בנוגע למד דלק - מדובר בקליאו ישנה ואכן בפעם הקודמת הו
מאת Guest Anonymous- 0 תגובות
- 951 צפיות
האו פירק את המצוף ללא המשאבה אם אינני טועה. בכל מקרה הוא לקח 200 ש"ח אבל זה היה לפני מס' שנים. יש דרך אחרת להמלט מזה? חיפשתי בהיינס ולרא הבנתי הרבה אז אולי תסביר לנו בקצרה? מצטער אבל אני לא יכול להגיב בשרשור הקודם כי אתה לא מאפשר .... תודה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
טוב, אז לפני שמישהו קופץ ואומר "משוגע ! משוגע !", תחסכו ממני את התגובות, אני יודע שאני כזה בשבועיים האחרונים אני שם לב שמהחוג שלי יושב תמיד 1-2 מילימטר מתחת לקו ה FULL - למרות שאני ממלא עד הסוף. זה מפריע לי בעין. מאחר והפרפקטציוניזם חוגג, בחרתי להוציא את המצוף (שמחובר למשאבת הדלק) ולנקות שם את המגעים שלו. התופעה נעלמה כליל הנה כמה תמונות של משאבת הדלק, שימו לב: משאבת הדלק יושבת בחלקו התחתון של המכלול ומקוררת ע"י הדלק במיכל. רבות דובר כאן בפורום על עניין קירור המשאבה, אך אחזור על כך שנית: ע"מ להאריך את חיי המשאבה ולדאוג לקירור תמידי שלה, צריכה להימצא במיכל הדלק כמות של לפחות 1/2 ומעלה. בבקשה: זהו מבט בגב המשאבה. ניתן לראות את המצוף (החלק פלסטיק השח…
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מנורת ניאון אולטרה סגול לתוך הרכב איפה קונים כמה עולה
הודעה אחרונה מאת Neo, -
האם לאחר הצקנת קפיצי הנמכה ברכב צריך לעשות כיוון פרונט?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברה , כשאני בולם אני שומע רעשים לא קבועים (כמו חריקות) מעין רעשי חיכוך.. לפי דעתכם אני צריך להחליף את הדרמים ?
הודעה אחרונה מאת F_B_I, -
מחפש פחח טוב שיודע לעשות מתיחות מרכב בצורה איכותית
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי פג'ו 106 XS 1998 1400 סמ"ק שנפגעה מאחורה בצד ימין בתאונה. שאלתי היא האם ידועה לכם על פחח טוב שיודע לעשות מתיחות מרכב בצורה איכותית באזור ת"א האם כדאי לבצע תיקונים במוסך מורשה או במרכזי? מחכה להמלצותכם. תודה הרמן
הודעה אחרונה מאת אליה, -
מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמתי-לב שיש לנו נזילת שמן מהאגזוז(או שזה דלק) האם כדי ללכת דחוף למוסך או שזה לא דחוף *מנהלי הפרום אתם עושים עבודה טובה!! אבל לפעמים מעצבנת כמו למחוק לי הודעה פעמים שבידיוק רצתי לערוך את העודה השניה **
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי אחרי עזרתו האדיבה של מר איציק נ. וחברי הפורום שעזרו לי בטיפול הבעיה הקודמת עכשיו יש עוד בעיה... אוקיי אז זה הולך ככה: כשאני מתחיל בנסיעה ומגיע ל80 האוטו מתחיל לקפוץ... אז אני מוריד את הרגל מהגז ולוחץ שוב ואז המהירות שוב מתחילה לעלות אבל כשאני מגיע ל120 האוטו פשוט לא מוכן להמשיך וממשיך לקרטע ולקפוץ כאילו הוא לא מוכן לעבור הילוך או משהו (מקרה זה קורה לא רק כשאני לוחץ פול גז) אבל כאשר אני לוחץ פול גז ו"נותן קיק" אז הוא בכלל מתחיל להחנק ולקרטע ולקפוץ כמו משוגע המצב הזה ממש מעצבן ומפחיד אותי אני מפחד שאם אני ממשיך לנסוע ככה המנוע שלי יילך פייפן!! אני יודע שאני צריך לגשת למוסך דחוף אבל הבעיה שאני לא מבין בזה כלום וכמו שאני מכיר את המוסכים ברמלה הם "יעלו" ע…
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
-
אגזוז לחץ
מאת Guest Anonymous- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי עכשיו לפיאסטה שלי אגזוז לחץ מתוצרת רמוס. הבנתי לפי כמה אנשים שאני צריך להביא אישור מיוחד שהוא חוקי ושהוא הותקן באוטו שלי חוקית אני לא ממש יודע על מה הם מדברים אז לכן אני מפנה פה את שאלתי זו לאנשים שאולי יודעים יותר ממני.
הודעה אחרונה מאת עמית1984, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בבוקר עשיתי טיפול 60K אצל "ליטל" ל106 ראלי 98 השירות ממש טוב ויש שם גם מכונת פרנ'ץ ונילה שוקליטה קפו.... בחינם חיכיתי דיי הרבה זמן והמחירים בהחלט לא זולים אבל יצאתי דיי מרוצה ואני חייב לציין שבבדיקה שעשיתי לרכב במ.מ.מ הם חירטטו הרבה שטויות והכל בשביל הכסת"ח של ה420 ש"ח שהם גובים . אחריי בדיקה אצל "ליטל" הוא הראה לי והוכיח לי שהאוטו במצב ממש נדיר וטוב (בכל זאת 60000 ק"מ) ושהם רשמו הרבה שטויות בבדיקה (כמו ברקסים שחוקים והוא הראה לי שהברקסים חדשים וממש טובים וכן הלאה...) בקיצור בבדיקה הם מחרטטים הרבה אבל תחל'ס זה יצא לטובתי בתור "הקונה" (איתמר אל תכעס עליי ) בגדול יצאתי דיי מרוצה מהמוסך ואני ממליץ עליו. יום טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת ilivne, -
איציק אתה מכיר מקום שמתקן מדי דלק בלוח שעונים - תיקנתי לפני
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני 4 שנים אצל מישהו ליד מממ ברמת גן אבל שוב הבעיה חזרה. הוא טען שזה בגלל שהמיכל מתרוקן ושצריך למלא כבר בחצי מיכל כל פעם - זה סיוט!!!! האם הוא צודק? ראיתי שאתה משפץ את המצוף שלך - האם אתה יכול להמליץ על מישהו הוגן ?? או שאולי אתה בעצמך מתקן ? תודה.
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראו , למדו , הפנימו http://www.legacar.narod.ru/gallery2.html פשוט מדהים אין לי מילים לבחור קוראים Lega , לא זוכר את שמו האמיתי הוא במקס-טונינג, אני פשוט נדהם זה נראה כאילו בא מהחברה (הדשבורד היה שחור ..) כל הכבוד לו , הייתי מת לדעת איך עושים דבר כזה.. איזה צבע ואיך כלכך מדוייק ויפה
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז ככה אני החלטתי שאני הולך לשפץ קצת את הצורה החיצונית של האוטו שלי והחלטתי להתחיל מהפנסים לעשות אותם משהו יפה אבל השאלה היא באיזה חומר אני יכול להשתמש הכוונה שלי היא להכין מדבקות כאלה לפנסים מסביב כזה אז תעזרו לי בבקשה בבחירת החומר ואיפה אני יכול למצוא אותו תודה
הודעה אחרונה מאת QuickSilver,